Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Belki de ben hataliyim olabilir.belki auradir isiktir.matematik degildir.kimbilir.belki ders calismak kafama vurmustur.iyi gecelerayh ya da sevgolisizlik de vurmus olabilir.siz de vurmadan daha fazla yatip uyim bari
Flörtlerinizle falan da bu dil bilgisi ile konuşuyorsanız ondan olmuyordur burunu dudağı boşverin.

Hepimiz nur fettahoğlu gibi olsak keşkee bence çok hoş ve seksi bi ablamız biraz sert duruşu var o çok hoşuma gidiyor benim.

Kendinizi bi rahat birakin artik. Sizi burun dudak mesafenizle sevecek biri cikacak

Benim de kulaklarım hafif kepçe, yüzüm çilli, alt çenemde süt dişlerimden biri yamuk, saçlarım çok gür değil ve ellerim de feci terliyor. Eee şimdi ne yapıyoruz?
Ellerinize klima taktirin
Kulaklariniza koli bandi.
Saclariniza perük ::)
Yani cözüm olarak bu geldi aklima:)

Nur fettahoğlu gayet çekici bana göre. Başıma bir şey gelmeyecekse ben serenay sarıkayayı hiç beğenmiyorum hele gülünce.
Ay evet ya bide bana kiskanma diyolar serenayin nesinj kiskanacagim ben ondan gercekten guzelim ya kendimi normalde begenmem ama serenay dedikleri zaman sasiriyorumm

Nur fettahoğlunu korumaya gelen tim güzellik çekicilik gibi hususlar görecelidir..kadın güzel ancak çok zayıf ve soğuk..konu sahibi seni anladım ben sen dişilikten bahsediyorsun o çok ayrı bişey güzellikle ilgisi yok

Yıllardır aradığım insan sizmişsiniz meğer. Teşekkür ederim. Kulaklarımı saçlarımın içinden iple birbirine bağladıydım, onu çözeyim o zaman.
:))
Bu arada cilli bayanlar cok sevimli geliyor.
Bi ablam var yuzunde okadar varki ama coook tatli.
Bence herseyden ziyade ruh onemli.ufak dokunuşlar olur yani de
Estetiklerin coğunda ruh hep ayni genelde gulememek aglayamamak gibi:)

:))
Bu arada cilli bayanlar cok sevimli geliyor.
Bi ablam var yuzunde okadar varki ama coook tatli.
Bence herseyden ziyade ruh onemli.ufak dokunuşlar olur yani de
Estetiklerin coğunda ruh hep ayni genelde gulememek aglayamamak gibi:)
Ergenken çok kafaya takardım bu saydığım zımbırtıları da, zamanla başka şeylere önem vermeye başlıyorsunuz.
Estetiğe karşı değilim ama dediğiniz gibi insanları tek tipleştiren, mimiklerini silip süpüren cinsten olanları korkunç bana göre. Kadın gülüyor, ağlıyor, esniyor ama kaşlar bir milim kıpırdamıyor. Kırışık bir alnı tercih ederim şahsen. Heykel değiliz nitekim.

Nur güzel değil dedin aslında. Ama takılma boşver. En büyük derdin bu olsun

Yazılanlara söyle bir baktım da; kadının kadına yaptığı kötülüğü kurt kuzuya yapmıyor yeminle
Kendi sayemizde dolma dudaklı, standart burunlu, güya doğal görünümlü olduğu iddia edilen ama 40 metre öteden yapma olduğu anlaşılan o kalın kaşlar herkeste aynı olmaya başladı.

Bence yardıma ihtiyacınız var. Erkekler kadınsı hatlara aşık olur, benim dudak burun mesafem uzun olduğundan aşık olmuyolar diye diretip dünyanın bug'unu bulmuşçasına yazmanız ürkütücü.Çok zekiyim, başarılıyım ama kadınsı olmadığımdan aşık olmuolar die düşünerek kendinizi iyi hissetmeye çalışıosunuz ama yapmayın bunu kendinize..
Kimi erkek kadınsı yüzü beğenir,kimisi erkeksi hatları.Herkesin beğendiği tip farklı farklıdır.Beğenilip aşık olmak için bayan mükemmel olmanıza gerek yok.Lütfen yüzünüzle oynamadan önce psikolojik yardım alın.İlerde en kadınsı surata sahip olduğunuz halde mutluluğu yakalayamazsanız bu tramvayı aşamazsınız gibime gelio. Önce bi kendinizi sevmeyi öğrenin,snra isterseniz gene dudak burun her neyse yaptırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…