Evet canım bu bağımlılık.ama tedavi olsa bile tekrarlanması en kolay bağımlılık.Erkek arkadaşım 2 senedir iddaa bağımlısıymış. Nasıl beni ayakta uyuttu bilemiyorum. Ben evlilik için kenarda köşede biriktiriyor zannediyordum. Son zamanlarda hali perişandı gıkı çıkmıyordu sürekli uyuyordu mutsuzdu. Bende evde problemler olabileceğini düşünüp üstüne gitmemiştim, sorduğumda söylemiyordu. Meğer herkesten borç almış oraya yatırmış, kazanmış kazandığını da kaybetmiş, tekrar oynamış, tüm maaşını yatırmış, herkese kısacası borç takmış. Annesinin altınlarını daha sonra yerine koyarım deyip izinsiz bir şekilde almış oraya yatırmış. Yerine koymuş tabi ama hırsızlık bu. İçim yangın yeri. Hırsızlık yapmasına bana tonlarca yalan söylemesine inanamıyorum hazmedemiyorum. Görseniz bu mu yapmış bunları deyip şaşırırsınız. Mülayim,saygılı, kendi halinde, kibar biri-ydi. Telefonu ortadaydı sürekli bir de, ah salak kafam güvenip bir kere bile bakmadım. İlla ki bir gün yakalardım. Üç beş lirayla başlamış bu bağımlılık, kaybettikçe hırslanmış nasıl olur diye. O hırsla tekrar tekrar ve tekrar. Olmuş borç 25bin!
Dehşet bi kavga ettik duyduğumda. Şuan konuşmuyoruz asla. Ağladı, yalvardı. Bana yardımcı ol kurtulucam ben bu beladan dedi. Destek ol yeter ki dedi. Vicdan azabından kahroluyorum diye bir sürü şey dedi. Bir yanım böyle birinden adam olmaz diyor bir yanım bu bir bağımlılık yardım et diyor. Tedavisi varmış sanırım deli gibi araştırıyorum bu sinirle yine de. Yorumlarda görüyorum evini arabasını bile kaybedenler olmuş şok oldum, karısının altınlarını zorla alıp yatıranlar olmuş. inanamadım. hepsi de elimizde değil yardım edin demişler. Aklım almıyor bu nasıl bir şey insanın iradesi yok mu bu nedir. Nikaha çok az bir zaman kaldı. Nasıl inanırım, nasıl güvenirim şimdi. Söz telafi edicem, bir daha bu pisliğe bulaşmayacağım yeter ki inan yanımda ol diyor. Şimdi neredeyse hiç eve gelmeden mesailere kalıyor. Lütfen bana bir şey söyleyin bir akıl verin
Asla barışma!Erkek arkadaşım 2 senedir iddaa bağımlısıymış. Nasıl beni ayakta uyuttu bilemiyorum. Ben evlilik için kenarda köşede biriktiriyor zannediyordum. Son zamanlarda hali perişandı gıkı çıkmıyordu sürekli uyuyordu mutsuzdu. Bende evde problemler olabileceğini düşünüp üstüne gitmemiştim, sorduğumda söylemiyordu. Meğer herkesten borç almış oraya yatırmış, kazanmış kazandığını da kaybetmiş, tekrar oynamış, tüm maaşını yatırmış, herkese kısacası borç takmış. Annesinin altınlarını daha sonra yerine koyarım deyip izinsiz bir şekilde almış oraya yatırmış. Yerine koymuş tabi ama hırsızlık bu. İçim yangın yeri. Hırsızlık yapmasına bana tonlarca yalan söylemesine inanamıyorum hazmedemiyorum. Görseniz bu mu yapmış bunları deyip şaşırırsınız. Mülayim,saygılı, kendi halinde, kibar biri-ydi. Telefonu ortadaydı sürekli bir de, ah salak kafam güvenip bir kere bile bakmadım. İlla ki bir gün yakalardım. Üç beş lirayla başlamış bu bağımlılık, kaybettikçe hırslanmış nasıl olur diye. O hırsla tekrar tekrar ve tekrar. Olmuş borç 25bin!
