- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Cardialgia
-
canım allaha şükür tekrar oldu benim ama geç oldu biraz..geç olsun güç olmasın..rabbim gönünce nasib etsin herşeyi..ne kusuru estağfurullah doğru diyorsun. Rabbim sana da evlat nasip etsin sağlıkla tez zaman da...
stres ve üzüntü bir numaralı düşmanımız
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun...
Amin sağol canım...
aminnnn, çok ama çok teşekkür ederim desteğiniz için...
allah yardımcınız olsun umarm en kısa zmanada yeniden hamile kalırsınız
kötü düşünme zaten.gerçekten onlar melek ne zaman geleceklerini bilirler.şöyle düşün bebeğin olabiliyor.hamile kalabiliyorsun.iyi tarafından bak.
canım allaha şükür tekrar oldu benim ama geç oldu biraz..geç olsun güç olmasın..rabbim gönünce nasib etsin herşeyi..
Geçmiş olsun canım üzme kendini kısmet değilmiş bak zamanı gelince gelir bebişin sen sağlıklı ol yeter...
Yanlış düşünmehalbuki ne çok beklemiştim seni...
nasıl sevinmiştim hamile olduğumu duyunca, o hastane koridorların da deli gibi telaşımı mutluluğumu anlatamam...
ya babanın gözlerinde ki sevinç her şeye bedeldi...
dün kontrol de doktor tatsız konuşup tekrar testler isteyince babanla yıkıldık sonuç saatine kadar tek kelime etmedik...
doktor tutunamadı deyince hastane üzerime yıkıldı meleğim...
beni terk etmiştin...
ciğerim yandı kalbim paramparça oldu...
ama sen miniciktin, sen benim dualarımdın...
kaldıramıyorum, dayanamıyorum...
biliyorum o yönden şükürler olsun Güzel Allah'ıma...En güzelii ; en azından hamile kalabılıyosun ... Bunu bilmek güzel bisey. Sıkma canını . Allah hayırlısı ne ise onu veririr.
Dünyanın sonu değil tatlım kendini toplamalısın en kısa sürede dilerim bir meleğin daha olur..canım çok acıyor sen biliyordun nasıl beklemiştim onu...
Yanlış düşünme
Rızkı yokmuş dünyada sorunlu olsaydı bebeğin daha kötü değilmi. Rabbimim Bildiği var demekki. Inşlh olur bebeğin kalbini bozma denemeye devam))
Allah yardımcınız olsun.
hamileliğimde ben de sıkıntılı bir süreç yaşadım 1 ay boyu yoğun kanama. her an ağlardım. çok iyi anlıyorum sizi ama inanın ilk gebeliklerde çok oluyormuş ve ne kadarı bilimsel bilemem ama bu bebişler genelde ağır sıkıntıları olan, tutunamayan, direnemeyen bebekler oluyormuş. en azından böyle düşünmek, belki de hayırlısıdır demek azıcık iyi gelebilir.
inşallah en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıklı tosuncuklarınız gelsin.
Dünyanın sonu değil tatlım kendini toplamalısın en kısa sürede dilerim bir meleğin daha olur..
Beni çok duygulandırdınız.. Rabbim tez vakitte kavuştursun bebeğinize, sağlıkla sıhhatle inşallah...
Rabbim sabrını verir canım geçmiş olsun
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Allah sabır versin canım. Çok sabır versin.
Eminim Allah daha hayırlısını nasip edecek.
inşallah canım.Amin çok teşekkür ederim canım.
Dilerim güzel kalbinden geçen gibi olur gelir meleğim yeniden...
adet döngüsüne göre 6. haftaya girmiştim bebeği görmek için ultrasona girdim.inşallah canım.
kaç haftalıktı?
anladım. daha başından olması ne kadar acını hafifletir diyeceğim ama büyümüş olsa daha kötü olurdun kesinlikle.adet döngüsüne göre 6. haftaya girmiştim bebeği görmek için ultrasona girdim.
doktor göremedi, bir şey var ama omu emin değiliz deyip kan tahlili istedi yine, verdim tüm değerlerim düşmüş.
bebek tutunamamış dedi.
Bende ilk gebeliğimde düşük yaptım. Seni anlayabiliyorum. Ne kadar üzülme desemde üzülürsün. Zamanla acın hafifleyecektir emin ol. Allah zamanı gelince sana sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Bende düşük yaptığım bebeğimin ultrasonuyla testini saklıyorum. Görünce hüzünleniyorum. Ama elden ne gelir veren Allah alan Allah. Her şeyde bir hayır vardır. Allah her şeyin hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?