ben de gömeceklerini düşünmüştüm anne babanın, aksi olsa şaşırırdım asıl, türkiyede gömmeyecek anne baba yoktur sanırım
Her ne kadar ortada bir vasiyette olsa ben anne babayı anlıyorum, evlat kaybetmek hayatta yaşanabilecek en büyük acılarından biri, ölümün hertürlüsü üzücüdür ama ölümde acı sıralaması diye bir sıralama olsa evlat acısı 1. sıradadır.
O yüzden anne baba da kendince haklı, zaten evlatlarını kaybetmişler birde mezarı olmazsa yıkılırlar iyice zira yakınlarını kaybedenlerin mezar ziyaretleri onlar için bir nevi terapi gibi, mezartaşını sevip okşamak, toprağıyla konuşmak anormalmiş gibi gözükse de ruhen rahatlatıyor onları, bunu psikiyatristlerde söylüyor. Mehmet açısından düşününce gömülmesi bencilce gelse de anne babanın cephesinden bakınca onları haklı buluyorum, zaten otopsi yapıldığı için kadavra yapılamazmış, ailesi onu balıklara yem yapamazdı.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşaallah.
benim anlamadığın intihar edeceğini söyleyen öldüğü saat ve ne şekilde öldüğü belli olan birine neden otopsi yapıyolar? hukuki dayanağı vardır muhakkak ama merak ediyor insan.Otopsi yapıldığı için vasiyeti yerine getirilmemiş,otopsi yapıldığı için kadavra olamıyormuş.
Otopsi zorunlu diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam.benim anlamadığın intihar edeceğini söyleyen öldüğü saat ve ne şekilde öldüğü belli olan birine neden otopsi yapıyolar? hukuki dayanağı vardır muhakkak ama merak ediyor insan.
ailesine gelince yasadıkları bu büyük acıyla vasiyetini yerine getirmemeleri çok normal
yeğeninin doğmasını bekleyen adam bunu düşünmüştür mune..istememiş demekki bence vasiyeti yerine getirilmeliydi..bu ona olna borçlarıydı..Vasiyeti bile yerine getirilmeyen Mehmet, umarım birgün seni gömmek ve en azından bir mezarı olsun gidelim toprağıyla teselli bulalım diye düşündükleri için seni toprağa veren anne babanı anlarsın.
ha balık ha kabir böceği yurt dışında bu konuda daha duyarlılar..annesi babası onu nasıl yetiştirdi anlayabildimi bilmiyoruzki..Her ne kadar ortada bir vasiyette olsa ben anne babayı anlıyorum, evlat kaybetmek hayatta yaşanabilecek en büyük acılarından biri, ölümün hertürlüsü üzücüdür ama ölümde acı sıralaması diye bir sıralama olsa evlat acısı 1. sıradadır.
O yüzden anne baba da kendince haklı, zaten evlatlarını kaybetmişler birde mezarı olmazsa yıkılırlar iyice zira yakınlarını kaybedenlerin mezar ziyaretleri onlar için bir nevi terapi gibi, mezartaşını sevip okşamak, toprağıyla konuşmak anormalmiş gibi gözükse de ruhen rahatlatıyor onları, bunu psikiyatristlerde söylüyor. Mehmet açısından düşününce gömülmesi bencilce gelse de anne babanın cephesinden bakınca onları haklı buluyorum, zaten otopsi yapıldığı için kadavra yapılamazmış, ailesi onu balıklara yem yapamazdı.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşaallah.
bu konuda farklı düşünceler olabilir saygım sonsuz..Vasiyeti bile yerine getirilmeyen Mehmet, umarım birgün seni gömmek ve en azından bir mezarı olsun gidelim toprağıyla teselli bulalım diye düşündükleri için seni toprağa veren anne babanı anlarsın.
crypticim hiç doğmamış hiç büyütmemişler gibi yeryüzünden izinin tamamiyle silinmesini istememişlerdir.anne babanın 36 yıllık emeğini hiçe saymış videoda (ben duymadım) hiç anne babasından bahsetmemiş kardesi ve yeğeninden bahsetmiş onun için en cok üzülecek insan annesi. videoyu izlerken bnmde dikkatimi çekmişti. kesinlekle gömülmek istemiyorum deyişi. toprağın altına girmekten korkuyordu sanki.yeğeninin doğmasını bekleyen adam bunu düşünmüştür mune..istememiş demekki bence vasiyeti yerine getirilmeliydi..bu ona olna borçlarıydı..
biraz önce aynını düşündüm canım anne babasından bahsetmemesi banada garip geldi..çünki biz 3 kardeş annemiz vefaat edince çok büyük bir yıkıma uğradık..o bizi sarıp sarmalamıştı elinden geldiğince..ama evlatda ailesine anne babasına kırgın olabilir..nedenini bilemeyiz tabii..ama insanın bedeni insana ait belkide tek şeydir reel olarak..onun hakkında karar vermek o kişiye düşer diye düşünüyorum..bir Müslüman olarak beni gömmelerini isterim yeri mühim değil varsın bir mezar taşımda olmasın..önemli biri görmüyorum kendimi sonuçta vatanımız için şehit olanlar toplu mezra gömülmüş olanlar var..oğlum var öldüğümde hiç gelmesin sıkıntıya düşecekse gönlünden geçirsin istersede mühim değil..crypticim hiç doğmamış hiç büyütmemişler gibi yeryüzünden izinin tamamiyle silinmesini istememişlerdir.anne babanın 36 yıllık emeğini hiçe saymış videoda (ben duymadım) hiç anne babasından bahsetmemiş kardesi ve yeğeninden bahsetmiş onun için en cok üzülecek insan annesi. videoyu izlerken bnmde dikkatimi çekmişti. kesinlekle gömülmek istemiyorum deyişi. toprağın altına girmekten korkuyordu sanki.
umarım kimse böyle sıkıntılara ikilemlere düşmez. eğer ardında kalırsam isimsiz bırakmam mezarını bunu bilmeni isterimbiraz önce aynını düşündüm canım anne babasından bahsetmemesi banada garip geldi..çünki biz 3 kardeş annemiz vefaat edince çok büyük bir yıkıma uğradık..o bizi sarıp sarmalamıştı elinden geldiğince..ama evlatda ailesine anne babasına kırgın olabilir..nedenini bilemeyiz tabii..ama insanın bedeni insana ait belkide tek şeydir reel olarak..onun hakkında karar vermek o kişiye düşer diye düşünüyorum..bir Müslüman olarak beni gömmelerini isterim yeri mühim değil varsın bir mezar taşımda olmasın..önemli biri görmüyorum kendimi sonuçta vatanımız için şehit olanlar toplu mezra gömülmüş olanlar var..oğlum var öldüğümde hiç gelmesin sıkıntıya düşecekse gönlünden geçirsin istersede mühim değil..
çok tatlısın canım..umarım kimse böyle sıkıntılara ikilemlere düşmez. eğer ardında kalırsam isimsiz bırakmam mezarını bunu bilmeni isterimnelerden konusuyoruz Allah uzun uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?