İnanır mısınız kaç günden beri evden dışarı adımımı atmıyorum.Hani insanın böyle zaman zaman halsiz,uyku düzeni bozulmuş hatta saçı başı yağlı ev halleri olur ya işte tam o yerdeyim.Aynada kendimi görünce tanıyamadım.Saçlarım tepeden toplanmış ama yağlı ( öf biliyorum iğrenç ama ne yapıyım cildim yağlı

),gözeneklerim tıkanmış,gözlerimin altı mosmor ... Tamam tamam daha fazla anlatıp da kendimden soğutmayacağım.
Dedim ki ''Sevgili Mehtap şu haline bak.Bir hafta okula ara verdin diye neden ev kızı moduna girdin anlamadım''.Ay tabiki iç sesim bu kadar kibar değil ne yazık ki

Hemen yarın sabah kendimi kampa sokmalıyım.Hatta ne yarın sabahı şuandan itibaren bu işe başlamayalım dedim.Hemen '' ee neler yaptın ? '' demeyin.Öyle kamp işleri de kolay değil kendimi hazırlamam lazım pskolojik olarak canım.Tabi ki bu üşengeçliğimi kabul etmeyen iş sesim.
Yani sizi daha fazla sıkmadan sonucu söylemek istiyorum ki ; yarından itibaren bu ev hali modumdan acilen sıyrılmam lazım.Terk edilmeye hiç niyetim yok bu sefer canım.Yani sevgilim beni şu durumda görse hiç arkasına bile bakmadan topuklar o ayrı konu :18:
Şimdi hiç üşenmeden ( kesinlikle !

) aşağıya inip kendime ballı sıcak süt hazırlayacağım.Evet belki sıcak olmayabilir çünkü sıcak sütten çok hoşlandığım söylenemez.Sonuçta ballı süt yani.
Kilo almaya çalışıyorum da