- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Çok üzüldüm cnm allah sabir versin yardimcin olsun herseyde bir hayir vardir rabbimin bi bildigi vardır elbet allah en kisa zamanda inşallah tekrar versin acisini unutasin canim dualarimiz seninlehalbuki ne çok beklemiştim seni...
nasıl sevinmiştim hamile olduğumu duyunca, o hastane koridorların da deli gibi telaşımı mutluluğumu anlatamam...
ya babanın gözlerinde ki sevinç her şeye bedeldi...
dün kontrol de doktor tatsız konuşup tekrar testler isteyince babanla yıkıldık sonuç saatine kadar tek kelime etmedik...
doktor tutunamadı deyince hastane üzerime yıkıldı meleğim...
beni terk etmiştin...
ciğerim yandı kalbim paramparça oldu...
ama sen miniciktin, sen benim dualarımdın...
kaldıramıyorum, dayanamıyorum...
adet döngüsüne göre 6. haftaya girmiştim bebeği görmek için ultrasona girdim.
doktor göremedi, bir şey var ama omu emin değiliz deyip kan tahlili istedi yine, verdim tüm değerlerim düşmüş.
bebek tutunamamış dedi.
haklısın çok minikti ama herşeyim di benimanladım. daha başından olması ne kadar acını hafifletir diyeceğim ama büyümüş olsa daha kötü olurdun kesinlikle.
Üzülmemeye çalış Allah yine nasip edecek mutlaka.
Çok üzüldüm cnm allah sabir versin yardimcin olsun herseyde bir hayir vardir rabbimin bi bildigi vardır elbet allah en kisa zamanda inşallah tekrar versin acisini unutasin canim dualarimiz seninle
çok geçmiş olsun sana da...Geçmiş olsun canım.
Allah hayırlısıyla tekrar nasip edecektir.
6 ay önce aynısını yaşadım.2hafta farklıydı benim.
Ancak sağlıklı bir embryo olmaması nedeni ile gebeliğin sonlanmış olması en kuvvetle muhtemel.
Bu sebeple sağlıklı hayırlı olanı isteyelim bir sonrakilerde.
Sen de bu kadar yıpratma kendini.Kısa sürede toparlanır yeniden hamile kalırsın inş.
Bende senin gibi altı haftalıktım düşük yaptığımda. Hamileliğimi öğrendikten bir hafta sonra kanamam oldu. Kan testleri,ultrasonlar. Hastaneye gittikçe gördüğüm hamileler çok zordu. Ben kürtaj olmadım. Kendi düştü. Güzel duaların için teşekkür ederim. İnşallah sende tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alacaksın. Senin için dua edeceğim.
Allah en kisa zamanda kalbinize derman olacak hayırlı bir evlat nasip etsin.. Sabır dilemek kolay sabretmek zor.. Ama inanın bu acının sizin için bir mükafatı olacak bir gün. .
sağolasın canım cümlemize inşallah.çok ama çok teşekkür ederim, elbette bir hayır vardır Allah'ın verdiğin de...
Allah razı olsun dualarınız için.
Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin. Amin...
çok geçmiş olsun sana da...
haklısın arkadaşım ilk heyecanım bırakınca beni çok kötü oldum.
varmış bir hayır...
Rabbim sana da sağlıklı evlatlar versin tez zaman da Aminn
sağolasın canım cümlemize inşallah.
doğanın bir koruma mekanizması var.gebelikte de bu böyle.kimyasal gebelik mesela.
çok erkenden yaptığımız testler ile gebelikleri yakaladığımız için sonra kaybedince üzülüyoruz.
oysa kadınların bilmeden yaptığı düşük sayısı oldukca fazlaymış.bu bir tür seleksiyon gibi.
tabi tüm gebelik kayıpları bu sebeple değildir ancak erken dönemdeki kayıpların çoğunun sebebi genetik kusur olduğunu söyledi dr.
bu tesselli değil ama başımıza geleninin tıbbi bir açıklaması nihayetinde.
hayırlısı böyleymiş demek gerekiyor böyle durumlarda.
Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah bende bu travmayı 2 kere yaşadım biri 3 aylıktı karnımda ölmüştüdiğeri ise sizin bebeğinizin haftalarındaydı tutunamamıştı,zaman herşeyin ilacı bugünler de geçecek elbet, bebeğini doğurmak üzereyken kaybeden anneler var bizler daha başındayken bu durumdaysak onların çektiği acıyı tahmin bile etmek istemiyorum.
çok geçmiş olsun canım sana da... çok zor taaa derin de hissettim acısını nasıl bir yüktü Allah'ım...
çok haklısın doğduktan sonra ölen bebekler var, Allah korusun öyle olsa ne yapardım bilmiyorum.
Rabbim hiç bir kadına yaşatmasın çok kötü bir durum.
çok sağol canım şimdi dünyalar tatlısı bebeğimle tüm acılarım dindi Allah sanada nasip etsin inşallah.
Aminnnn Allah razı olsun, Rabbim evladına uzun ömürler versin yakışıklı Mert'ine
haklısın hayırlısı canım, Yüce Rabbim'e karşı gelemem ya haşa...işte yine kötü haberAllahım bu sene noluyor böyle bi tek iyi haber duymuyorum hamilelerden
melek oldu o minik şimdi hayırlısı böyleymiş
Allah razı olsun canım, zaten sabretmekten başka bir çarem yok.Canim benim allah yardimcin olsun sabır versin inşallah en yakın zamanda yine olur ve sağ salim kucağına alırsın güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?