bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden inş.
nilaykamer mesajını yeni gördüm canım, fizik tedavi merkezine hafta içi günde yarım saat gittik orda egsersiz değilde boyun kasını rahatlatacak dokunuş masaj yaptı fizyoterapist, 15 güne bir kontrole gitmek üzere şuan gündelik gitmeyi bıraktık.
canım hamd olsun sola çevirmeye başladı. ben daha çok uyurken yapıyorum. uyanıkken sonuna kadar gerdirtmiyor. zaten artık başına dokunsam gıcık oluyor, pozisyonlamalar çok önemli, yatırma şeklimiz tutma şeklimiz vs. sen daha erken fark etmişsiniz benimkinde sol yüz zayıf doğduğu ve doktorun geçer bu demesi yüzünden ben bir aylıkken fark edebildim. doğduğunda yüzünü 2 doktora gösterdik geçer diğip gönderdiler, güya biride prof. demediki takip edin şöyle olabilir. bi gün tesadüfen internette gördüm bu rahatsızlığı ve neler hisettiğimi tahmin edebilirsin. ve o 2 doktora ne kadar kızdığımı
..... inş. operasyona gerek kalmaz.. bi ay oldu ama hala orası sert başını daha dik tutamıyor sola yatırıyor eşimle elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.
eğer kabul edersen msn den ya da telefondan görüşelim. çok çok geçmiş olsun. inş. yavrularımız tez zamanda iyileşir..