Meleğim Beril'imi Kaybedişim..

canım başın sağolsun Allah sabır versin sizlere seninde söylediğin gibi o bir melekti zaten ve en güzel yere gitti şefaatcin olacak Allah ın izniyle

rabbim sabırlar versin canım ne desek boş

Allah sabır versin cnaım..Ne zordur biliyorum..ıçin nasıl yandı Kahroldun.
Ama metanetini yitirme cnm
Herşeyin hayırlısı..
Rabbim tez zamanda sana sağlıklı bir evlat nasip etsin cnm

başınız sağolsun
yazacak kelime bulmak çok zor
meleğinizi sizi cennette bekliyor olacak inşallah rabbimin izniyle

Canım böyle sağlık sistemimiz varken sadece yüzeyel basit sorunlar ve yolunda giden gebelikler sağlıkla doğuyor. Amerika'da tüp bebek yaptıran bir arkadaşım orada herşeyin çok farklı olduğunu söylemişti. Bu kötü sistem ilgisiz dikkatsiz doktor (!) hataları nedeni ile daha kaç anne gözü yaşlı kalacak?
Rabbim meleğinin kardeşini gönderir inşallah.

başınız saolsun

((((((((((( çok üzüldüm

inşallah rabbim görür sizi, en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle ödüllendirir..

canım Allah sabır versin başın saolsun.acın çok büyük biliyorum o korku bile insanı çıldırtıryor ki sen yaşamak zorunda kalmışsın.Allah'ım büyükkk sabırlar versin size canım.

25 haftalik hamileyim o kadar cok üzüldüm ki anlatamam,gözlerimdeki yasi durduramiyorum

dilerim ki rabbimden icindeki o aciyi bir an önce dindirir ve sana tum dünya varliginca herseyi unutturacak bir evlat nasip eder

bunu tüm kalbimle diliyorum

ağlayarak okudum yaşadıklarını.başın sağolsun canım benim.Allah ım sabır versin.hayatta herşey biz insanlar için. imtihan dünyası.evlatlarımız Rabbimizin bizlere birer emaneti..metanetli ol ve dua et. ALLAH ım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder..

başın sağolsun Allah sabır versin.. en kısa zamanda bir melekle taçlandırsın yuvanızı...

tüylerim diken diken oldu
gözlerimdde yaşlarrr inan çook üzüldüm
başın sağ olsun ccanımm

Allah sabir versin canim.. Basiniz sagolsun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…