- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Siz olsaydınız ve bu durumu ogrenseydiniz tepkiniz ne olurdu ?Bence hicbirsey yapmayin kartali vuran yine kendi tuyunden yapilmis bi oktur. Ilgilenmeyin utunun dunyada aldatilan ne ilk ne son kisi olcaksiniz bi dk ayirmaniza degmez.
Siz olsaydınız ne tepki verirdinizYani şimdi ne diyeyim bilemedim. Herkes layığını bulmuş bence.
Siz olsaydınız ve bu durumu ogrenseydiniz tepkiniz ne olurdu ?
Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz
Siz yabancı mısınız? Daha önce de konu açmıştınız türkçeniz biraz kırık,merak ettim ondan soruyorum
Konuya gelecek olursak,herkes kendine yakışanı yapar . Sen kufur edip hakaret etme eline birsey geçmez
Bu eski sevgiliyi sosyal medyadan ceptelefonundan falan engelle
Numarani değiştir gerekirse
Ortak tanıdıklarla görüşme.
Yoluna bak
Kendine bak,ye ic,gez.
Belli ki yalancı üçkağıtçı bir tip,basında bela varmis mis. Neler döndü ki kiz ona musallat oldu. Netice de ortada ihanet var
Sana bunlari yapanları affetme. Allah a havale et
Sana şiddet uygulamış bir de utanmaz
Tepki vermezdim çünkü tepki verilecek değerde insanlar değiller. Böylelerine ne tepki verirseniz verin karşılığında alacağınız tepki pişkinlik olacaktır.
Bi tane kız gözüme çarptı spor salonunda tanışmışlar. Kız orda çalışıyor.
Sonra esko sevgilim o spot salondaki kizi soktu aranulucu olarak ama niyeti aramızı yapmak degil bozmak. Benim hakkımda gidip iftra attı.
Bide şunu söylemek istiyorum bu kız hakimdi yalan yanlış şeyler söyledi ya hakkımda
Da sonra beni idare edip onlanda konusmus. Kız ondan intikam aldı. Sevgilim söyleme demişti ama kız döktü suan onlarda kavga ettiler. Ama Rabbim okadsr büyük ki okadar çok ah etmiştim ki çok canımı takmıştı ona hep iyi niyetten yaklaştım. Kazdığı kuyuya kenfileri dustuİkisini de salla gitsin, tencere kapak birbirini bulmuş. O kızla ne zaman sevgili olup aldatmış seni, sen instagramda mesajlarını okuduğun zaman mı? O adama güvenilmez artık barışma sakın.
Spor salonunda çalışan kiz mi hakim?
O kiz değilse hakim olan nereden cikti?
Defolsun gitsin affedilecek yanı mi kalmış bununYurtdisinda yasiyorum ben canım.
Çok sağol ama insan bu durumda kontrolünü kaybediyor ve ağzında ne geliyorsa saymak istiyor bide utanmadan affet beni diyor.
Kız hakimdi demissiniz?Hakim derken
Bide şunu söylemek istiyorum bu kız hakimdi yalan yanlış şeyler söyledi ya hakkımda? Rahatsız ettiler ya beni polise şikayet etsem olur mu? Yoksa çok mu saçma olur.
Hakimda *Spor salonunda çalışan kiz mi hakim?
O kiz değilse hakim olan nereden cikti?
Defolsun gitsin affedilecek yanı mi kalmış bunun
Ayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?