• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mehtabı gören şafakçı hatunlar buraya:)

askerinkalbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
211
1
46
İzmir
kızlar aranızda mehtaba sevgilisine kısa süreli olsada kavuşmaya yakın olanlar var mııı ?? Kimler yakında görüyooo mehtabıı??
Mesela benim ki yılbaşında o da kısmetse görmeye gidicem askerimi Kocaeli'ye yılbaşına 3.kez onunla gireyimm :))
Sizlerin var mı yakında böyle planları ??

ohh o en güzeli işte bizim daha aylaar var mehtapla idare ediyoruz :) sen kavuşuyorsun geçmiş gitmiş nerdese askerlik az bişi kalmış hadi oda geçer gider...

bizim de belliydi mehtabımız ama artık belirsiz :31: yılbaşından önce gelicekti 1 hafta yol iznini de kullanmak için şimdi de sonra mı gelsem diyo 10 günlüğüne :44: ben dayanabildiğin kadar dayan diyorum çünkü askerden gelen herkes 200 e düşene kadar gelme çok darlanırsın sonra demişlerdi bakalım belli de olmaz onun işi :31:

ALLAHIN izniyle sende bu şafakları göruceksın cnm guzel dıleklerın ıcın cok tşk ederim amin.

Amin canımm bende tşk ederim :) böyle bitirmiş gelcek kavuşcak olanlarınızı görnce güç geliyo ya valla bende burda seviniyorum diyorum hıh bizde böyle bu günlere gelcez diye mutlu oluyorum :)

bizim de belliydi mehtabımız ama artık belirsiz :31: yılbaşından önce gelicekti 1 hafta yol iznini de kullanmak için şimdi de sonra mı gelsem diyo 10 günlüğüne :44: ben dayanabildiğin kadar dayan diyorum çünkü askerden gelen herkes 200 e düşene kadar gelme çok darlanırsın sonra demişlerdi bakalım belli de olmaz onun işi :31:

bende o gelmesin izinler bitmesin diye kendim gitmek istiyorum o evci izne çıkcak 2 gün görüşebilcez :(( ama o bile yeter insanada dönüş,tekrar onsuz günler zor geliyo hep :( gitmesem olmuyo gitsem daha çok acı geliyo off en iyisi bitsin hemen öncee

Back
X