meleğimi kaybettim....

aylanur2004

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
20
11
41
Ah ah geceler bana zindan oldu artık.. ne çok istemiştik halbuki seni .... hamileligimi ilk öğrendiğim gün hayatımdaki unutmayacağım en güzel günlerden biriydi dr dan çıktığımda havada uçuyordum hemen eşimi aradım oda çok mutlu oldu hersey yolundaydı tüm hamilelik belirtilerim vardı midem bulanıyor tiksinme oluyor göğüslerim şişiyor... herşey yolunda... 7. Haftaya girdik dr un yüz ifadesi değişti bi gariplik olduğunu anladım ne oldu bişey mi var yoksa dedim dr'um kalp atisi yook bebek gelismemis dedi içimi birisi kopardı sanki dünya başıma yıkıldı ne yazıkki ertesi gün kürtaj olmam gerektiğini söyledi hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktım... ben ağlıyorum eşim ağlıyor. ... O gece hiç uyuyamadim meleğim le Son gecemdi eşimle birbirimize sarılıp ağladık eşim beni teselli ediyor ama içi onunda kan ağlıyor biliyorum... teselli ederken bana dedi ki bak dedi bebegimiz cennette olcak ve âhirette bize şefaat edecek biz onu genç yaşında görcez orda ... yinede dur durak bilmeden ağlıyordum... sabah olmuştu ve biz birazdan hastaneye gidecektik allahım ne ızdırap ... sonra oturdum bi yere elimi meleğime doğru götürdüm .... kokusunu alıyordum sanki anne ne olur ağlama diyordu... dedim şimdi babanla birlikte uzun bir yolculuğa çıkıcaz ben senin hep yanında olcam sakın korkma ... canın hiç yanmicak anne hep yanında bu bi ayrılık değil di .... ben onu kucağıma alıp opemedim ama çok sevdim meleğimi. .. hala unutamıyorum rabbim den sabır diliyorum .... biliyorum bu acıyı yaşayan sadece ben değilim rabbim Her annenin yardımcısı olsun .... " bu bi ayrılık değil " .......

Canim benim . Inşallah en kisa zamanda yine hamile kakirsin. Sag salim kucagina alirsin inşallah bu kez. Inşallah hepimiz sağ salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi bnde cok korkuyorum.

Gece gece cokkkk uzdun beniii :KK43: Rabbim en yakin zamanda tekrar bi bebis nasip etsin sana canım.doğru söylemiş esin sefaatciniz olacak inşallah Rabbim sabir versin

Canimsin bol bol dua et Allaha sığın şuan başka hiçbirşey gelmez elinden.doğunca neler olacağını sen bilemezsinki belki de özürlü doğacakti onu o halde gördükçe her gün olecektin.her serde bi hayır vardır unutma

Ne olur uzulmeyin rabbim bidaha verir alirsiniz kucaginiza burdanda paylasirsiniz sevincinizi o_O:KK16:

Ah ah geceler bana zindan oldu artık.. ne çok istemiştik halbuki seni .... hamileligimi ilk öğrendiğim gün hayatımdaki unutmayacağım en güzel günlerden biriydi dr dan çıktığımda havada uçuyordum hemen eşimi aradım oda çok mutlu oldu hersey yolundaydı tüm hamilelik belirtilerim vardı midem bulanıyor tiksinme oluyor göğüslerim şişiyor... herşey yolunda... 7. Haftaya girdik dr un yüz ifadesi değişti bi gariplik olduğunu anladım ne oldu bişey mi var yoksa dedim dr'um kalp atisi yook bebek gelismemis dedi içimi birisi kopardı sanki dünya başıma yıkıldı ne yazıkki ertesi gün kürtaj olmam gerektiğini söyledi hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktım... ben ağlıyorum eşim ağlıyor. ... O gece hiç uyuyamadim meleğim le Son gecemdi eşimle birbirimize sarılıp ağladık eşim beni teselli ediyor ama içi onunda kan ağlıyor biliyorum... teselli ederken bana dedi ki bak dedi bebegimiz cennette olcak ve âhirette bize şefaat edecek biz onu genç yaşında görcez orda ... yinede dur durak bilmeden ağlıyordum... sabah olmuştu ve biz birazdan hastaneye gidecektik allahım ne ızdırap ... sonra oturdum bi yere elimi meleğime doğru götürdüm .... kokusunu alıyordum sanki anne ne olur ağlama diyordu... dedim şimdi babanla birlikte uzun bir yolculuğa çıkıcaz ben senin hep yanında olcam sakın korkma ... canın hiç yanmicak anne hep yanında bu bi ayrılık değil di .... ben onu kucağıma alıp opemedim ama çok sevdim meleğimi. .. hala unutamıyorum rabbim den sabır diliyorum .... biliyorum bu acıyı yaşayan sadece ben değilim rabbim Her annenin yardımcısı olsun .... " bu bi ayrılık değil " .......
Canım çok geçmiş olsun ne desek tesellisi olmuyor aynı şekilde ben de kaybettim gebeliğimi 1 sene olacak nerdeyse.
Beni en çok rahatlatan bebeğin sağlıklı olmadığı için büyümediğini düşünmek olmuştu. Rabbim her işe bir hayır vermiş biz göremiyoruz.
Kendini çok yıpratma lütfen yine gebe kalıcaz sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah.

