Mehay'ın Diyet Günlüğü

Benimde bugun yediklerim soyle:

Sabahi yazmistim zaten...
Ara 10 cubuk kraker
ogle 1 kruvasan
aksam bir tabak yesil fasulye, yogurt,iki dilim ekmek...

Gunaydin kizlar tartildim bu sabah ve 62 kilo geldim yani bir haftada 700 gr gitmis ama dedigim gibi 3 gun listeye tan uyamadim iyi gitmis...onumuzdeki haftaya hedefim 61 ve sonraki 3 haftadada birer kilo vererek 3 subat pazartesi 59 kilo olmak...sonra her hafta 500 gr gitsede olur..
Kahvaltida 30 gr peynir 2 tatli k recel ve iki dilim ekmek...
Oglen sadece yogurt ve meyve yiycem aksamada Allah kerim...

Kizlar bugun arkadasim tasiniyor fazla giremezsem kusura bakmayin...
Artik yarindan itibaren aklimi ve bedenimi tamamen diyet ve sporla mesgul edicem ,yoksa baska turlu hafiflemez bu uzuntu...
Bu arada baslik hala degismemis ve bana herhangi bir aciklayici cevap gelmemis...eger degistirmezlerse ben baska bir baslikla yeni topigimizi acicam kizlar bir hafta daha bekliyeyimde...olmazsa oyle yapicam...

bende nesfıtlı kahvaltımı yaptım oğleye balık yapıcam hamsi salata aksama da corba dusunuyorum bene bu hafta 68i gormek ıstıyorum ınsallah tatıle yani 25ocaga kadar 67 olsam ohhh mis miss tatılde sanırım ara veırrım cocuklar evde olacagı ıcın buyuk ıhtımal anneme gıderız orda kalırız tatılde tatıl donusu devam dıye dusunuyorum yıne

selam nazlibaharcim nerelerdesin? senle ben kaldik bir tek bende is gucten vakit bulup hergun yazamiyorum ne yedigimi bu ara baslik konusunda hala bir haber yok moderator yokmus bu bolumde sanirim...

sabak nesfit yedim

oglen 1 lavas ev yapimi arasina peynir ve domates koydum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...am-diyenlerin-diyet-gunlugu.html#post28267391

iste yeni gunlugumuz kizlar isteyen buyursun gelsin....

Son düzenleme:
Back
X