Meğer hepsi yaş farkimizdan dolayiymis.

Sizin ilişkiniz ne zamandır devam ediyo. Hayır yeni mi öğrendi aranızda 15 yaş olduğu. Bana gerçekten evlenmek isteseydi bunu sorun etmezdi gibi geliyo

Bu adamın sex konusunda bir yarası var ama hadi hayırlısı . Bak sanki yarası var ve hep bir şey ona bu yarayı hatırlatıp bu hareketleri yaptırmak zorunda hissettiriyor gibi ve üstüne birde yaş farkı erken pil bitme olayı eklenince

Sizin ilişkiniz ne zamandır devam ediyo. Hayır yeni mi öğrendi aranızda 15 yaş olduğu. Bana gerçekten evlenmek isteseydi bunu sorun etmezdi gibi geliyo
Canım ilk 3 4 ay sorunsuzdu sonrasi böyle iste gel gitli toplam 1 sene. Hani soluksuz bi ilişki değil. Sonumuz yok deyip tekrar özlüyorum vs bi kopmalar oluyordu yani.

Sexide sorun zaten. Tibbi sorunu var. Ama bu sorun yasla alakali değil gencinde de yaslisisinda da var. Bu da bi etken olabilir (bence)

Ben 21 yaşındayım ve 36 yaşındaki, abimin bile abi diyebileceği bir insanla yapamazdım sanıyorum. Ya acayip bi jenerasyon farkı var. Bi de adamın cinsel sorunları var diyorsun. Üstüne bi de yaş eklenince 5-10 yıl sonranızı düşünemiyorum. Bence yol yakınken vazgeçin bu sevdadan. Adam da farkında bi şeylerin ki bunca zaman sonra yaşı bahane ediyor..

Sexide sorun zaten. Tibbi sorunu var. Ama bu sorun yasla alakali değil gencinde de yaslisisinda da var. Bu da bi etken olabilir (bence)

kurguluyoruz valla Sanırım sorunu erken b. neyse . Senden önce bu sorundan dolayı bir ilişkisi kötü gittiyse hem bu sebepten hem de senin çıtır olmandan korkuyor olabilir .

Tabi, o daha mantiken bakıyor ben daha duygusal.

Amam uzak dur benımde esımle yas farkım 15 ama biiinnn pişmanım senın yasın ılerledıkce sorun olmaya baslar hazır bıtırme nıyetını gırılmıs bosver yol ver gıtsın

15 yaş fark çok ve daha çok gençsiniz.Bitirin bu ilişkiyi bence.

Senin gibi sayılırım ama yaş farkını biz sorun etmiyoruz bu sürekli ne derler insanların yorumları hiç bitmez hep ne derler yüzünden bu biri geliyor bişi söylüyor tüm moral sıfır alıcağın eğer kişilerin söylediklerinden etkleniyorsa normal hayatı yaşayacak olan sizsiniz sonuçlarına katlanıcak olan da

10 sene sonra sen 30 lu yaşlarda o ise 40 li..
O oturakli sen deli dolu..
Haliyle gereksiz acayip kiskanmalar olucaktir ondan yana..simdi bile yapiyormus baksana..
Katlanirim herseye dersen devam..
Yok ben hayatimi yasamak istiyorum dersen nokta koy uzatma bence.
Helallesin..yolunuza bakin.

Bu arada o senden zor vazgecer gibime geliyo.. boyle citiri zor bulur.

20'li yaşlarla 30'lu yaşlar pekala anlaşabilir yaşlar..

Ben yaş farkı,korku şu bu bilmem.Canı isteyince çekip hayatımdan giden,canı isteyince dönemez onu bilirim.

Sizi seviyor ama onceden sorun etmedigi seyleri baskalarinin etkisinde kalarak sorun ediyor ve iliskinize yansitiyorsa hele ki otuzlarinda bir insan uzak durun derim demek ki surekli etki altinda kalacak ben boyle dusunuyorum diyemeyecek, birakin ikna etmeye falan calismayin o asarsa kafasinda gelir hayirlisiysa olur

Eşimle yaklaşık 15 yaş var aramızda. Biz iyi örneğiz bu konuda ama genelde sorunlu olur bu tip evlilikler.

İlk başlarda eşim de panikledi, olmaz yürütemeyiz, farklı nesilleriz dedi çekti kendini. Sonra sonra aştı.

Tanıştığımızda sizin yaşlarınızdaydık. Üzerinden 9 küsur sene geçti. İlk gün nasılsak hala öyleyiz. Ne enerji konusunda sıkıntı yaşadık ne hayata bakış açısında. Hep aynı pencerede olduk. Bu dokuz senede toplasan üç kez ancak tartışma yaşamışızdır. Kavga hiç yok.

Bakma sen çıtır bulup üzerine atlayanlara. Aklı başında adamları tedirgin eden bir durumdur bu genelde.

Siz sevdiğiniz adamın kendi ağzından duymadığınız bir söz için kafanızı boşuna karıştırmayın ilişkinizi de zedelemeyin tabi başka problemleriniz yoksa mutluysanız yolunuza devam bence....

bence yaş farkı o kadar büyütecek bişey değil ama adamın bu kdar özgüvensiz olması beni düşündürürdü açıkçası. 1 senede bişeyleri aşamamış mı? cinsel anlamdaki sorunu mu acaba onu böyle yapıyor. hiç karşınıza alıp konuştunuz mu? merak ettim :)

Baya baya ohaa.
Ben olsam o konusmaya giderim, evet olucagi yok derim. Ve dostca ayrilip daha konusmam.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…