Canım bende çok üzüldüm bi anne olarak acını hissettim gözyaşı dökdüm Allah sizlere sabır versin inş birdaha anne olursunuz birini alan Allah öbürünü verir.

İnan bana şu yaşadıklarını, hatta meleğinle gonulden ditaloglarını, hepsini bnde yaşadım. Hemde iki kere. Neler neler konuştum onla. Anne beni koru korkuyorum diye çığlık atıyordu sanki. O kadar ağladım ki. Şimdi hatrladıkça hala gozlerim doluyor. Ama bizde birgın anne olucaz ve bu acılar son bulucak. Ve inşllh rabbim bizi sevdiği kullar olarak goruyorda bizi cennette ağırlamaları için o melekleri bize armağan ediyor. Savret ve dua et. Biliyor musun bunu çok samimi soyluyorum ben bebeğimi kaybedeceğim zamanda, rabbimle gonulden kurdupum iletişimi, o maneviyatı hiiiççç biirr zaman yakalıyamadım. Buda çok ilginçtr

Çok korkuyorum bir daha aynı duyguyu yasarsam die ...
Canım benim ilk gebeliğim kimyasaldı öğrendim 5 gün sonra kanamayla kaybettim. İkincisi 8 hflıkken kalbi durdu kürtaj olduM. Şimdi hiç düşünme tekrar olursa ne yaparım diye. Dert veren Allah sabrını da veriyor ama inşallah bir daha yaşamayız.
İlk gebeliklerin çok büyük kısmı zaten kayıpla sonuçlanıyorMuş. BAk gebe kalabildiğini öğrenmiş oldunuz.
Güçlü olmaya çalış elbette üzüleceksin ama bu da bizim sınavımız her işte bir hayır vardır diye düşün.
Nasip kısmet... İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim her isteyene

Oncelikle gecmis olsun arkadasim.acini belki en iyi ben anlarim.bende 1eylulde kaybettim melegimi.yasasaydi bu hafta dogacakti.ve ben bir haftadir aglama krizlerindeyim.gecelerce ruyamda seslendi bana ilk zamanlar.unutamam yasadiklarimi.hicbir sey seni teselli etmeyecek su an.asla isyan etme.rabbimin bir bildigi vardir elbet.zamanla hafifleyeceksin buna emin ol.rabbim yardimcin olsun.

Allah hepinizden razı olsun hepinize sağlıklı bebekler versin. ... çok zor yaaaa çok zor. ... belki benim yüzümden oldu diyorum sürekli ... hamilelik Döneminde çok stresli ve olumsuz olaylarla geçirdim bebeğim belkide benim ona yaşattığım stres yüzünden dayanamadı. ... oooooo minicik kalbi belkide bu yüzden dayanamadı o kadar acıya eğer sebep buysa rabbim sorsun sebep olanlara. ...

Allah hepinizden razı olsun hepinize sağlıklı bebekler versin. ... çok zor yaaaa çok zor. ... belki benim yüzümden oldu diyorum sürekli ... hamilelik Döneminde çok stresli ve olumsuz olaylarla geçirdim bebeğim belkide benim ona yaşattığım stres yüzünden dayanamadı. ... oooooo minicik kalbi belkide bu yüzden dayanamadı o kadar acıya eğer sebep buysa rabbim sorsun sebep olanlara. ...
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Ben de aynı acıyı tam üç kez yaşadım üçüncü hala düşmedi ve halen o acıyı yaşıyorum şu an. Ama sakın pes edip ümitsizliğe düşme olur mu? Bir kere olduysa yine hamile kalacaksın ve her şey daha güzel olacak böyle düşün. Ben üç tane kaybettim ama dördüncü için umut ediyorum. Ne yapalım bizim sınavımızda buymuş. Allah bize ve eşimize sağlık versin. Bizler sağlıklı olduktan sonra yine olur inşallah. Dualarım seninle ve yaşadıklarımızı yaşayan herkesle.

Canimmm Okurken içimden fırtınalar koptu aynısını yaşadım ama seni çok iyi anlıyorum ama inan Rabbim soğukluğunu veriyor sen isyan etme olduğun her duruma sukret belki hayırsız bi cocuk olacakti Cook geçmiş olsun inş. Rabbim hayırlısından sagliklisindan yine verir sıkma o güzel canını hem veren de alanda ALLAH c.c
Eşin yanında sana büyük destekci sen ona sana sıkı sıkı sarılıp herseyin üstesinden gelirsiniz Rabbim tekrar yasatmasin ..

Rabbim hepinizden razı olsun ... kimselere yaşatmasın rabbim birdaha ... insan yaşamdan kopup gidio sanki bidaha hiç anne olamicakmisim gibi geliyor ... dediğiniz gibi olur inşallah bende atlatırım ...

çok üzüldümm rabbim sana sabır versin diyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm RABBİM e teslim ol içini onun bir bildiği var diye rahatlar olur mu:KK51:

X