- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi Dindirella
-
Flörtlerinizle falan da bu dil bilgisi ile konuşuyorsanız ondan olmuyordur burunu dudağı boşverin.Belki de ben hataliyim olabilir.belki auradir isiktir.matematik degildir.kimbilir.belki ders calismak kafama vurmustur.iyi gecelerayh ya da sevgolisizlik de vurmus olabilir.siz de vurmadan daha fazla yatip uyim bari
Ben arkadaşımdan bahsettimYakından tanıyor gibisiniz, yoksa sadece izlediğiniz dizilere göremi bu yorumu yapıyorsunuz
Pardon o zaman :))Ben arkadaşımdan bahsettim
Serenay bencede overratedNur fettahoğlu gayet çekici bana göre. Başıma bir şey gelmeyecekse ben serenay sarıkayayı hiç beğenmiyorum hele gülünce.
Ellerinize klima taktirinBenim de kulaklarım hafif kepçe, yüzüm çilli, alt çenemde süt dişlerimden biri yamuk, saçlarım çok gür değil ve ellerim de feci terliyor. Eee şimdi ne yapıyoruz?
Yıllardır aradığım insan sizmişsiniz meğer. Teşekkür ederim. Kulaklarımı saçlarımın içinden iple birbirine bağladıydım, onu çözeyim o zaman.Ellerinize klima taktirin
Kulaklariniza koli bandi.
Saclariniza perük ::)
Yani cözüm olarak bu geldi aklima:)
Ay evet ya bide bana kiskanma diyolar serenayin nesinj kiskanacagim ben ondan gercekten guzelim ya kendimi normalde begenmem ama serenay dedikleri zaman sasiriyorummNur fettahoğlu gayet çekici bana göre. Başıma bir şey gelmeyecekse ben serenay sarıkayayı hiç beğenmiyorum hele gülünce.
:))Yıllardır aradığım insan sizmişsiniz meğer. Teşekkür ederim. Kulaklarımı saçlarımın içinden iple birbirine bağladıydım, onu çözeyim o zaman.
Ergenken çok kafaya takardım bu saydığım zımbırtıları da, zamanla başka şeylere önem vermeye başlıyorsunuz.:))
Bu arada cilli bayanlar cok sevimli geliyor.
Bi ablam var yuzunde okadar varki ama coook tatli.
Bence herseyden ziyade ruh onemli.ufak dokunuşlar olur yani de
Estetiklerin coğunda ruh hep ayni genelde gulememek aglayamamak gibi:)
Nur güzel değil dedin aslında. Ama takılma boşver. En büyük derdin bu olsunNur a cirkin demedim.hep 2.kadin niye? Cekici degil daha dogrusu kadinsi degil.erkeksi.goz ustu dolgun olsa,burun dudak mesafesi kisa olsa basrol olur.ama su haliyle kitu kadin olur yan rol olur.buyuleyici tercih edilen olmaz.beren saat mesela.fiziken ondan kotuydu aslinda.ama erkeklere sor beren mi nur mu beren der.neden?kadinsi yuz hatlarina sahip.
Nur fettahoğlu gayet çekici bana göre. Başıma bir şey gelmeyecekse ben serenay sarıkayayı hiç beğenmiyorum hele gülünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?