Mehmet Pişkin'in cenazesi, cenaze namazı kılınarak toprağa verildi. Vasiyeti gerçekleştirilmedi

alakası yok ben inanç diye dinden bahsetmedim siz inan diye bunu algıyorsanız sığsınız demekt,r ayrıca araştırsan anlarsın diğer yorumlarımda da bundan bahsettim
kible açıkcası çok umrumda değil :)

cocuğumuza kötü seyleri iyi seyleri iyi ayırt ettirirsek sağlam bir inanç sistemi oluşturursak -sadece dinden bahsetmiyorum- eminim ki asla dejenere olmaz

okursan anlarsın hakaretten veya saldırıdan önce bence biraz düşün yani ateist olan da doğayı da kayayı da ağacı da sevebilir demi sevgi de bunların hepsi inançtan gelir :)

mune daha bir kaç gün öncesi 4 pkk yandaşı liise öğrencisi gencin ..bir öğrenciyi sırf ırkından dolayı parçalanmış halini görmedikmi..arkadaş konu açarken resmi eklemiş..sonra hamileler bakmasın diye çıkardı resmi..
şu olay bir fenomen olamaz..inançlı yada inançsız..meyilli insan buna cesaret edebilir..hangimizin bizi bunaltan sıkıntıları olmadı..ama farklı bir şey o iskemleyi ittiğin an hayatına noktayı koyabilmek..

kararsız bende 30 lu yaşlarımın sonundayım..kaldıramam dediğimiz okadar çok şeyi kaldırdıkki..ölmek elde olsa ölürdük..annemi ameliyattan çıkmış eve gelmiş sanıyordum..kapıyı açtıklarında baktım rafın üzerinde onun herzamanki eşyaları yığılıydı...sonra yatak odasına gittim yoktu..kızkardeşime baktım..ö...derken yakıştıramadım bilerek beni üzmek için yapıyorsun dedim..okadar gergindikki birbirimizi kucaklayamadık kaskatıydık..sonra farklı iki dönüm noktam daha oldu..ama meyilli değildim..güçlü olmak zorundaydım..yendim..hayatımın olgunluk dönemindeyim şu an...hepimizin mutlu olduğu bir dünya olsa..ama bu hayal..
bri intihar vakası daha vardı..adam karısını çocuğuyla evden atmış..kadın abisi ve yengesinin evine sığınmış..yenge onu istememiş..kadın çocuğuyla boğaz köprüsünden aşağı atlamış..ürpertici..hayatta insanlar neler yaşıyor ve hep bir adım daha kötüsü var..umarım herkez mutlu yaşar..

Ben adamın adını bugün bir konu yorumunda gördüm yeni izledim.
Herkesin günlerdir konuştuğundan yeni haberim oluyor ayakta uyumuşum.. :S

Üzüldüm en çok ailesi için..
Sevenleri için.

Vasiyetini pek önemseyemeyeğim gidene kolay ama kalanları düşünmek lazım değil mi?
Evlat acısıyla gömmeyelim oğlumuzun cesedini balıklara atalım diyemez insanlar.

bu tarz olaylar ülkemizde görev gibi...abd ,avrupada farklı...
orada dilediğince vasiyetini yerine getiriyorlar..
Müslümanlıkta intihar edenin cenaze namazı kılınmaz,peygamberimizin buyruğu bu şekilde..ama hocalar kılıyor..gömülüyor görev yerine getirilmiş oluyor..
bu arada hep ölenleri olan ailelere sabırlar ver rabbim diye dua ederim..
olaya reel bakmaya çalışıyorum..
peygamberimiz mezar ziyaretlerini yapın çünki bir gün sizde öleceksiniz demiş...hatırlanması için...
bazı arkadaşlar diyorki ölan kişi oraya gidince hissediyor..kimi görüyor diyor..çok entersan başka duyumlarımda var ama yazmayacağım..
nur içinde yatsınannemde cümleside,annemin mezarına gittiğimde ölümün bir gerçek olduğunu hatırlıyorum..ama beni gördüğünü yada hissettiğini düşünmüyorum..bana bir anlam ifade etmiyor açıkça...o 11 sene boyunca hep kalbimdeydi her gün hatırladımki..unuttuğum bir gün bile olmadı..
ama insanların düşünce biçimleri farklı farklı kendi düşünceleri sonuçta...
mısırdada mumuyalama olayı var..belgeselini izlemiştim...ama yüzyıllardan bu yana hep mumyalayıp gömmüşler..sonuçta 300 sene sonra mezarlıklar tamamıyla kaybolabilir...ne kadar taştan yada mermerden yapılsada öyle değilmi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…