Megerse arabulucu olarak soktuğu kisi ile beni aldatmis eski sevgilim

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaşlar,
Benim hayatımda biri vardı onu çok seviyorudum, aşık olmuştum ve asik olunca insanın gözü kör olur. Kötü taraflarını aslında görüyorsunuz ama yakıştıramıyorsun. Ben sevgilimi çok sevdim manevi olarak çokta yardim ettim, ama sürekli gel gitlerin beni yoruyordu ailesiyle problemi bana yansıtırdi. Aslında kimse onu önemsemiyordu sadece ben değer verdiğim için bende geçiriyordu sanırım sınırını. Bir gün yine tartıştık ve ayrıldık, da doğrusu ben ayrıldım sonra bana geri dönmek çalıştı, ben soguk davraniyordum ona. Ama içimde bir dürtü girdi instagram şifresini bilmiyordum ama birşey yazdım ve gözlerime inanamadim hesabına girdim.ve yazışmalarını gördüm. Hani sanki Rabbim benim gözlerimın açmasını ister gibi . Busuru kızlara yazmış. Bi tane kız gözüme çarptı spor salonunda tanışmışlar. Kız orda çalışıyor. Flört tarzıyla konuştular. Bende bu kıza yazdim ki onun hesabında benim sevgilim bu. Aramızda bişey yok felan demeye basladi. Bi kaç saat sevgilin bunu öğreniyor ve bana ağıza alınmicak sozler söyledi. Sonra özür diledi aramızda birşey yok. Kız buna demişki : eski sevgilime çok benziyorsun vsvs. Ben ayrıldım ondan. Ama çok acımasız davrandı yani aslında okadar çok şey var ki anlaticak kısa kesiyorum ) Herneyse bi kaç ay sonra sevgilim pisman oldu ve mesaj atmaya başladı beni isteyen başka kız var yoksa ona şans tanırım beni kabul etmesen yoksa yanlış yola girerim başkasıyla olursam yüzüm olmaz bida senle konuşmaya dedi. Çok zoruma gitmişti.. Sonra baktım bu sürekli cevrimci kimle konuşuyorsun dedim. Once soylemekbistemedi sonra baya israr ettim Ya sorma başımda bir bela var onla uğraşıyorum kimseye söylemeden bu isi hal etmem lazim dedi. Sonra birden bana kizdi nezaman seninle konusursam bela getiriyorsun resmen benim yuzumde oldugunu soyluyor halbuki kendi pisligini uzerime atiyor. O kiz babasina ailesine yazmis ki oglunuz beni yari yolda birakti vsvs. Bana da diyor ki ben o kzii tanimiyorum bir oyun donuyor. Sonra bana anlatti iste bir kizla opustum. Ama kim oldugunu soylemedi.. ve bu kızı ara bulucu olarak soktu. Ben onu her yerde sildim engeledim surekli baska nunaralarla yazdi buldu ve kapima kadar geldi ama gitmedim. Kac keren geldi gitmedim. Sonra esko sevgilim o spot salondaki kizi soktu aranulucu olarak ama niyeti aramızı yapmak degil bozmak. Benim hakkımda gidip iftra atti. Şöyle böyle söyledi Valeria hakkında diye Ve bana dediki eski sevgilin senin hakkinda bu kız hasta felan dedi ve sevgilin benimle yattı söyledi. Bu kız sevgilime yalan şeyler dedi hakkımda sonra sevgilim geldi bana saydı küfür etti sonra ispatladım kızin foyası çıktı.eski sevgilim ise af diliyor. Ona okadsr çok ah ettim ki ona dedim BİR GÜN GELİCEK BENİ BU KADINLAR İÇİN ÜZDÜN YA ÖYLE BİR DARBE YİCEKSİN Kİ. .Sen bile sasiricaksin. .

Üstümde atamıyorum çok zoruma gidiyor bunlar resmen ikisi şeytanlık yaptılar oyun çevirdiler kurban olarak beni seçtiler . Belki duygusuz yazdım ve karışık ama turkcem iyi degil keşke da ifade edebilsem kendimi ama elimden gelen bu. Çok zoruma gidiyor kızlar. .

