Meleğim bıraktı beni :(

canım allaha şükür tekrar oldu benim ama geç oldu biraz..geç olsun güç olmasın..rabbim gönünce nasib etsin herşeyi..

allah yardımcınız olsun umarm en kısa zmanada yeniden hamile kalırsınız

Amin, çok ama çok teşekkür ederim...
kötü düşünme zaten.gerçekten onlar melek ne zaman geleceklerini bilirler.şöyle düşün bebeğin olabiliyor.hamile kalabiliyorsun.iyi tarafından bak.

doktor da aynısını söyledi...
dilerim her isteyen kadın meleğine sağlıkla kavuşur

canım allaha şükür tekrar oldu benim ama geç oldu biraz..geç olsun güç olmasın..rabbim gönünce nasib etsin herşeyi..

Allah uzun uzun ömürler versin evladına, sağlıkla ve huzurla canım...

çok teşekkür ederim desteğin için...

En güzelii ; en azından hamile kalabılıyosun ... Bunu bilmek güzel bisey. Sıkma canını . Allah hayırlısı ne ise onu veririr.

Yanlış düşünme
Rızkı yokmuş dünyada sorunlu olsaydı bebeğin daha kötü değilmi. Rabbimim Bildiği var demekki. Inşlh olur bebeğin kalbini bozma denemeye devam ))

En güzelii ; en azından hamile kalabılıyosun ... Bunu bilmek güzel bisey. Sıkma canını . Allah hayırlısı ne ise onu veririr.
biliyorum o yönden şükürler olsun Güzel Allah'ıma...

Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin dileyen herkese...

çok teşekkür ederim.

Allah yardımcınız olsun.
hamileliğimde ben de sıkıntılı bir süreç yaşadım 1 ay boyu yoğun kanama. her an ağlardım. çok iyi anlıyorum sizi ama inanın ilk gebeliklerde çok oluyormuş ve ne kadarı bilimsel bilemem ama bu bebişler genelde ağır sıkıntıları olan, tutunamayan, direnemeyen bebekler oluyormuş. en azından böyle düşünmek, belki de hayırlısıdır demek azıcık iyi gelebilir.

inşallah en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıklı tosuncuklarınız gelsin.

Beni çok duygulandırdınız.. Rabbim tez vakitte kavuştursun bebeğinize, sağlıkla sıhhatle inşallah...

Rabbim sabrını verir canım geçmiş olsun
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Yanlış düşünme
Rızkı yokmuş dünyada sorunlu olsaydı bebeğin daha kötü değilmi. Rabbimim Bildiği var demekki. Inşlh olur bebeğin kalbini bozma denemeye devam ))

Tabi ki Rabbimizin bildiği vardır...

bilirsin ya ilk anne rahmine düşünce bebek nasıl duygular besliyoruz ona karşı...
onunla konuşuyordum daha şimdiden tüm dünya derdimi almış götürmüş, cenneti vermişti sanki...

çok teşekkür ederim...

aminnnnnnn duaların için...

evet doktor uzun uzun anlattı sağolsun, kendi ilk bebeği de düşmüş ama hemen yine hamile kaldım dedi.
teselli etti beni..

Dünyanın sonu değil tatlım kendini toplamalısın en kısa sürede dilerim bir meleğin daha olur..

haklısın canım benim, amin güzel arkadaşım.
Beni çok duygulandırdınız.. Rabbim tez vakitte kavuştursun bebeğinize, sağlıkla sıhhatle inşallah...

Amin, Allah razı olsun sizden çok sağolun.

Rabbim sabrını verir canım geçmiş olsun
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Aminnnnnn nerede varsa dileyen kadın sağlıklı bizi üzmeyecek evlatlar nasip etsin Allah'ım...

inşallah canım.
kaç haftalıktı?
adet döngüsüne göre 6. haftaya girmiştim bebeği görmek için ultrasona girdim.
doktor göremedi, bir şey var ama omu emin değiliz deyip kan tahlili istedi yine, verdim tüm değerlerim düşmüş.

bebek tutunamamış dedi.

Bende ilk gebeliğimde düşük yaptım. Seni anlayabiliyorum. Ne kadar üzülme desemde üzülürsün. Zamanla acın hafifleyecektir emin ol. Allah zamanı gelince sana sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Bende düşük yaptığım bebeğimin ultrasonuyla testini saklıyorum. Görünce hüzünleniyorum. Ama elden ne gelir veren Allah alan Allah. Her şeyde bir hayır vardır. Allah her şeyin hayırlısını versin.

anladım. daha başından olması ne kadar acını hafifletir diyeceğim ama büyümüş olsa daha kötü olurdun kesinlikle.
Üzülmemeye çalış Allah yine nasip edecek mutlaka.

sağol canım şimdi ki meleğini Rabbim kucağına sağlıkla almayı ve uzun bir ömür yaşamanızı ailece nasip etsin.Amin.

acımı şuan bir şey geçirmiyor, ben de saklıyorum sonuçlarımı bile...
benim canımdı o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…