Rabbim sabırlar ihsan etsin inş.
Biz de çapa hast.nde takip ediliyoruz, Mevlam güzel sona eriştirir inşaallah bilmiyorumkismile
Bir an kendimi sizin yerinize koydum da çokkk zor gerçekten
canım başınız saolsun rabbim sabır versin çok zor bidurum ama Allahın takdiri cennette annesine ve babasına şefaat edicek meleğin seni cennette bekliyo canım napalım elimizden bişey gelmiyo Allahım kaderimizde ne yazdıysa onu yaşıyoruz Allah bilir canım
yaaa Türkiye'nin gerçekleri bu nedir kardeşim hastanenin alamam diye bir lüksü var mı yaaa biz ülke olarak yanmışız yanmış... Beril in hesabını kim verecek??? Eyy başbakan açılımla şunla bunla uğraşacağına şu rezaleti oku oku da neler yapamadığını gör... Yazık vallahi çok yazık...
Allah sabırlar versin canım tez vakitte tekrar anneliği tadarsın ınşaallah.Cennette sana şefaatçi bir meleğin var Rabbim sabırların en kuvvetlisinden versin sana ve eşine.Sağlıcakla kal
gerçekten çok üzüldüm.okurken gözlerim doldu.benimde 3 aylık hamileyken bebeğimin kalp atışları durdu ve öldü.senin ki ama çok daha büyük bir acı.ama 6 ay sonra yeniden hamile kaldım.şimdi dünyalar tatlısı 5.5 aylık bir kızım var.üzülme sende.herşeyde bir hayır vardır.
Canım sağolun hepınıze tesekkur ederım suheda senın sezeryan mı oldu canım hamılelıgın nasıl gectı bır sıkıntı oldu mu benım sezeryan olalı 2 ay oldu dayanamıyorum hemen kardes ıstıyorum melegıme...bu konuda bılgısı olan varmı..