Mehtap'ın Vitrini ...

xmehtapx

Türk Bir Faslı Gelini
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
229
0
96
Belçika

Şuan dışarıdaki soğuk havaya rağmen sımsıcak bir 'Merhaba'yla başlamak istiyorum.

Artık bu topikte modadan ziyade kültür,sanat,magazin,sosyal yaşam dahil aklınıza ne geliyorsa yer vereceğim.

Aşk,okul,aile,şu meşhur adet sancılarımıza kadar ...

Giydiğim,yediğim,içtiğim,fovori markalarım ...

Ojelerim,rujlarım,allıklarım ...

Hepsi burada ...

Son düzenleme:

Gece dörtten önce uyuyamama , sabahta ( hatta öğlen zaman dilimine giriyor olsa gerek ) birden önce uyanamama hastalığına yakalandım

Sanırım tıp bu alanda hala çaresiz ...

Ama buna kendim bir çözüm bulmalıyım diye kara kara düşünmeye başladım.

Haftaya okul başlıyor yoksa ilk gün zombi gibi gitmek hatta derste uyumak istemem

İşte rahat bir uyku için 5 altın kural

1.Yatmadan önce kesinlikle ağır yemekler, atıştırmalar yapmayın. ( Bunu uygulamayacağım çünkü kilo almaya çalışıyorum.Yatmadan atıştırıyorum her gece )

2.Süt ve mısır gevreği, ılık, şekersiz vanilya aromalı süt yatmadan önce tüketilecek en uyku getirici gıdaların başında gelmektedir. Bunlarla beraber tüketilen papatya çayı da son derece rahatlatıcı bir bitkidir.

3.Kafein ve gizli kafein’den uzak durun : Birçok gazlı içecekte, enerji içeceklerinde ve zayıflatıcı olarak satılan ilaçların çoğunda bulunan Guarana isimli Brezilya’ya özgü odunsu bir asmanın tohumlarından elde edilen bitki içerdiği yüksek oranda doğal kafein ile uykunuzu kaçırabilir.

4.Ağır baharatlı ya da fazla yaşlı besinler mide yanmasına neden olabilir, kaçının. Bunlar normal beslenmenizde de kontrollü veya hiç yer almamalı dır.

5.Akşamüstü yapacağınız egzersiz güzel bir uykunun habercisidir. ( Bu açıkcası hiç bana göre değil,tam yatıcam ay kolum ağrıyor ay bacağım )

Bu gece uygulamaya geçelim derim

Son düzenleme:

İnanır mısınız kaç günden beri evden dışarı adımımı atmıyorum.Hani insanın böyle zaman zaman halsiz,uyku düzeni bozulmuş hatta saçı başı yağlı ev halleri olur ya işte tam o yerdeyim.Aynada kendimi görünce tanıyamadım.Saçlarım tepeden toplanmış ama yağlı ( öf biliyorum iğrenç ama ne yapıyım cildim yağlı ),gözeneklerim tıkanmış,gözlerimin altı mosmor ... Tamam tamam daha fazla anlatıp da kendimden soğutmayacağım.

Dedim ki ''Sevgili Mehtap şu haline bak.Bir hafta okula ara verdin diye neden ev kızı moduna girdin anlamadım''.Ay tabiki iç sesim bu kadar kibar değil ne yazık ki Hemen yarın sabah kendimi kampa sokmalıyım.Hatta ne yarın sabahı şuandan itibaren bu işe başlamayalım dedim.Hemen '' ee neler yaptın ? '' demeyin.Öyle kamp işleri de kolay değil kendimi hazırlamam lazım pskolojik olarak canım.Tabi ki bu üşengeçliğimi kabul etmeyen iş sesim.

Yani sizi daha fazla sıkmadan sonucu söylemek istiyorum ki ; yarından itibaren bu ev hali modumdan acilen sıyrılmam lazım.Terk edilmeye hiç niyetim yok bu sefer canım.Yani sevgilim beni şu durumda görse hiç arkasına bile bakmadan topuklar o ayrı konu :18:

Şimdi hiç üşenmeden ( kesinlikle ! ) aşağıya inip kendime ballı sıcak süt hazırlayacağım.Evet belki sıcak olmayabilir çünkü sıcak sütten çok hoşlandığım söylenemez.Sonuçta ballı süt yani.

Kilo almaya çalışıyorum da

Bu saatte yatmadan düşünecek onca şey varken bu ürün geldi aklıma.

Sanırım bir kaç yıl önce bu üründen almıştım.O zamanlar siyah noktalarımı çok kafaya takıyorum.Ama sonra sivilcelerle başım derde girince aman bee siyah noktada neymiş dedim.

Şimdi ise sivilcelerden kurtuldum.Bu sefer siyah noktalar gözüme batmaya başladı.

Aspirin,kil,siyah nokta bantları dahil aklınıza ne geliyorsa denedim bu zamana kadar.

Tıp buna kalıcı bir çözüm buldu da benim mi haberim yok :26:

Şeey diyeceğim şu ki ; bu ürünü kullanan var mı ?

Son düzenleme:

Bugün topiğime ne yazsam diye kafa patlatırken aklıma bayanların onsuz yapmadığı şey aklıma geldi.

Ne mi ; Parfüm

Eki Görüntüle 305934

Sanırım ilk aldığım aldığım parfümlerdi yıllar önce.Sonra bağımlısı oldum Adidas parfümlerin.

Ama tabiki indirimleri bekliyorum almak için.

Pembe olanın şekerimsi,yeşil olanınsa çiceğimsi kokusu var.

Ama benim seçimim kesinlikle Pembe'den yana

Little Black Dress maceram ise Avon katoloğu elime ilk geçtiği zaman başladı.

İlk bu parfümü keşfettim yada nerden biliyim ilk gözüme bu çarptı ve bunu almıştım

Kokusu benim kişiliğimi yansıtıyor bence ama kalıcı değil.Evet kesinlikle kalıcı değil

Avon'dan aldığım ikinci parfüm.Hemde ilk çıktığı zaman gidip hemen almıştım şişesinin güzelliğine kapılıp.

Birde itiraf etmem gerekirse katologdaki kız çok güzeldi Adamlar reklam yapmayı biliyor yahu

Ama öyle çok yoğun şeker kokusu var ki sıktığımda tüm erkekler kaçıyordu sınıfta :26:

Hep Avon'dan gidiyorum ama ne yapıyım parfümlerimi hep ordan almışım

Bu parfümü de yine bir indirim zamanına denk getirip almıştım ama adını bile yazamıyorum işte.Siz anlayın

Onuda sıkınca okuldaki Almanca Hocam aklıma geliyor.Hep bunu kullanıyordu

Şimdilik favori parfümüm bu

Bunlar bitsin yeni parfüm avına çıkmayı planlıyorum

bende geldim.hayırlı olsun.ama ben avon almamaya yemin ettim.aldığım çoğu şeyden memnun kalmadım.kendimi kandırılmış hissettim.

bende geldim.hayırlı olsun.ama ben avon almamaya yemin ettim.aldığım çoğu şeyden memnun kalmadım.kendimi kandırılmış hissettim.

Teşekkür ederim Tatlım.Sende Hoşgeldin

Bende aldığım şeylerden memnun kalmadım.Parfümler kalıcı değil ama aldım bir kere

Birde kapatıcı almıştım.Aldığım en kötü üründü

Hadi bakalım topiğin hayırlı olsun tatlım

Teşekkür ederim Tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…