meleğim kuzum herşeyim geldi ve gitii.....

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
geçen gün hamiş olduğumu öğrendimbir hafta geçmeden kimseye haber vermek istemedim ve.....bebeğimin sewincini daha taadamadan dün gece gitti bebeğim kaydı gitti içimden daha sevinemeden çok iğrenç bişi çok acı veren ama kızlar gerçekte içim acıdı kalbim acıdı önnce ondan sonra kasıklarıma bi sancı vurdu sormayın ve kapkara bi kanamam oldu doktora gittim düşük yapıosun dedi bebeğim gittiii...daha sevinemeden hüzne boğduda gitti sebep olanlar .....tövbe tövbe günaha girmiyim diom ama meleğime kıyanlar beni yawrumdan edenller allahlarından bulsunlarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım benim çok üzüldüm yasenağlama
okurken ben de agladım:a015:
insallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun ve seni asla bırakıp gıtmez.
metanetli olmaya calış.hersey allahtan veren de alan da O...

canim ya okurken bende cok etkilendim ayni ebnde snein gibi o acilari yasadim ALLAHim bidaha yasatmaz in. ben cuma doktora gitmistim hamilesin demisti pazartesi düsük yapmistim ama cok kötü yikilmistim doktora ilk sorum o pskilojiyle bidaha cocugum olacakmi demistim benim o bebegim hala icimde aklima geldikce herzaman agliyorumsenağlamasenağlamasenağlama:1no2:hakkimizda hayirlisi olsun

:çok üzgünüm:canım benim geçmiş olsun.sana ne demiştim allah benden önce sana versin demiştim.dualarım kabul oluyo heralde rabbim saglıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin tekrar sana.demekki hamile kalabiliyorsun bunu ögrenmiş olduk.ben artık fazla takmıyorum evliliğimde biraz problemlerim var onun için bebegi düşünecek vaktim olmuyorsenağlama.:a015:

çok geçmiş olsun canım.inan çok üzüldüm,ama lütfen kendini sakın fazla yıpratma her işte bir hayır vardır.bunu da sakın unutma,inşallah gün gelir bebeklerinle mutlu olursun..

yavru kus cok üzüldüm inan sebep olanlar demişsin daha cok üzüldüm ama yiyecek ekmegi icecek suyu olsa sebebe bakmazdı inşallah bundan sonrakilere sebep olanları katmazsın cok gecmiş olsun allah tekrarını yasatmasın

Çok geçmiş olsun arkadaşım....Sıkıntını anlıyorum ama umarım en kısa zamanda atlatırsın ve yeniden hamile kalırsın...

Gecmis olsun canim inan bende uzuldum
allah verdi allah aldi bi sey diyemeyiz buna

her serde bi hayir varmis

allahim yardimcin olsun !!!!

Ve en kisa zaman da hamile kalirsin bebegin de seni birakmaz insallah

çok acı bişey canım şuanki üzüntünü ve yangınını tahmin edebiliyorum Allah sabır versin arkadaşım.......

canım çok çok geçmş olsun.allah verdi ve yanına almak istedi demekki seni cennete almak için gitti bebeğin öğle düşün bitanem sakın üzme kendini.seni üzüp sebeb olanlarla muhattap dahi olma kendini 5 paralık insanlar için sinir etmene değmez öyle insanlar sen üzüldükçe sevinirler çünü.onlara bu fırsatı verme canım kendine de çok dikkat et.....
sakın üzülme lütfen sonra bizlerde üzülürüz

aaaaa gerçekdenmiii inanamıyorrrrrrummm...

çok üzüldüm ......umarım bunların hepsi geçecek üzme kendinii..şuan şokdayım hamile olduğunu bile bilmiyordum...ve düşürdün...off yaaa...canım üzme kendini allahın takdiri böyleymiş..güçlü olamalısın..demekki sağlıksız bir bebekdi...ben inanıyorumki yeniden bebişin olacak ve bebeklerin olacak:)

çok geçmiş olsun canım...kendini yıpratma...sağlığın çok önemli...bir an önce toparlanmaya bak......

canım çok geçmiş olsun
seni çok iyi anlıyorum
bende hamişim ama henüz ultrasonda görünmediği için çok tedirginim
aklıma olumsuz bir şey gelmesi bile beni üzüyor
Allah sabır versin arkadaşım
en kısa zamanda kucağını sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah

geçmiş olsun canım.. İnş Rabbim bu acını dindircek bir melek en kıksa zamanda göndersin..AMİN............ve bir daha böyle açılar yaşatmasın sanada kimseyede

inan çok üzüldüm canım.allah bi daha yaşatmasın inşallah bu acıyı.herşey allahtanmış.o yüzden elinden geldiğince sabırlı olmaya çalış.inşallah allahım sana en kısa zamanda sağlıklı,uzun ömürlü bi evlat nasip etsin.

şeker pembe cnm bak hamile kalabiliyosun
inş kürtaja gerek kalmaz
rahmin deforme olmadan tekrar hamiş olursun
hormun seviyen yüksekken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…