Tabiki de yapmadım cünkü haklı olduğumu düsünüyorum insan aksamları iki konusmak istiyo cok mu sey istedim..Kendi aklinca guya ceza veriyor. Uzaticam bende demis ya, burnunu surtmeye calisiyor. Ayagina gidip affet demeni bekliyor.
Sakin yapma!!! Şu odunlarin totosunu kaldirmayin lutfen.
Erkekler kadin gibi hissiyatli olmuyor pek. Babam da annemle kusunce cocuklarla da konusmazmis. Dedim ya cezalandiriyor guya seni!Tabiki de yapmadım cünkü haklı olduğumu düsünüyorum insan aksamları iki konusmak istiyo cok mu sey istedim..
Ama kuzumu nasıl özlemez nasıl bi baba onu hazmedemiyorum..
Bunun adı hissizlik mi vicdansızlık mı bilemedim ama hic beklemezdim içim acıyo..Erkekler kadin gibi hissiyatli olmuyor pek. Babam da annemle kusunce cocuklarla da konusmazmis. Dedim ya cezalandiriyor guya seni!
Odanın tüm ısıkları sönüktü sadece tv acıktı ısık ilgisini cekti :) tabiki haberleri izletmedim :)65 günlük bebeği tv'ye ne amaçla baktırdınız orayı anlayamadım?
Pek cogunu denedim işim oldugunda alır tutar bakar da emanet gibi .. Bunlar sorun degil de bizim sorunumuzu ona yansıtması gelecek için endise verdi bana..aslında bizimle beraber onların da hormonları degişiyor sizi paylaşmak zorunda kalması onu da etkiliyor olabilir.
nede olsa küçük hanım gelmeden önce sadece kendisi vardı sizin tüm sevgi ilginiz onundu.
şimdi den sonra neler yapılır en fazla saat koyun akşamları 1 saatin tlf gerisi bizimle olacak yada bebegimızle sen ilgilen duş alıcam çamaşır asıcam vs ile ona sorumluluk vermeyi deneyin baba oldugunun farkına varsın.
kolik için videoları açtırın hangi hareketler hangi masajlar var mış izleyelim birlikte yapalım kızımın uyudugunda seyredecek film bakar mısın vs yapın
kısacası adamı koşe çiçegi gibi durmasına izin vermeyin yönetin
Allah kolaylık versib
Bebek ile bağ kuramadı canım o yüzden. Bebek ile ilgili daha fazla sorumluluk ver, kendini dış kapının mandalı değil baba gibi hissetsin. Zamanla oturur bu süreçBunun adı hissizlik mi vicdansızlık mı bilemedim ama hic beklemezdim içim acıyo..
İste tam da korktuğum bu böyle yaparsa ilerde nasıl olacak..Ama kücük degil ya 30 yasında adam ve onun da cocugu nasıl uzak kalabilirİnatlaşmayın, uzlaşmacı olun. Aranızdaki mevzunun 3 gün sürmesi oldukça fazla olmuş, yani o kadar uzun sürmesi gerekecek bir mevzu değil.
Siz her ne kadar anlayışlı cümleler kursanız da canınıza tak etmiş belli oluyor. Bu Arada eşinizden daha fazla yardım talep edin. Yok hayır gibi şeyler söyleyip tüm sorumluluğu üzerinize almayın. Bebeğin altını değiştirebilsin banyosuna yardımcı olsun. Bebek ile ne kadar az ilgilenirse o kadar az bir bağ kurar sonra yok 3 gün oldu yok 5 gün oldu dokunmadı diye söylenirsiniz
Evet ve bu beni cok korkutuyo esime hic yakıstıramadım konduramadım ben onu böyle bi baba olarak hayal etmemistim..Napmam lazım bilmiyorumKarısıyla kavga edip çocuğuna küsen adam.. Bunlardan çok var maalesef. Bu işin önünü alın şimdiden. Bebeğiniz daha ufak ama birkaç ay sonra yine bir küslük olursa, babasının ona da küstüğünü anlayacak bilince ulaşacak.
O mandal olmaya cok meraklı iste sorun buBebek ile bağ kuramadı canım o yüzden. Bebek ile ilgili daha fazla sorumluluk ver, kendini dış kapının mandalı değil baba gibi hissetsin. Zamanla oturur bu süreç
O zaman sen gemiyi ele alacaksın. Daha fazla sorumluluk ver, öyle yardıma gerek yok falan deme.O mandal olmaya cok meraklı iste sorun bu
Ya hamilelik doğum emzirme lohusalık bi de smdi babalık dersi mi verecem 30 yasında ya ..O zaman sen gemiyi ele alacaksın. Daha fazla sorumluluk ver, öyle yardıma gerek yok falan deme.
Hayır bize kim öğretti anneliği yani?O zaman sen gemiyi ele alacaksın. Daha fazla sorumluluk ver, öyle yardıma gerek yok falan deme.
Şimdi sana bazı önerilerim olacak.Evet ve bu beni cok korkutuyo esime hic yakıstıramadım konduramadım ben onu böyle bi baba olarak hayal etmemistim..Napmam lazım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?