- Konu Sahibi rusalkamery
-
Handanirem bulmuşsundur inşallah konuyu burdayım:)))
Canım mailimi de verememki özelden yazamıyorum buraya da yazamam o yüzden ama ben her gün buraya bakıyorum zaten burdan hallederiz merak etme.Maillerime buraya baktığım kadar bakmıyorum.
Şimdi siparişini verirken hep ingilizce karakterler kullanacaksın türkçe olmasın sana yine erken dönmüşler bana günler sonra gelmişti mail.Ben pay-palla ödemiştim o da neyse bilmiyorumya daha güvenli falan yazıyodu arada orası olunca belki işlemler uzun sürmüştü.
Krem 50ml lik şişede ben tek bölgeye kullancam baya gider ama memnun kalırsak da nasıl istiycez tekrar gümrük işi de canımı sıktı yaniSabah akşam günde 2 kez kullanılacakmış ve de güneş kremi şart ben sebamed kullanıyorum 50+ ama bitmek üzere bir de yazın solante pigmente almıştım pek faydasını görememiştim gerçi az kullanmıştım ama sivilcem yok benim o sivilce yapmıştı bilmiyorum belki onu kullanırım.Böyle işte seninki gelene kadar benimki az çok belli olur yarayıp yaramayacağı ama yarasa da geri gelmese lekeler onu istiyorum asıl...
Canım evet kullanıyorum bir kaç gündür şu an çok erken bişey söylemek için ama kıvamı falan güzel küçücük bir parça yetiyor yedirene kadar masaj yapıyorum yavaşça sonra kuruyor hemen . Böyle nasıl desem ilaç gibi kokuyo sanki biraz içerisinde okadar çok madde varki zaten ben dedimya en son umudum bu bu da yaramazsa daha bişey yaramazÇünkü çok araştırdım içinde lekeler için faydalı nerde ne okuduysam hepsi var.Diğer kremlerde de vardı ama biri var biri yoktu hep.Pozitif düşünelim pozitif olsun.İki haftaya kadar belli olur bence...
Tamam canım merak etme habersiz bırakmam.Bu arada ben sırf sana da bilgi verebilmek için elmacık kemiklerimin üzerinde çil tarzı kahverengi güneş lekesi var 2-3 tane onlara da sürüyorum lekeden lekeye de fark eder çünkü bakalım hangi lekeye nasıl etki edecek...
Canım buralardayım merak etme:))Bugün 11 gün bitti başlayalı.Elmacık kemiklerimdeki kahverengi lekeler varya onlar küçüldü ve de hafiften silikleşti ama kış geldi ondanmı bilmem gerçi henüz kış geldi de sayılmazya hala güneş var baya.Ama dudağımın üstündeki leke okadar inatçıki zaten kahverengi bile değil siyaha daha yakın kara bir leke yani orada henüz pek bir gelişme yok bence sadece rengi siyahtan kahveye dönüyo gibi geliyor inşallah henüz erken olduğu için bir etki göremiyorumdur ama bu sefer azimliyim düzenli bir şekilde kullanıcam.Bakalım seninki nezaman gelcek,gelse de başlasan sen de artık.
Bence de bayramdan sonraya gelir artık,tatile giriyoya kargolar da.Bir de gümrükte takılmaz inşallah baksana benimkinin içine not yazmışlardı bir daha olmasın diye:)Evet bence de 11 gün az ama bir ayda etkili sonuç diye yazmışlardı sitede ve de para iade garantili gerçi zor getirttim zaten daha ne parası da ne iadesi:)Ama umutluyum okadar kullanan olumlu sonuç almış inşallah biz de alırız ama kahverengi lekelerimde kesinlikle fark var bi de onlara öyle detaylı sürmüyorum diğer taraftan artanı yediriyorum sadece:)
birşey soracağım şimdi aklıma geldi ,sen ödemiş olduğun 140 tl dışında herhangi bir ödeme yaptın mı ? hani kargo bedeli falan ,bir kaç yorum okudum insanlar nakliye ücreti falan ödemişler ,sen böyle bir masraf ödedin mi ?
Yok canım hiçbişey ödemedim ekstradan...
Canım işte ben de bundan korkuyordum demiştimya sana gümrük işi sorunlu diye ben ppt kargodan aldım eve getirdiler ama içinde not vardı demekki insaflıymış o günkü gümrük memuru:)Ama benim krem çok güzel paketlenmişti hiç akma falan yoktu.
Gelişmelere gelince hala aynı bana kalsa beyazlama yok sadece renk gittikçe koyudan açığa doğru dönüyor demiştimya siyah gibi çok koyu diye şu an biraz daha kahverengi görünüyor azimle de sürüyorum ama gündüz mecburen kapatıcı pudra falan sürüyorum yatana kadar onun altında ne kadar etki ediyor bilmiyorum.Yanağımdaki kahverengi çil gibi olanlarda daha etkili oldu kesinlikle küçüldüler ve renkleri açıldı.Yarın 3 hafta olacak çok yavaş etki ediyor sanırım ama olsun önceden kullandıklarım hemen beyazlatıyordu bir hafta sürmeden tekrar kararıyordu inşallah bu yavaş yavaş ve de kalıcı olarak etki eder:)Sen de başla bakalım inşalla sen daha kısa sürede etki görmeye başlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?