canım forumun bu bölümüne ilk defa geldim oda senin konularını takip ederek:)) çok farklı ve eğlenceli bir düğünün olucak inş çok çok merak ettim kıyafetler üzerinde nasıl olacak düğün mekanı.
biran önce düğünün olsada görsekgelinin tahtta taşınması olayı süper inş herşey içine siner
cok degisik ve guzel bir dugun olucak simdiden sinyalleri verilmis bende resimleri bekliyorum
ayyy çok merak ettim düğününübir ömür mutlu olman dileğiyle
Parfüüm... Duyunca bile içimizi hop ettiren, bay bayan çoğu insanın tutkuyla bağlı olduğu, servetler yatırdığı ...
Aslına bakarsak, nihayetinde 1 bardağı bile zor dolduracak bir sıvı. Fakat o baştan çıkarıcı aromaların kokusunu alınca insan pek de öyle düşünemiyor.
Fark ettim de en son parfüüm önerilerimin ardından baya zaman geçmiş ve benimde parfüüm zevkim baya bir değişmiş.
Gelelim en son tercihlerime ...
Eki Görüntüle 567001
Paco Rabanne Lady Million ...
Lady Million kullanan bayanlar bana kalırsa bağımlılık yapan parfüüm ile girdiği her ortamda tüm ilgiyi üstüne çekerek etrafındaki herkesi büyülüyor.
Enerjik, duyusal ve yumuşak notalardan oluşan elmas görünümündeki şişesiyle lüks ve ihtişamı çağrıştırıyor.
Kokusu : 9 Kalıcılık : 10 Kullanılabilirlik : Gece
Eki Görüntüle 567003
Just Cavalli ...
Baştan çıkarıcı , yenileyici ve hayat dolu bir parfüüm.
Gündüz saatlerinde tercih edilebilecek çiceksi kokusu her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak.
Kokusu : 8 Kalıcılık : 8 Kullanılabilirlik : Gündüz
Eki Görüntüle 567010
Yves Rocher Frambuaz ...
Yves Rocher'in organik meyvelerle kokulandırılan parfüüm serisinden en pembemsi,en şekerimsi parfüümü.
diğerlrini bilmiyorum ama lady million kullanıyorum eşim sağolsun hediye almış yurtdışından gelirken güzel değişik bir koku.
Parfüüm... Duyunca bile içimizi hop ettiren, bay bayan çoğu insanın tutkuyla bağlı olduğu, servetler yatırdığı ...
Aslına bakarsak, nihayetinde 1 bardağı bile zor dolduracak bir sıvı. Fakat o baştan çıkarıcı aromaların kokusunu alınca insan pek de öyle düşünemiyor.
Fark ettim de en son parfüüm önerilerimin ardından baya zaman geçmiş ve benimde parfüüm zevkim baya bir değişmiş.
Gelelim en son tercihlerime ...
Eki Görüntüle 567001
Paco Rabanne Lady Million ...
Lady Million kullanan bayanlar bana kalırsa bağımlılık yapan parfüüm ile girdiği her ortamda tüm ilgiyi üstüne çekerek etrafındaki herkesi büyülüyor.
Enerjik, duyusal ve yumuşak notalardan oluşan elmas görünümündeki şişesiyle lüks ve ihtişamı çağrıştırıyor.
Kokusu : 9 Kalıcılık : 10 Kullanılabilirlik : Gece
Eki Görüntüle 567003
Just Cavalli ...
Baştan çıkarıcı , yenileyici ve hayat dolu bir parfüüm.
Gündüz saatlerinde tercih edilebilecek çiceksi kokusu her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak.
Eki Görüntüle 567010
Yves Rocher Frambuaz ...
Yves Rocher'in organik meyvelerle kokulandırılan parfüüm serisinden en pembemsi,en şekerimsi parfüümü.
Lady million düştü şimdi aklıma. Sevgilime diyim freeshoptan alsın bari.
Selam Kizlar !
Birkac gundur paylasmaya can attigim ancak bir turlu vakit bulamadigim konuya el atiyorum sonunda.
Gecen gece nisanlimin da onay vermesi uzerine Nikah Kiyafetim'e de kesin olarak karar vermis olduk.
Henuz dikime vermedim.O nedenle fiyati konusunda ne yazik ki henuz bilgilendiremeyecegim sizi.
Bu kiyafetimide Almanya'da gelinligimin dikilecegi yerde diktirecegim.
Rengi beyaz yada kirik beyaz olacak.
Eki Görüntüle 571048
Henuz cicegime ve ayakkabima renk olarak karar vermedim ama model olarak aklimda birseyler var gibi. ( Onlarida yakinda paylasacagim sizlerle)
2012 Yaz sezonunda Louis Vuitton ve Zara'da begendigim bu tarz bir ayakkabi hic fena olmaz diye dusunuyorum.
Umarim 2013 sezonunda da yer alirlar ve bende bir tane edinirim
Eki Görüntüle 571047
mehtapın vitrini ama benimde içimden nişanım ve kınam için beğendiğim elbiseleri paylaşmak geldi.
pudra rengi : vera wang nişan için
gri : zuhair murad kına için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?