Meleğim bıraktı beni :(

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
halbuki ne çok beklemiştim seni...

nasıl sevinmiştim hamile olduğumu duyunca, o hastane koridorların da deli gibi telaşımı mutluluğumu anlatamam...

ya babanın gözlerinde ki sevinç her şeye bedeldi...

dün kontrol de doktor tatsız konuşup tekrar testler isteyince babanla yıkıldık sonuç saatine kadar tek kelime etmedik...

doktor tutunamadı deyince hastane üzerime yıkıldı meleğim...

beni terk etmiştin...

ciğerim yandı kalbim paramparça oldu...

ama sen miniciktin, sen benim dualarımdın...

kaldıramıyorum, dayanamıyorum...

Allah yardımcın olsun, tez vakitte yenisi gelir inşallah
Dayanmak zordur muhakkak ama bırakma kendini

Amin çok teşekkür ederim, dünden beri durmadı göz yaşım hiç iyi değilim.
haklısın güçlü durmam lazım, eğer kanamam gelmezse cuma günü kürtajla alacaklar.

Geçmiş olsun canım üzme kendini kısmet değilmiş bak zamanı gelince gelir bebişin sen sağlıklı ol yeter...

Amin çok teşekkür ederim, dünden beri durmadı göz yaşım hiç iyi değilim.
haklısın güçlü durmam lazım, eğer kanamam gelmezse cuma günü kürtajla alacaklar.
benim gelmişti kanamam..kürtaja gerek kalmadı..stresten uzak olmalısın..tekrar hamşle kalabilmek için..stres en zararlısı..ama şu an konuşmak için erkekn canım..kusuruma bakma

Allah yardimcin olsun canim, sabir versin. Rabbim tekrar saglikla nasip etsin insAllah Sakin birakma kendini

ÜZülme Vardır bir hayrı yaşadığın şeyi tam tamına 3 ay önce bende yaşadım..hala atlatamadım belki ama vardır bunda da bir hayır dedim..sürecin biter bitmez madem istiyosun inşallah rabbim sana hayırlısı ile tez zamanda evladını verir..

benim gelmişti kanamam..kürtaja gerek kalmadı..stresten uzak olmalısın..tekrar hamşle kalabilmek için..stres en zararlısı..ama şu an konuşmak için erkekn canım..kusuruma bakma

ne kusuru estağfurullah doğru diyorsun. Rabbim sana da evlat nasip etsin sağlıkla tez zaman da...
stres ve üzüntü bir numaralı düşmanımız

Allah sabır versin arkadaşım.
Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin size inşallah(amin).

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun...
Rabbim sabırlar versin

Amin sağol canım...

Dilerim en kısa zamanda o güzel mutluluğu tekrar yaşarsınız inşallah...

aminnnn, çok ama çok teşekkür ederim desteğiniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…