Bu eski sevgilim denen alçak bana şiddet gosterdi ona karektersiz dediğim icin bana vurdu çok kotu bende arabadan indim koştum yere düşüp kolumu kirdim dizlerim hep kanadı. O an rapor almadım. Keşke alsaydım keske ama o kolum halem çok ağrıyor

Siz benim yerimde olsaydınız arabulucu soktugun kişi ile aldattığını ogrenseydiniz ne yapardınız? Nasıl tepki gosterirriniz? Neler derdiniz. Eski sevgilinize küfür edip kizarmiydiniz?

Bide şunu söylemek istiyorum bu kız hakimdi yalan yanlış şeyler söyledi ya hakkımda? Rahatsız ettiler ya beni polise şikayet etsem olur mu? Yoksa çok mu saçma olur.

Yardımcı olun lutfen

Bence hicbirsey yapmayin kartali vuran yine kendi tuyunden yapilmis bi oktur. Ilgilenmeyin unutun dunyada aldatilan ne ilk ne son kisi olcaksiniz bi dk ayirmaniza degmez.

Siz olsaydınız ve bu durumu ogrenseydiniz tepkiniz ne olurdu ?

Biraz karisik ama Cok sinirlendrcek bi durum tabi oan ki sinirle deli gibi agir konusmak istiyor insan. Ama bunlar cidden alinmiyorlar oan bile sadece kendi canini skmış oluyosun.
Nacizane tvsyem sinir gecene kadar bu durumu hazmetmek ve birdaha muhttap olmamak yuzune bile bakmamak. Cok guzel bi cevaptir gorebilene.

Siz yabancı mısınız? Daha önce de konu açmıştınız türkçeniz biraz kırık,merak ettim ondan soruyorum
Konuya gelecek olursak,herkes kendine yakışanı yapar . Sen kufur edip hakaret etme eline birsey geçmez
Bu eski sevgiliyi sosyal medyadan ceptelefonundan falan engelle
Numarani değiştir gerekirse
Ortak tanıdıklarla görüşme.
Yoluna bak
Kendine bak,ye ic,gez.
Belli ki yalancı üçkağıtçı bir tip,basında bela varmis mis. Neler döndü ki kiz ona musallat oldu. Netice de ortada ihanet var
Sana bunlari yapanları affetme. Allah a havale et
Sana şiddet uygulamış bir de utanmaz

İkisini de salla gitsin, tencere kapak birbirini bulmuş. O kızla ne zaman sevgili olup aldatmış seni, sen instagramda mesajlarını okuduğun zaman mı? O adama güvenilmez artık barışma sakın.

Yurtdisinda yasiyorum ben canım.
Çok sağol ama insan bu durumda kontrolünü kaybediyor ve ağzında ne geliyorsa saymak istiyor bide utanmadan affet beni diyor.

Tepki vermezdim çünkü tepki verilecek değerde insanlar değiller. Böylelerine ne tepki verirseniz verin karşılığında alacağınız tepki pişkinlik olacaktır.

Haklısınız ama inan başınıza gelmeden bunu bilemezsiniz o an içindekilerini dışa atmak istiyor insan. Ama işte bi taraftan söylesen ne pür söylemesen ne olur.

Spor salonunda çalışan kiz mi hakim?
O kiz değilse hakim olan nereden cikti?

İkisini de salla gitsin, tencere kapak birbirini bulmuş. O kızla ne zaman sevgili olup aldatmış seni, sen instagramda mesajlarını okuduğun zaman mı? O adama güvenilmez artık barışma sakın.
Da sonra beni idare edip onlanda konusmus. Kız ondan intikam aldı. Sevgilim söyleme demişti ama kız döktü suan onlarda kavga ettiler. Ama Rabbim okadsr büyük ki okadar çok ah etmiştim ki çok canımı takmıştı ona hep iyi niyetten yaklaştım. Kazdığı kuyuya kenfileri dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…