kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???
kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???
Bence biraz dene hemen kendini birakma dikkat et. Bu iyiligin arkasinda baska birseyde olabilir.yani donemlik olabilir gorumcenin uyarisi uzerine.Sen herseyine dikkat et derim.olurda eski halina donerse bu durumunu kullanmasin canim..değişmesinde ben elimden gelenin fazlasını bile yaparım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?