Meleğime tortikolis teşhisi kondu.

Allah razı olsun, fizik tedaviye başlıyoruz, ben tek başıma yapamıyorum, fizyoterapistten yardım alacağız

çok geçmiş olsun canım..benim oğlumda da aynı rahatsızlık var, 2aylık olacak yakında, 2 haftalıkken farkettım, doktorumuz evde egzersizler verdi, yaptırdığı kadar yapmaya çalışıyoruz ama bazen sinirleniyor yaptırmıyor.. inşallah senın bebegının de benımkının de operasyona gerek kalmadan geçer...fizik tedavi nasıl ilerliyor, orda ne yapıyorlar, nasıl yapıyorlar, ilerleme var mı hiç?

çok geçmiş olsun hepinize bir an önce sağlıklarına kavuşurlar işallah cocuklarrın hasta olmasına hiç dayanamıyorum:gitme:

bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden inş.
nilaykamer mesajını yeni gördüm canım, fizik tedavi merkezine hafta içi günde yarım saat gittik orda egsersiz değilde boyun kasını rahatlatacak dokunuş masaj yaptı fizyoterapist, 15 güne bir kontrole gitmek üzere şuan gündelik gitmeyi bıraktık.

canım hamd olsun sola çevirmeye başladı. ben daha çok uyurken yapıyorum. uyanıkken sonuna kadar gerdirtmiyor. zaten artık başına dokunsam gıcık oluyor, pozisyonlamalar çok önemli, yatırma şeklimiz tutma şeklimiz vs. sen daha erken fark etmişsiniz benimkinde sol yüz zayıf doğduğu ve doktorun geçer bu demesi yüzünden ben bir aylıkken fark edebildim. doğduğunda yüzünü 2 doktora gösterdik geçer diğip gönderdiler, güya biride prof. demediki takip edin şöyle olabilir. bi gün tesadüfen internette gördüm bu rahatsızlığı ve neler hisettiğimi tahmin edebilirsin. ve o 2 doktora ne kadar kızdığımı ..... inş. operasyona gerek kalmaz.. bi ay oldu ama hala orası sert başını daha dik tutamıyor sola yatırıyor eşimle elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.

eğer kabul edersen msn den ya da telefondan görüşelim. çok çok geçmiş olsun. inş. yavrularımız tez zamanda iyileşir..

merhaba. benim de oğluma tortikolis teşhisi konuldu. henüz 28 günlük. 24 günlükken bu tanıyı koydular. egzersizimiz, çenenin iki omuza değmesinden ibaret. benim size sorum size verilen egzersiz ne şekildeydi ve günde kaç kere yapıyorudunuz? oğlum çok diretiyor egzersizleri yaparken, bazen morarıyor. kafatasına zarar vermekten korkuyorum. düzelmeyi kaç günde sağlasınız? fizik tedavi merkezine götürmek ne derecede fayda sağlar?

saime77 özelden bana telefonunu gönderebilir misin? benim bebeğimde de tortikollis belirtisi var bence ama doktora kaç kez söyledim bir şey yok dedi. şimdi 4 aylık. daha fazla geç kalmak istemiyorm

Canım allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum
egzersizlere devam ama moralini her zaman yüksek tutu emin olki buda cok önemli
hayatta her şeyin bir sebebi vardır ve umutlu ve iyi düşün eminki geçicek bir tanem

mevlam yardımcınız olsun.. istanbul çapa tıp fakültesi bu konuda uzman doktorlar barındırıyor.. tek doktorla sabit kalmayın derim.. Mevlam bebeğinizi size bağışlasın..

saime77 özelden bana telefonunu gönderebilir misin? benim bebeğimde de tortikollis belirtisi var bence ama doktora kaç kez söyledim bir şey yok dedi. şimdi 4 aylık. daha fazla geç kalmak istemiyorm

canım özelden telimi yazdım. görüşelim ben ayrıntısıyla anlatırım sana. inş bişeyi yoktur.

merhaba, benimde sizin kızınız gibi bir kızım var, 8 kasım 2010 da dünyaya geldi, şuan 5 aylık, kızımdada tortikolis var, kızım elif doğduğunda da bi yanağı diğerine göre daha küçüktü, doktor önemli değil hep o tarafa yatırmışsın, diğer tarafa yatır düzelir dedi, ama 1 ay sonra öğrendik ki yatış şeklinden değil, kasından dolayı sol tarafı gelişememiş, bizde fizik tedaviye gittik, şimdi evde devam ediyoruz egzersizlere, kzımın boynu öncekine göre çok iyi, ama yanağı hala küçük, sizin kızınızın düzeldimi. bu konuda çok endişeliyim geçmicek diye. çocuk cerrahlarının çoğu boyun hareketleri iyi olsa bile yüzdeki asimetriden dolayı ameliyat gerekir diyor, sizin şu andaki durumunuz nedir

Merhabalar bnm kızımda da aynı şey var çocuk doktorumuz geçecek diyor 6 ay oldu fakat zaman zaman düzelip tekrarlıyor çok üzgünüm geçmiş konulardaki arkadaşlar bebekleriniz büyüdüğü için özellikle sizlere soruyorum egzersizle düzeldimi şuan nasıl bebekleriniz hepinize geçmiş olsun diliyorum...

Merhaba benim oğlumda da tortilollis var.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.nereye hangi doktora gitmeliyim sizce şimdiden tesekkurler

Mer

Merhaba kızınız nasıl şimdi benim oğlum da da var.yardimci olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…