Meleğim Beril'imi Kaybedişim..

çok üzüldüm, gözyaslarimi tutamadim. Basin sagolsun. Hamile kadini nasil hastane hastane dolastiriyorlar aklim almiyor. ALlah kimseye böyle aci yasatmasin

Rabbim sabırlar ihsan etsin inş.
Biz de çapa hast.nde takip ediliyoruz, Mevlam güzel sona eriştirir inşaallah bilmiyorumkismile
Bir an kendimi sizin yerinize koydum da çokkk zor gerçekten

Ama şefaat edecek o yavru size inş. :Saruboceq:

:((( canım benim allah sabır versin geride kalanlara sağlıklı yaşamlar nasip etsin inan gözyaşlarım klavyeye damlıyor allah yardımcınız olsun

canım başınız saolsun rabbim sabır versin çok zor bidurum ama Allahın takdiri cennette annesine ve babasına şefaat edicek meleğin seni cennette bekliyo canım napalım elimizden bişey gelmiyo Allahım kaderimizde ne yazdıysa onu yaşıyoruz Allah bilir canım

arkadaşım geçekten çok zor allah sabır versın...senağlama
söleyecek bişey bulamıyorum inan yazını ağlayarak okudummafoldumben

allah sabır versin .çok üzüldüm.allah
sağlıklı bebekler versin inş.

:çok üzgünüm: çok kötüyüm çok etkilendım

yaaa Türkiye'nin gerçekleri bu nedir kardeşim hastanenin alamam diye bir lüksü var mı yaaa biz ülke olarak yanmışız yanmış... Beril in hesabını kim verecek??? Eyy başbakan açılımla şunla bunla uğraşacağına şu rezaleti oku oku da neler yapamadığını gör... Yazık vallahi çok yazık...

canım benim inanki gözyaşları içinde okudum yazını,ne yazsam acını azaltmaz biliyorum...allah sabır versin...

Allah sabırlar versin canım tez vakitte tekrar anneliği tadarsın ınşaallah.Cennette sana şefaatçi bir meleğin var Rabbim sabırların en kuvvetlisinden versin sana ve eşine.Sağlıcakla kal

gerçekten çok üzüldüm.okurken gözlerim doldu.benimde 3 aylık hamileyken bebeğimin kalp atışları durdu ve öldü.senin ki ama çok daha büyük bir acı.ama 6 ay sonra yeniden hamile kaldım.şimdi dünyalar tatlısı 5.5 aylık bir kızım var.üzülme sende.herşeyde bir hayır vardır.

Canım sağolun hepınıze tesekkur ederım suheda senın sezeryan mı oldu canım hamılelıgın nasıl gectı bır sıkıntı oldu mu benım sezeryan olalı 2 ay oldu dayanamıyorum hemen kardes ıstıyorum melegıme...bu konuda bılgısı olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…