ya aslında bu kadar ayrı kaldıysanız geçen seferde kv geldiyse eşiniz siz söylemeden istemesi lazım ya aklına gelmiyormu? onun. Tatlım kv işin içinde olmaması için eşini hep yalnız bişeyler yapmak üzerine masumca hazırlıycan işin içinde fesatlık hissetmeyecek iyice gaza geldiğini anlayınca annem olmasaydı bu kerelik keşke diycen aklına düşürcen oda annesine diyecek gelme diye.
Anlamadığım kayınvalide niye geliyor ki? İçinden neler geçiyorsa yaz snra da söyle işte yalnız gelmek istediğini..
bunun yanlış anlaşılacak bir durumu yok bnce..
Ben de su anda eşimden ayriyim , her gün konuşmamıza rağmen her gün mutlaka mail de gonderirim.
İcimden ne geliyorsa her şeyi yazarım , ve geriye dönüp okuyup ta düzeltmem de.
Bence siz de içinizden ne geliyorsa duygularınız o anda ne istiyorsa onlarınkileri getirin. Biraz daha abartılı olarak .
Bir de gecmiste yaşadığınız çok güzel ve özel bir gunü hatırlatıp başbasa ne kdr mutlu oldugunuzu, birbirinize ne kadr doydugunuzu anlatın.
Bir de affınıza sığınacak yazıyorum, ayıp olcak ama güzel gecen bir gecenizi anlatarak, bunu doya doya sınırsız , çekinmeden rahatlıkla yasamak istediğinizi , annesinin evde olması sizin hareketlerinizi, kisitlyacagini falan yazabilirsinizi.
Bence erkekleri en çok etkileyecek şeydir, ben olsam öyle yapardım :)
Bence öncelikle başka şeylerden bahsedin duygusal şeylerden. Yani ne biliyim "seni çok özlüyorum, yanımda uyumanı, sen uyurken seni izlemeyi" vs
Sonra bi'şekilde bu özlemden oraya bağlayın. Hani kaynanayı istemiyor gibi değil de daha rahat olabilmek adına istiyor gibi. "Seni çok özledim, bu sefer sadece biz olalım istiyorum, olmaz dersen tabii anlarım ama bu seferlik ben tek gelsem" gibi...
Çünkü kaynanamı sevmiyorum tek geliyim gibi algılarsa olay sen annemi neden istemiyorsuna kadar gider ki gereksiz yere canınız sıkılır
canım niye gelsin çok basit ,başbaşa olmamızı istemıyor eşimle yan yana iken davranışlarımız kısıtlanıyor ortama soğukluk katmak amacı....normalde aynı şehirde yaşıyoruz 2 ayda bir gideriz sık görüşmeyiz...sırf şuan eşimle bırbırımız cok özledik yann yana gelınce acısını çıkarayamayalım,uzakta olmamızı fırsat bilip ara bozmak amacı geçen kez yaptı hemde bana iftira atmayı bile göze aldı...
Allah islah etsin k.validenizi ne isi var sizin aranizda. Sizde ondan habersiz gitseniz
Bence hiç gideceğiniz tarihi- saati eşinize bile söylemeden direkt yola çıkın.
Eşiniz sizi gördüğünde ise "Sürpriz!" diye bağırın ve
"Baş başa kalalım istedim, çünkü bu kez seni gerçekten çok özledim."deyin.
benim anladığım kadarıyla konu sahibi rastgele çıkıp gidemiyor ya eşi müsait değil ya eşinden çekınıyor 1 ay görüşmedikleri oluyormuş çunku
ya anlamıyorum ya kaç ay insan ayrı kalıyor en kötü kv bile göz yumar yani oğlunu düşünerekten rahmetli adile naşitin kemal sunal müjde arla filmi varya annesini uyutuyor sonra kendi uyuyor. Ayrılmanızımı istiyor Allah içine iyilik versin kv nin ıslah etsin o zaman.
bu kadar kasmaya gerek
yaz eşine ben seninle başbaşa kalmak istiyorum
yalnızca sen ve ben de!!
giderken kayınvalideye ben gidiyorumdiyor musunuz?
haberi olmak zorunda mı? siz eşinizin yanına giderken...
Bence hiç gideceğiniz tarihi- saati eşinize bile söylemeden direkt yola çıkın.
Eşiniz sizi gördüğünde ise "Sürpriz!" diye bağırın ve
"Baş başa kalalım istedim, çünkü bu kez seni gerçekten çok özledim."deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?