Meleğime haksızlık degil mi bu?

Malesef babalar anneler gibi olamıyor.. daha bizim karnımızdayken biz bağ kurmaya başlıyoruz sonra emzirmeydi falan baya güçlü bağlarımız oluyor. Ama babalık duygusu daha geç oluşuyor kanımca ondandır herhalde. Barıştığınız da hatırlat bunu ona, senin ne kadar zoruna gittiğini bu olayın. Anlar inşallah

Elbette biliyorum inanın cok dikkat ediyorum ama umarım kolik bebek annesi olmazsınız bazen dogrularınızı zorluyor
Yargılamak değildi amacım, umarım öyle anlaşılmadım. Zaten üzgünsünüz bir de biz üzmeyelim. Evet kolik annesi değilim çok şükür ama ben bebeğim olana kadar sadece hani televizyona bağımlı olmasın diye izletilmemeli sanıyordum. Bebek sahibi olunca tehlikesini öğrendim belki siz de o kadar tehlikeli bulmuyorsunuzdur diye uyarmak istedim, bana düşmez ama... Arkadaşlarım var izletiyorlar, durumu anlattığımda inanmıyorlar çocuk televizyondan otizm mi olurmuş diye. Tabiki tek sebep bu değil ama yine de dikkatli olun, Allah korusun bebişlerimizi. Eşinizin durumu için de sizi çok iyi anlıyorum, ne kadar üzüldüğünüzü de... Siz eşinize göre hatalı bile olsanız (diyelim ki sizi hatalı görüyor) alttan almalı bu dönemde hala hassassınız, duygusalsınız. Hele de çocuğuna küsmesi...

Back