- 3 Eylül 2018
- 9.131
- 48.613
- 548
- Konu Sahibi Dindirella
-
Guzellik degil kadinsilik.sjnirlenmeuin gerilmeyin bu kadar.he de gec gece geceKendi çekiciliğinizi bilemem ama nur fettahoğluna neden laf atıyorsunuz. Kimsiniz siz? Yok hep 2. kadın olacak yok hep ilk tercih olmayacak fala.? Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz cidden. Kendi bulduğunuz saçma güzellik orantılarını gelip burada sanki doktor buluşuymuş gibi söylüyorsunuz? Aura değilmiş önemli olan dudak burun mesafesiymiş. Kalktım üşenmeden ölçtüm, 11 mm çıktı,ne yani şimdi ben dünya güzeli miyim? yo hayır değilim. Kendi kendinizi avutmak adına millet hakkında saçma sapan söylemlerde bulunmayın ya. Alınmayın ama sırf bu şekilde düşündüğünüz için belki de hep 2. tercihsinizdir. Güzellik takıntılı olmayın,nice çirkinler var hayatlarının erkeğini bulan. Önemli olan auradır,önemli olan bir erkeğe hissettirdiğinizdir,havanızdır. Güzellk sadece ilk görüşte önemli,2. gröüşten itibaren kadının zekası,espri anlayışı ve aurası devreye girer.
Bu matematikle alakali.goz yapisi dolgun olsa dudak burun mesafesi kisa olsa donuk gulmezNur fettahoğlu kadın kadın değil çünkü donuk bi ifadesi var içten gülmüyor bir kere ki bu ölçüyle tartıyla alakalı değil sanki
Nur fettahoglunun siyah sacli ela gozlusunu dusunun.kadin vekici ama buyuleyici degil bi beren degil yani hep yardimci rol olavak o sebeple.basrol olamaz.niye o mesafelerden vekici degil.yani elbette cekici ama buyuleyici degil.bilmem anlayaboldim mi?hic ilk tercih olmayacak tipki benkm gibi.hep once baskalari ilk tercik niye burun dudak meaafem uzungoz ustu yagim az.sirf bunlari duzeltse nur basrol olacak haberi yok
Allah yardımcısı olsun o zaman ne diyelimBu matematikle alakali.goz yapisi dolgun olsa dudak burun mesafesi kisa olsa donuk gulmez
Dudak burun mesafesine bak sen tarihin seyrini değiştirdi vay beÇok haklısınız. Kanuni de o yüzden Nur Fettahoğlu'nu değil Meryem Uzerli'yi seçmişti zaten.
İşte bunlar hep dudak burun mesafesi
Niye sinirleneyim ki? Millete saçma sapan yakıştırmalar yapıp burada söylemenize kızdım sadece? Nurun dibinde yaşıyorsunuz sanırım,sürekli 2. kadın olduğunu hiç ilk tercih olmadığını bildiğinize göre. Sizinki düşünce özgürlüğünden çıkıyor. Sizin auranız güzel değildir,insanlara çekici gelmiyosunuzdur. Bunun nurla ya da nura benzemenizle bir alakası yok. Nur gayet kadınsı,güzel ve başarılı bir kadın. En son sizin yüz altın orana çok yakındı, 9,2ydi sanırım. İşte fazla olan dudak burun arası mesafenizi çıkarıp altın oranınıza ekleyin,fıstık gibi kadın olursunuz .Guzellik degil kadinsilik.sjnirlenmeuin gerilmeyin bu kadar.he de gec gece geceherkesin dusjncesi kendine.
O öyle bir şey değil.11 12 mm
Hayir ya hu kadinjn ozel hayatindan bahsetmedim dizideki rollerinden bahsettim.ne bileyim ozel hayatini.magazin bile izlemem ben.Niye sinirleneyim ki? Millete saçma sapan yakıştırmalar yapıp burada söylemenize kızdım sadece? Nurun dibinde yaşıyorsunuz sanırım,sürekli 2. kadın olduğunu hiç ilk tercih olmadığını bildiğinize göre. Sizinki düşünce özgürlüğünden çıkıyor. Sizin auranız güzel değildir,insanlara çekici gelmiyosunuzdur. Bunun nurla ya da nura benzemenizle bir alakası yok. Nur gayet kadınsı,güzel ve başarılı bir kadın. En son sizin yüz altın orana çok yakındı, 9,2ydi sanırım. İşte fazla olan dudak burun arası mesafenizi çıkarıp altın oranınıza ekleyin,fıstık gibi kadın olursunuz .
Natalie wood baya iyiymiş.charlize dışında hepsini beğendimBüyüleyici güzellikte takılı kaldım konudan koptumSihir, büyü, abrakadabra falan tamam da güzel güzeldir bence ya hu. Mesela irina shayk, mesela charlize theron, mesela brooke shields ya da natalie wood yani kartela geniş oldu ama kadınlar efsane ki oran/orantı durumlarına dikkat etmedim hiç.
Dudak burun mesafesine bak sen tarihin seyrini değiştirdi vay be
Yakından tanıyor gibisiniz, yoksa sadece izlediğiniz dizilere göremi bu yorumu yapıyorsunuzNe bileyim erkeksi tavırları var mesela. Yani erkek fatma değil tabi gayet bakımlı makyaj yapar uzun dalgalı saçlı ama fıkır fıkır değil bi tepki vereceği zaman hemen tek kaşını kaldırıp bakar, çok düzgün bir yüzü olmasına rağmen sanki erkeksi hatlara sahip. Nasıl anlatacağımı da bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?