Dehşet bi kavga ettik duyduğumda. Şuan konuşmuyoruz asla. Ağladı, yalvardı. Bana yardımcı ol kurtulucam ben bu beladan dedi. Destek ol yeter ki dedi. Vicdan azabından kahroluyorum diye bir sürü şey dedi. Bir yanım böyle birinden adam olmaz diyor bir yanım bu bir bağımlılık yardım et diyor. Tedavisi varmış sanırım deli gibi araştırıyorum bu sinirle yine de. Yorumlarda görüyorum evini arabasını bile kaybedenler olmuş şok oldum, karısının altınlarını zorla alıp yatıranlar olmuş. inanamadım. hepsi de elimizde değil yardım edin demişler. Aklım almıyor bu nasıl bir şey insanın iradesi yok mu bu nedir. Nikaha çok az bir zaman kaldı. Nasıl inanırım, nasıl güvenirim şimdi. Söz telafi edicem, bir daha bu pisliğe bulaşmayacağım yeter ki inan yanımda ol diyor. Şimdi neredeyse hiç eve gelmeden mesailere kalıyor. Lütfen bana bir şey söyleyin bir akıl verin
İddia ve borsa aynı kulvarda değil dimi, aynı şekilde değerlendiremeyizErkek arkadaşım 2 senedir iddaa bağımlısıymış. Nasıl beni ayakta uyuttu bilemiyorum. Ben evlilik için kenarda köşede biriktiriyor zannediyordum. Son zamanlarda hali perişandı gıkı çıkmıyordu sürekli uyuyordu mutsuzdu. Bende evde problemler olabileceğini düşünüp üstüne gitmemiştim, sorduğumda söylemiyordu. Meğer herkesten borç almış oraya yatırmış, kazanmış kazandığını da kaybetmiş, tekrar oynamış, tüm maaşını yatırmış, herkese kısacası borç takmış. Annesinin altınlarını daha sonra yerine koyarım deyip izinsiz bir şekilde almış oraya yatırmış. Yerine koymuş tabi ama hırsızlık bu. İçim yangın yeri. Hırsızlık yapmasına bana tonlarca yalan söylemesine inanamıyorum hazmedemiyorum. Görseniz bu mu yapmış bunları deyip şaşırırsınız. Mülayim,saygılı, kendi halinde, kibar biri-ydi. Telefonu ortadaydı sürekli bir de, ah salak kafam güvenip bir kere bile bakmadım. İlla ki bir gün yakalardım. Üç beş lirayla başlamış bu bağımlılık, kaybettikçe hırslanmış nasıl olur diye. O hırsla tekrar tekrar ve tekrar. Olmuş borç 25bin!
Konuyla alakasız, meraktan soruyorumİddia ve borsa aynı kulvarda değil dimi, aynı şekilde değerlendiremeyiz
Tedavi goruluyor boyle bagimliliklarda ama otokontrol eksikligi kisilikle alakali. Ben bir konuda kaybedince hirs yapmam ders cikaririm. 3 5 ile baslamis is ona buna el acmaya, varini yogunu gommeye hatta hirsizliga varmis. Vazgecebilecegi cok nokta varken o ihtirasinin esiri olmus. Siz bilirsiniz devam edecekseniz de ekonomi kontrolu elinizde olsun diyecegim ama bilinen kesenizden harcamazsa tefeciye de gitme ihtimali var. Bu konu sizlik degil sizin probleminiz degil bu yuzden de siz cozemezsiniz. Biraz durulsa da ilerde yine basinizi agritacaktir bence. Hem de evli olacaginiz icin beraberinde siz de suruklenirsiniz.Erkek arkadaşım 2 senedir iddaa bağımlısıymış. Nasıl beni ayakta uyuttu bilemiyorum. Ben evlilik için kenarda köşede biriktiriyor zannediyordum. Son zamanlarda hali perişandı gıkı çıkmıyordu sürekli uyuyordu mutsuzdu. Bende evde problemler olabileceğini düşünüp üstüne gitmemiştim, sorduğumda söylemiyordu. Meğer herkesten borç almış oraya yatırmış, kazanmış kazandığını da kaybetmiş, tekrar oynamış, tüm maaşını yatırmış, herkese kısacası borç takmış. Annesinin altınlarını daha sonra yerine koyarım deyip izinsiz bir şekilde almış oraya yatırmış. Yerine koymuş tabi ama hırsızlık bu. İçim yangın yeri. Hırsızlık yapmasına bana tonlarca yalan söylemesine inanamıyorum hazmedemiyorum. Görseniz bu mu yapmış bunları deyip şaşırırsınız. Mülayim,saygılı, kendi halinde, kibar biri-ydi. Telefonu ortadaydı sürekli bir de, ah salak kafam güvenip bir kere bile bakmadım. İlla ki bir gün yakalardım. Üç beş lirayla başlamış bu bağımlılık, kaybettikçe hırslanmış nasıl olur diye. O hırsla tekrar tekrar ve tekrar. Olmuş borç 25bin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?