Meğerse abimde öyleymiş

kizci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
10
0
0
İstanbul
Kuzenlerimde olduğumu söyledim mi bilmiyorum.kuzenim abimi internette sapık bir sitede çıplak görmüş.doğru mu söylüyor onuda bilmiyorum.babam olsa inanırdım ama abimden beklemezdim.yalan mı söylüyor gerçek mi acaba benziyo mu doğru mu sizce ne yapmalıyıjm

sitenin adresini al kendin bak abin mi diye anca böyle emin olabilirsin,kuzenine de şaştım doğrusu böyle bişeyi pat diye nası söyledi yüzüne

Canım ne olur kusuruma bakma,ama iyi misin?
daha yeni babam sapık diye konu açtın,ve cümlelerin çok küçük yaştaki bir çocuğun cümleleri.. ve bir çok tezatlık var.
abinden sonra sıra kimde..

daha yeni babam sapık diye konu açtın,ve cümlelerin çok küçük yaştaki bir çocuğun cümleleri.. ve bir çok tezatlık var.

canım sen soyleyınce baktım da babasıyla ılgılı actıgı konuya yanı bu yazılanlar dogruysa anne baba ınsanın hayatının ıcıne nasıl s.....yor onu goruyoruz:S:S
Allah hayırlı evlat versın dedıgımız gıbı hayırlı anne baba da versın dıyorum...

Ben doğru olduğunu düşünmüyorum,ama mazallah doğruysa gerçekten çok kötü bir durum..
Hele bir kız çocuğu için babasını öyle görmek..
Amin inşallah,Rabbim hepimizi hayırlı kullarından nasip eylesin.
.

kuzenime bu olayı anlatmıştım meğersem beni kandırmış tek sapık babam.

babamdan eskiden beri nefret etmiştim olay olayı 9 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…