Bence biraz dene hemen kendini birakma dikkat et. Bu iyiligin arkasinda baska birseyde olabilir.yani donemlik olabilir gorumcenin uyarisi uzerine.Sen herseyine dikkat et derim.olurda eski halina donerse bu durumunu kullanmasin canim..
kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???
* sozleri igneleyici
* dayanamiyordun
* ayri evi dusunecek kadar durum kotuydu..
O gundur bugundur dedigin, kac gundur iyi davraniyor?
Dikat et canim, asil melek olan onlar degil, bizim bu kadar saf olan icimizdeki o melekdir.
Hadi diyelim oyle! nazar deymezsin,ama ya oyle degilse? yoksa gercekden yaptiklarindan sonra kuzumu oldu, himmm yoksa bir tuzakmi?
100% de 90% kaynana tehlikelidir, bunu unutma canim bu kadar sevimli olursak buraya daha cok ugrariz
15-20 gündür böyle... nasıl bir tuzak olacak ki zannetmem böyle bişey yaparsa ayrılacağımızı biliyor
Bırak numara yapma ne içirdin kadına? Büyü mü yaptırdın doğru söyle bak. Görümce diye hedef saptırıyorsun, seni gözüm hiç tutmadı...
İlk günler hadi acemi kaynanaydı daha neyin ne olduğunu tam bilmiyordu ama sonra doğru yolu ne güzel bulmuştu. 2 yıllık süreçte örnek gelin-kaynana modeliydiniz. Yani ne oldu da tekrar en başa döndünüz hayret, aklım almıyor... Bir kaynana birdenbire nasıl bu hale gelir? Doğaya ters...
Şimdi sana dünya toz pembe ama hep böyle kalmaz. Dertsizlik başa bela, rahat batar adama. Eski kaynana olmayınca ne yapacaksın? Canın sıkıldıkça kocana saracaksın adamı kendinden soğutacaksın. Sonra da vay efendim kocam niye böyle oldu. Üfürükçü hocaya mı gidersin ne yaparsın orasını ben bilmem ama acilen kaynana aklını başına toplamalı. Böyle olmaz bu ne rezalet yahu. Hayır topluma hep kötü örnek bunlar...
kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?