Meleğim bıraktı beni :(

Çok üzüldüm cnm allah sabir versin yardimcin olsun herseyde bir hayir vardir rabbimin bi bildigi vardır elbet allah en kisa zamanda inşallah tekrar versin acisini unutasin canim dualarimiz seninle

Geçmiş olsun canım.
Allah hayırlısıyla tekrar nasip edecektir.
6 ay önce aynısını yaşadım.2hafta farklıydı benim.
Ancak sağlıklı bir embryo olmaması nedeni ile gebeliğin sonlanmış olması en kuvvetle muhtemel.
Bu sebeple sağlıklı hayırlı olanı isteyelim bir sonrakilerde.
Sen de bu kadar yıpratma kendini.Kısa sürede toparlanır yeniden hamile kalırsın inş.

anladım. daha başından olması ne kadar acını hafifletir diyeceğim ama büyümüş olsa daha kötü olurdun kesinlikle.
Üzülmemeye çalış Allah yine nasip edecek mutlaka.
haklısın çok minikti ama herşeyim di benim
daha büyük olsaydı bu kadar da kalamazdım ayakta haklısın.
Allah bu durumda ki kadınlara sabır versin inşallah.
onu unutamam ama acısı hafifler umarım.
çok teşekkür ederim desteğin için.

hislerine, kalbine sağlık umut doldu içim.

Bende senin gibi altı haftalıktım düşük yaptığımda. Hamileliğimi öğrendikten bir hafta sonra kanamam oldu. Kan testleri,ultrasonlar. Hastaneye gittikçe gördüğüm hamileler çok zordu. Ben kürtaj olmadım. Kendi düştü. Güzel duaların için teşekkür ederim. İnşallah sende tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alacaksın. Senin için dua edeceğim.

Allah en kisa zamanda kalbinize derman olacak hayırlı bir evlat nasip etsin.. Sabır dilemek kolay sabretmek zor.. Ama inanın bu acının sizin için bir mükafatı olacak bir gün. .

Çok üzüldüm cnm allah sabir versin yardimcin olsun herseyde bir hayir vardir rabbimin bi bildigi vardır elbet allah en kisa zamanda inşallah tekrar versin acisini unutasin canim dualarimiz seninle

çok ama çok teşekkür ederim, elbette bir hayır vardır Allah'ın verdiğin de...
Allah razı olsun dualarınız için.
Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Amin...
çok geçmiş olsun sana da...

haklısın arkadaşım ilk heyecanım bırakınca beni çok kötü oldum.
varmış bir hayır...
Rabbim sana da sağlıklı evlatlar versin tez zaman da Aminn

çok mutlu olurum duana canım, çok teşekkür ederim.
dilerim kendiliğinden gelir kanamam da o kürtajı olmak zorun da kalmam.
sağol desteğin için...
Allah en kisa zamanda kalbinize derman olacak hayırlı bir evlat nasip etsin.. Sabır dilemek kolay sabretmek zor.. Ama inanın bu acının sizin için bir mükafatı olacak bir gün. .

Aminnnnn dilerim Allah'da sizin gönlünüze göre verir.

derdim Allah'tan dermanım da ondan...

sağolasın canım cümlemize inşallah.
doğanın bir koruma mekanizması var.gebelikte de bu böyle.kimyasal gebelik mesela.
çok erkenden yaptığımız testler ile gebelikleri yakaladığımız için sonra kaybedince üzülüyoruz.
oysa kadınların bilmeden yaptığı düşük sayısı oldukca fazlaymış.bu bir tür seleksiyon gibi.
tabi tüm gebelik kayıpları bu sebeple değildir ancak erken dönemdeki kayıpların çoğunun sebebi genetik kusur olduğunu söyledi dr.
bu tesselli değil ama başımıza geleninin tıbbi bir açıklaması nihayetinde.
hayırlısı böyleymiş demek gerekiyor böyle durumlarda.

evet çok araştırdım konuştum doktorla bir de...
genelde erkeklerden geliyormuş kusurlu kromozomlar ve her erkeğin sperminin sadece %15 i sağlıklıymış.
doktor anlattı bunları çok şaşırdım.

haklısın belki de dünyaya gelse sağlıklı olmayacak bir ömür hem ben hem meleğim üzülecektik.

hayırlısı böyleymiş.... çok teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah bende bu travmayı 2 kere yaşadım biri 3 aylıktı karnımda ölmüştü diğeri ise sizin bebeğinizin haftalarındaydı tutunamamıştı,zaman herşeyin ilacı bugünler de geçecek elbet, bebeğini doğurmak üzereyken kaybeden anneler var bizler daha başındayken bu durumdaysak onların çektiği acıyı tahmin bile etmek istemiyorum.

çok geçmiş olsun canım sana da... çok zor taaa derin de hissettim acısını nasıl bir yüktü Allah'ım...

çok haklısın doğduktan sonra ölen bebekler var, Allah korusun öyle olsa ne yapardım bilmiyorum.

Rabbim hiç bir kadına yaşatmasın çok kötü bir durum.

çok sağol canım şimdi dünyalar tatlısı bebeğimle tüm acılarım dindi Allah sanada nasip etsin inşallah.

işte yine kötü haber Allahım bu sene noluyor böyle bi tek iyi haber duymuyorum hamilelerden
melek oldu o minik şimdi hayırlısı böyleymiş

Canim benim allah yardimcin olsun sabır versin inşallah en yakın zamanda yine olur ve sağ salim kucağına alırsın güzelim.

işte yine kötü haber Allahım bu sene noluyor böyle bi tek iyi haber duymuyorum hamilelerden
melek oldu o minik şimdi hayırlısı böyleymiş
haklısın hayırlısı canım, Yüce Rabbim'e karşı gelemem ya haşa...
çok üzgünüm ama elimden bir şey gelmiyor...

benimde meleğim bundan 2 yıl önce anneler gününde beni bırakıp gitmişti.seni çok iyi anlıyorum.anneler gününü gelince içim hala acır.allah sabır versin.yine düğümlendi boğazım

Acınızı unutturacak mutluluklar yaşatsın rabbim...
yeniden aynı heyecanı yaşarsınız dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…