Megerse arabulucu olarak soktuğu kisi ile beni aldatmis eski sevgilim

Haklısınız ama inan başınıza gelmeden bunu bilemezsiniz o an içindekilerini dışa atmak istiyor insan. Ama işte bi taraftan söylesen ne pür söylemesen ne olur.

Başıma geldiği için biliyorum söylediklerim tecrübeyle sabittir. Aldatan insan hiç bir duygusunda samimi değildir. Verdiğiniz tepkiye karşılık ne yaparsa yapsın bu samimiyetsizliği fark edeceksiniz ve kendinizi küçülteceksiniz. O yüzden size yapabileceğiniz en iyi şeyi söylüyorum, bunun üstesinden gelmenin en iyi yolu, onu ve yaptığını yok saymaktır ve unutmaktır. Birini değersizleştirmek bazen verilebilecek en iyi derstir.

Çok sağolun çok olgun yaklasiyorsunuz, ,ve mantıklı yazdiniz.

Zaten ayrilmissiniz neden ESKİ sevgilinizin sosyal medya hesabını karıştırıp onun adına mesaj yazıyorsunuz ki. Eski sevgiliniz kendini bir şey zannetmis. Bir de tekrar benimle barismazsan kötü şeyler yaparım ne kadar basit bir birleşme cabasidir. Ergenler bile kurmaz bu cümleyi. Artık bırakın eskinin peşini çünkü gerçekten uzuldugunuze ugrastiginiza değmez.

çok uzundu bir kısmını çabuk okudum ama
size bu kadar çok şey yaşatan biri ne bileyim dünyadaki tek insan o mu?
boşverin yenisi gelsin allah aşkına

çok uzundu bir kısmını çabuk okudum ama
size bu kadar çok şey yaşatan biri ne bileyim dünyadaki tek insan o mu?
boşverin yenisi gelsin allah aşkına
Bana yasağı şeyin üstesinden gelemiyorum . Bosver demekle olmuyor olsaydı zaten burda konu açmadım. Tehdit ediyor bide beni

Senin o eski sevgilim dediğin öyle iğrenc bir mahlukat sen göremiyorsun ama gerçek bu. İkisini de engelle heryerden numaranı değiştir uzak tut böyle insanları kendinden.

Senin o eski sevgilim dediğin öyle iğrenc bir mahlukat sen göremiyorsun ama gerçek bu. İkisini de engelle heryerden numaranı değiştir uzak tut böyle insanları kendinden.
Öyle zaten, sizce polise gidip şikayet mi etsem peşimi bırakmıyor nefret ediyorum ondan. Üsetsinde gelemiyorum zaten piskolojim maf oldu.

Adı üstünde "eski sevgiliniz" neden bu kadar takıyorsunuz ki?İlişkiniz zaten çocuk oyuncağına dönmüş.Ortada saygı da sevgi de göremiyorum .Bir ilişkiden saygı ve sevgiyi çıkartırsan geriye ne kalır ki?

Tehdit ediliyorum peşimi bırakmıyor bunun için polise gidiyim mi gitmiyim mi diye soruyorum

Birini yok saymak ona verilecek en büyük ceza bence. Bu saatten sonra ne yaparsa yapsın tepki vermeyin. Hayatınıza o yokmuş gibi devam edin.

Allah belasını versin karaktersiz biri için degmez

başımdan def ederdim.ne halınız varsa görsün şeref...ler bile demezdim..mutluluğumla kişnetirdim(çünkü döneecek sana).umursamazdım.üzülmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…