Meleğim Beril'imi Kaybedişim..

Allah sabır versin arkadaşım. Öyle bir anlatmışsın ki sanki seninle bir ben de yaşadım o günü, içim yandı. Ben de 9 ay önce sezeryanla 29 haftalık oğlumu dünyaya getirdim. Oğlum 2,5 ay yaşadı ama daha fazla dayanamadı melek olup bizi bıraktı. Sonrasında doktor doktor gezdim bir umut için. Hepsi sezeryanlı olduğum için en az 1 sene beklemem gerektiğini söylediler. Tabi söylemek kolay ama beklemek zor. Hayata tutunmak için bir sebebe o kadar ihtiyacımız var ki nasıl 1 sene bekleyebilirsin, bekleyemedim. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allah meleğime bir kardeş yolluyor inşallah bu bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim. Yine sezeryanlı bir melek annesi arkadaşım doğumdan 5,5 ay sonra hamile kaldı, şu an 23 haftalık, çok şükür iyiler. Bence 6 ay beklemek yeterli keşke ben de 6 ay sonra cesaret edebilseydim. Giden asla unutulmuyor, asla yeri dolmuyor ama gelen yaşamaya bir sebep oluyor. ınşallah sana da en kısa zamanda gelir yaşama sebebin.

göz yaşlarımı tutamıyorum yazıyorum ve ağlıyorum nasıl birşey nediyeceğimi bilemiyorum okadar üzüldümki bir an kendimi koydum senin yerine bebeğimi düşündüm çok acı birşey Allahım sana sabır versin nedenir bilmiyorum kendine çok iyi bak arkadaşım:çok üzgünüm:

bende esimde bır an önce ıkıncı bır bebegı saglıklı bır sekılde beklıyoruz arkadasım allah yardımcımız olsun ınsallah sende bebegını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın

sağol canım allah razı olsun 40 gun oldu zaman hıc gecmıyo sankı ....

canım bizi bizden daha iyi anlayan olamaz. aynı acıalrı yaşadık bende 32. haftada kaybettim oğlumu. benim d e senin dediğin gibi erşeyi ahzırdı oğlumun mevlid şekerleri bile. hareketleri okadar kuvvetliyken bianda sancılanıverdim hiç aklıma gelmezdi oğlumu kayedeceğim ama kalbi atmıyodu hastaneye gittiğimizde plesatasından ayrılmış. dünyam başıma yıkıldı. ben de 1 aralıkta kaybettim oğlumu.çok ağladım halada ağlıyorum kurduğum tüm hayaller yarım kaldı ama elden bişey gelmiyo bazen geceleri ağlarken çağırıyorum bebğimi gel oğlum diye ama gelmiyor. ama bu sıralar hamile haberleriyle umutlanıyorum bende zman geçsin diye ebkliyorum bi gün hepimiz yine hamile olucaz. ben peşini bırakmıcam. hayatta en çok istediğim şey için umutedicem gerekirse çabalıcam herşeyi aypıcam. zaman zor geçiyo bziler için. Allah hepimize ayrdım etsin kucakalrımızı çifter çifter bebişlerle doldursun onların sağlıklı güzel günlerini görelim.

inşallah canım inşallah allah bızlerın gönlune göre versın ınsllh 6 ay beklemek bıle canımı yakıyo yanan canım bırkere daha yanıyo beklemeden hemen yapım dıyorum bu sefer bana bırsey olursa esım mahvolur yaaa o kadar zorkı yasanan gunler ne ana ne babab kapatamıyo yaralarımızı

kelimelerin bittiği an.canım 6 haftalık hamileyim.ağlayarak okudum yazdıklarını.Allah sabır versin.meleğin seni öteki alemde karşılayacak biliyorsun.çok üzgünüm.

Rabbim sana çok büyük sabırlar versin. Ben de bir ay önce 18 haftalık ikiz kızlarımı erken doğumla kaybettim.Hiçbirşey yokken erken kese açılması yüzünden meleklerim gitti. Çok ağladım tek tesellim Allah bizden çok seviyormuşki onları hiç günah işlemeden bu dünyanın çilesini çekmeden yanına aldı.Rabbim tüm melek annelerine cennette meleklerine kavuşmayı nasip etsin. En kısa zamanda Rabbim bizlere meleklerimizin kardeşini karnımıza koysun. Yarım kalan anneliğimizi yaşatsın. Şu mübarek Cuma vaktinde dualarımız kabül olsun inşallah.

insallah canım senınde basın sağolsun allah sabır versın ınsallah

Kızlar başınız sağolsun. ıçim paçalandı.Cennette sizi bekliyor olacak melekleriniz. ınşallah en kısa zamanda acılarınız hafifler ve yeni bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasib eder Allahım.

Betülcüm Rabbim sana ve eşine sabırlar versin..herşeyde bi hayır vardır canım unutma..belki onun sesini duymaman kollarına almaman daha hayırlı oldu yoksa daha çok üzülürdün..o zaten melaike sizi cennet kapısında bekleyecek.unutma bu dünyanın ve evrenin efendisi Sevgili peygamberimizin minik oğulları da küçücükken vefat etmişler..bize de öyleyse sabretmek ve 'inna lillahi ve inna ileyhi raciun ''demek düşer..Allah size sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip edecektir inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…