Meleğim Beril'imi Kaybedişim..

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin. Çok zor bir durum benfe çok etkilendim. Artık dualarla yanında olacaksaınız ve o melek hep yanınızda olacak sizin.. İnşallah başka evlatlar nasip eder Rabbim size..

canım başınız sagolsun Allah sana ve eşıne sabırlar versın .. cok acı bır durum..
Rabbım bır kez daha yaşatmasın .. sabırlı olmaktan başka care yok malesefkı (

ne denır bılmıyorum gozlerım dolu dolu okudum... Allah ganı ganı sabır versın sızlere. Rabbım kımseyı evladının acısıyla sınamasın ınsallah...

canım başınız saolsun. allahım onu cennetinde müsafir ediyor seni bekliyor olacak inşallah üzülme.

okurken ağladım inan başın sağolsun çok çok çok çok zor ne denir ne teselli edilir bilmiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun ben bebğimi 10 haftalıkkken kaybettim acısı hala içimi yakar sen doğurmuşsun şimdi senin yanında olup sarılmak isterdim arkadaşım acını paylaştıpımı bil mafoldumben mafoldumben mafoldumben

allahım sana sabırların en buyugunu versın
cok zor bır durum ama bız ınsanoglu nelere katlanamıyoruz kı
allah sıze melegının yoklugunu aratmayacak evlatlar versın ınsa allah

allah sabır versin arkadaşım ,allah sana onun acısını unutturacak bir evlat nasip etsin ,inş..

her işin içinde bı hayır vardır ama bız anlayamayız
yavrunu bıdahakı sefere kucagına alırsın umarım

tüylerim diken diken oldu...
başınız sağolsun
Allahım sizlere sabırların en büyüğünü versin inşallah

ıçim yandı okurken..
Rabbim size en kısa zamanda bi melek göndersin..
Beriliniz yattığı yerde rahat etsin..
Başınız saolsun..Çok zor çokkk..

doğduktan sonra mı kaybettin canım...

off off RABBıM SABIR VERSıN.CENNET KUŞUN SENı BEKLıCEK GÜLÜM.

Canım başın sağolsun çok üzüldüm..

Allahım sana ve eşine sabırlar versin

Ne diyeceğimi bilemiyorum . inan acını taa içimde hissettim..
neden böyle olduğunu anlatayım.. benim bebeğimdede kalp anomalisi var ve bende çapada takip ediliyorum.. her hafta bende kurula giriyorum ve 38. haftamda benim bebeğimide doğurtacaklar.. Rabbim alnımıza ne yazdı bilmiyorum..Belki aynı acı sonu bende yaşayacağım ama rabbim bizlere ne takdir gördüyse onun dışına çıkılmıyor.. O hiç bir kuluna katlanamayacağı acıyı vermezmiş.. Ben hamileliğimin en başından beri sıkıntılarla bu güne geldim. şimdi bebeğimin doğmasına 15 gün kaldı.. Dilerim allahtan evlat acısıyla sınamasın hiç kimseyi.. Dilerim sanada yeniden bir evlat verir.. Hiç birşey acını unutturmaz biliyorum ama en azından hafifletir..
Rabbim zorda kalan tüm annelere yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…