mehtabı gören şafakçı hatunlar buraya:)

askerinkalbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
211
1
46
İzmir
kızlar aranızda mehtaba sevgilisine kısa süreli olsada kavuşmaya yakın olanlar var mııı ?? Kimler yakında görüyooo mehtabıı??
Mesela benim ki yılbaşında o da kısmetse görmeye gidicem askerimi Kocaeli'ye yılbaşına 3.kez onunla gireyimm :))
Sizlerin var mı yakında böyle planları ??

ohh o en güzeli işte bizim daha aylaar var mehtapla idare ediyoruz :) sen kavuşuyorsun geçmiş gitmiş nerdese askerlik az bişi kalmış hadi oda geçer gider...

bizim de belliydi mehtabımız ama artık belirsiz yılbaşından önce gelicekti 1 hafta yol iznini de kullanmak için şimdi de sonra mı gelsem diyo 10 günlüğüne :44: ben dayanabildiğin kadar dayan diyorum çünkü askerden gelen herkes 200 e düşene kadar gelme çok darlanırsın sonra demişlerdi bakalım belli de olmaz onun işi

ALLAHIN izniyle sende bu şafakları göruceksın cnm guzel dıleklerın ıcın cok tşk ederim amin.

Amin canımm bende tşk ederim :) böyle bitirmiş gelcek kavuşcak olanlarınızı görnce güç geliyo ya valla bende burda seviniyorum diyorum hıh bizde böyle bu günlere gelcez diye mutlu oluyorum :)

bende o gelmesin izinler bitmesin diye kendim gitmek istiyorum o evci izne çıkcak 2 gün görüşebilcez ( ama o bile yeter insanada dönüş,tekrar onsuz günler zor geliyo hep gitmesem olmuyo gitsem daha çok acı geliyo off en iyisi bitsin hemen öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…