- Konu Sahibi rusalkamery
-
Hay Allah yaa nasıl o hale gelmiş anlayamadım kutuda değilmiydi...Ben inanki paketi zorla açtım hatta gümrük notunu görünce de şaşırdım nasıl açılmış diye geriye de güzelce paketleyip yollamışlar sağolsunlar...İnşallah bozulma falan olmamıştır ama zaten öyle kıvamı yumuşak hemen eriyen bişey .Sorma benim de beklentim fazla bu işe yaramazsa daha da bişey kullanmam bütün kremlerdeki maddeler bunda toplanmış zaten.Ama kahverengi lekelerde etkili kesinlikle onu anladım.İnşallah bir gün gelir de güzel gelişmeler yazarız şuraya okadar eziyet çektik nerelerden getirttik.Ama işe yararsa da bidaha nasıl getirtcez:))Yüzünü yıka kurula ve yedirene dek hafif masajla uygula bakalım 2 haftada anlamaya başlarsın etkisini,inşallah yarayacak.
Slm canım merak ediyorum sendeki gelişmeleri nasıl gidiyor erken gerçi henüz...Bende durum aynıYüzümü garnierin temizleme jeliye yıkamaya daha doğrusu maske yapmaya da başladım sadece lekeli yeri ama çünkü çok hassas benim cildim.Peeling etkili güzel bir jel beğendim.Hafifce soyuyor üst tabakayı rengi açılıyor.Bir süre böyle kullanmaa devam edicem.Zaten bir ay olacak kreme başlayalı ben henüz bir değişiklik hissetmedim inşallah sende daha etkili olur.
Günaydın canım...Ben bimden almıştım garnierin jelini 3 etkili.10 tl gibi bişeye almıştım hatta.Sürekli satılıyo orda almayı düşünürsen.Tanecikler var içinde kullanıyorum bir kaç gün sonra da minik minik soyumalar oluyo.Meladerme devam tabi ben de umudumu kesmedim hala.Dediğim gibi yanağımdaki kahverengi lekeleri küçülttü ve rengini açtı ama dudak üstündeki lekelerim çok koyu olduğu için etki etmedi ama onların da rengi açıldı aslında kahveye döndü en azından yani dediğin gibi uzun süerde etkili olabilir zaten kullanıcam artık bitene kadar bundan önce tritone forte almıştım onu da etki etmedi diye hemen bırakmıştım duruyo hala.Ama bu zamana kadar kullandıklarımdan en etkilisi celeritt diye bir kremdi 3 ay kullanmıştım onu ve oldukça açılmıştı ama bırakınca tekrarladı işte...
Bir de kullananların yorumlarına baktım şimdi yeni yorumlar yazmışlar benim gibi doğum sonrası lekelri için 2-3 ay sürüyormuş hafiflemesi...Ben hala hormon ilçları kullnıyorum zaten maalesef zorunlu olarak o da zorlaştırıyor tedaviyi...Yani 1-2 ay daha vaktim var sonuç alabilmek için:))Hala ümit var...
Aynı ürünleri kullanmışız desene...Sis leke kremini ben de kullandım.Hadi bakalım bu sefer en az 2-3 ay kullanalım bırakmadan...
Slm:) Valla bazen iyi bazen kötü.Ben de anlamadım bazen bakıyorum baya hafiflemiş gibi bazen de bakıyorum yine kararmış sanki...Ama ben bunu kullandığım hormonilaçlarına bağlıyorum kullandığım dönemde artıyo çünkü.Fakat yanaklarımdaki çil ya da güneş lekesi olan şeylerde etkili oldu dediğim gibi artık kaybolmaya durdular hem küçüldüler hem de silikleştiler ama bunda yazdan çıkmış olmamız da etkili olabilir.Ben asıl sendeki gelişmeleri merak ediyorum inşallah faydalı olur sana.
Günaydın:)Evet yaa benim de beklentim çok fazlaydı meladermle ilgli hep bir numara gösteriliyodu taa nerelerden getirttik bi de bekleye bekleye:)Neyse bitene kadar devam edicez artık napalımAma senin daha yeni biraz daha sabret bakalım.
Slm canım ben de de yok maalesef son ümit de boşa çıktıAma kullanıcam 3 ay boyunca yine de napim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?