meleğim kuzum herşeyim geldi ve gitii.....

Alah sabır versin cnaım çok üzüldüm..Sakın bırakma kendini rabbim o mucizeyi bir daha yaşatır sana inşallah.

canımsın... yürekten paylaşıyorum acını... biliyorum hiç kolay bieşey değil. rabbim sabır versin bitanem. elden başka şey gelmiyor. gerçekten çok üzüldüm

çok acı bişey canım şuanki üzüntünü ve yangınını tahmin edebiliyorum Allah sabır versin arkadaşım.......

sa bitanem bu sol tarafım sızım sızım sızlıo bebeğim anneye bi yürek sancısıyla biraz can acısı bıraktıda gitti yawrum meleğim ama hiç ağlayamadım dondum kaldım bugün bile ağlayamadım daha kısmet nasip diyorum alah bidahakine güç kuvvet versinki birlikte yolculuğumuza dewam edebilelim

hiç ağlayamadımki...... hiçç doktor sölediğinde düşük yapıosun die çok kötü oldum çok ama sonra ağlayamadım bile annem yanımdaydı o benim halime öle olunca ben hç ağlayamadım sonra dediki ben senin şuanki halinde böle oluyorum allah sabır versin sana die çok zor bişi ama rabbim ağlatmadı bu defa herağlama girişimimde eşim susturdu bidaha olacak ben ağlamanı yasaklıyorum die kızlar eşim hamiş olduumu anlamıştı ben inanmamıştım biliomusunuz

canım çok üzüldüm.acını anlıyorum ama herşeyde bir hayır vardır kendini daha fazla üzme canım en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirisin...

canım üzme kendini. arkadaşların da dediği gibi bak en azından hamile kalabildiğini öğrendin, eşinde sen de sağlıklı sıhhatlisiniz, inşallah tekrar hamile kaldığında sorunsuz bir gebelik yaşarsın ve sağlıklı bir bebişin olur en kısa zamanda...

canım yazdıklarını okuyunca gözlerim dolu dolu oluyor.rabbim bir daha böyle bir acı yasatmasın.kaynananın yaptıklarını yazmıssın.allah onu da bildiği gibi yapsın.Kötü Kazentakma kafana güzelim sen onu.seni dik görsün ki daha cok kıvransın.bitmiş tükenmiş görürse zafer kazandım havasına gırecek klava:

saol bitane hepiniz saolun rabbime şükür daha kötü bişi olmadı

Canim ya cok gecmis olsun Allah sabir versin nasil birsey oldugunu bilirim kendini uzmemeye calis insallah en kisa zamanda yine hamile kalirsin da bu sefer bebegini kucagina alirsin hayirlisiyla

ne yapalim iste biz kadinlar böyle konularda cok ama cok hassas oluyoruz cok uzuluyoruz ama yapacak birsey yok ki takdit-i ilahi vardir bir hayir deyip sabretmekten baska care yok...

cok gecmis olsun, hayirlisi olsun uzme kendini...esin annesine birsey soylemiyormu anlamiyorum. bazi insanlar cok igrenc...kayinvaliden olacak kisiyi anlamak zor. Allah islah etsin.

bitanem benim yaaa... çok üzüldüm inanki......
sen hiç kimseye kafanı takma bebeğim.....
sakin ve sabırlı ol.... her kötü olaydan bi ders çıkaralım.....
bak an azından hamiş kalabildiğini öğrendik.....
ama bulupta kaybetmek çok acı verici.... çok ama çok üzüldüm ne kadar bebek istediğini biliyorum...
rabbim en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşturur inşallah bitanem... tekrar hamiş olursun ve buradan hep beraber kutlarız.........seni çok seviyorum bitanem... üzülme .....ne olur...

geçmiş olsun canım onun bunun lafı için hayatını mahvetme umarım böyle üzücü bir olay daha yaşamazsın takma kafana ağzı olan konuşur.en kısa zamanda bebeğine tekrar kavuşursun umarım k.i.b

ALLAH yardımcın olsun tez zamnda sağlıklı bi yavrun olur inşallah

senağlama seker pembe aynı durumu 1 hafta önce bende yaşadım dr ma qittim hamile olduğumu öğrendim bebeğimin kesesini ultrasonda qördüm ve ertesi qün düşük yaptım senağlama çok kötü bişey qerçekten üstünden 1hafta qeçmesine rağmen acısını daha içimden atamadım :çok üzgünüm: ALLAH kimseye bu duyquyu tattırmasın ben 3qün boyunca yatak döşek yattım psikolojim fena bozuldu senağlama 2qün önce dr ma qittim muayne oldum bi sorun olmadığını ve istediğim zaman tekrar hamile kalabileceğimi söyledi şu an beni ayakta tutan bu inş en yakın zmanda tekrar hamile kalırız canım başka türlü bunun acısı içimizden qitmez eminim senağlama:a015:

canlarım herhalde hislerininizi sızılarınızı en çok hisseden yaşayandır şüphesiz.ben bunu 5 kez yaşadım meleğim 5 kez geldi ama hep terk etti beni.o sızı o acı tarif edilmez ki nasıl anlatayım.sonrasında insanların bilip bilmeden konuşup akıl vermelerine kızıyosun,insanları görmek istemiyorsun sürekli hatırlatıyorlar kalbine bıçak saplaya saplaya.en başta sabır diliyorum ve en kısa zamanda da meleklerimize sapasağlam kavuşmamızı nasip etsin rabbim.öpüyorum sizi

GEÇMiŞ OLSUN.
KENDİNİ ÇOK YIPRATMA.
ŞUNU ASLA UNUTMA, SAĞLIKSIZ OLACAK BEBEKLER İLK HAFTALARDA ANNEYi TERK EDERLER.
BENİMDE BAŞIMDAN GEÇTİ. SENİ ANLAYABiLEN ARKADAŞLARINDANIM.

iNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLi BEBEKLERİN OLUR.

SEVGiLER...

canım allah sabır versin bulup kaybetmek daha acı olsa gerek allahım bu acıyı sana birdaha yasatmaz inşaallahh a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…