- Konu Sahibi asktanemmm
-
kızlar biz ikra sena düşünüyodk . sonra ikradan vazgeçtik . sena yı eşim çok istiyo .
geçen gün hastanede bi kız isminin esila olduğunu söledi çok hoşumuza gitti .
esila sena olsun diyoruz ama sizinde fikrinizi almak istiyorum ne dersiniz ???
anlamı neymiş ki kulağa güzel geliyor ama anlamı da önemli
Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır.
Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır.
ay çok sevmiştim esila ismini ama anlamı farklıymış ..şuan çok üzüldümmm bende farklı bi isim olsun istiyodm anlamsız bi isim olsun istemem tabiki .bana isim bulun lütfenBir de bunu buldum.
Esila
Çoğu anne ve baba isim koyarken iki şeye dikkat ediyor: kulağa hoş gelmesine ve Kuran-i-Kerimde geçmesine.
Bu yüzden son zamanlarda Esila ismi ön planda.
Fakat Esila Asilayla karıştırılıyor. Asila Kuranda geçen ve akşam anlamına gelen bir kelimedir.
Araplar Asila kelimesini isim olarak kullanmıyorlar.
Esila ise Kuranda geçmeyen ve anlamsız olan bir isimdir!
Asila'nın geçtiği ayet: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (Vezkurisme rabbike bukreten ve asîlâ)
Türkçede anlamı: Sabah akşam Rabbinin adını an
ay çok sevmiştim esila ismini ama anlamı farklıymış ..şuan çok üzüldümmm bende farklı bi isim olsun istiyodm anlamsız bi isim olsun istemem tabiki .bana isim bulun lütfen
36+3 oldu az kaldı :)ne kadar vaktimiz var meleğin gelmesine
36+3 oldu az kaldı :)
yok canım ya bize bıraktılar çok zormuş isim bulmakayy yoldaymıışşş
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah
Anneanneler babaanneler isim önermiyor mu :)
yok canım ya bize bıraktılar çok zormuş isim bulmak
:) kaynanamın ismi elif eltim de koymuş bende o ismi koymak istemiyorum açıkcası :)hmmm o zamaaan
Elif Sena nasıl o geçti içimden direk
:) kaynanamın ismi elif eltim de koymuş bende o ismi koymak istemiyorum açıkcası :)
zeynep çok var akrabamız .. ama amine yi beğendim aslındaZeynep Sena ya da Amine Sena nasıl :)
zeynep çok var akrabamız .. ama amine yi beğendim aslında
teşekkür ederim canımdüşünün o zaman canım olmadı buluruz yine bir şeyler :)
Kücük meleğinize Melek ismini koyun bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?