- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.421
İşte bizde hiç açık değil tv ben hiç sevmiyoru , benim annem öyleydi, hep tv açıktı evde öyle bi irrite olmuşum ki çocukluğumda, şuan anneme gitsem tvleri kapattırıyorum, inanır mısın salonda mutfakta ikisinde de var ve ikisi de senkronize açıkHaklısın dostum izletmemek en doğrusu ama mecburiyet olunca yapacak bişey olmuyorben mesela evde yalnızım komşu yok bi arkadaşı yok kimse yok burda...sadece teyzesinin oğlu var o da seninki gibi yakında 33 aylık olacak beraber olduklarında TV izletmiyorum zaten ama onunlada herzaman görüşemiyor evde tek başına sıkıntıdan beni çekiştirip duruyor bişeylerle oylamaya çalışsamda yetmiyor yani benim gibi durumda olanlar için zorunluluk ... Arkadaşı vs birileri olsa bende hiç açmam beraber oyalanırlar zaten ama şu da var TV açık olsa bile devamlı izlemez sıkılıyor tablet yok evde telefonu da eline vermem
Ay K Karakurukus hani bi kere yazmıştım ya ben buraya, kaynanam 9 senede bi kere ben torun istiyorum dedi, oan bilmiyordum gebeymişim diye. Eğer kaynanam sorarsa bişi derse ikinci ne zaman diye o zaman belki gebe kalırım diyorum da... az önce kaynanam yine benle yalnızken dedi ki, yan komşum 8. Kez torun sahibi oluyor.. gözümün içine baka baka söylediay gebe miyim acaba? Bende bi şüphelendim şimdi
Mavi Boncugumm canım benim batı 25 Ağustos olarak günceller misin erken Çatladı ya benim yumurta
İnnovita kullandım bu ay. Evet benimki çok düzendi çatlamadan 14 gün sonra mutlaka gelir ama inşallah bu defa gelmez tabiTabi güncellerim canım hangi ovulasyonu kullanıyorsun? Silikleşti mi o günden 14 gün sonra mutlaka adet gelirmiki
Bilmiyorum valla inşallah vardır yoksa rahmi le külahları değişicez artık zatenHahahaha alemsin kızkaynanana malummu oluyo nedir inşallah vardır
İlk 11 ay bizim de kimsemiz yoktu canım, ben hrp aldım koydum bisiklete çıktık. Ya da kanguruya.. ev işlerini gece yaptım hep. Şuan yuva yoksa da kimseyle buluşamıyosak bile alıp çıkıyorum. 2 saat evde tutsam yerlere tükürmeye başlıyo, sonra işleri gece yapıyorum napıyım.tv açmadım kendimden ödün verdim ben hep. Mesela watsap kk klübü fln hiçbişeye de üye değildim hiç telefonuma bakmıyodum. Böyle durumlarda da bakmıyorum telime, ya oğlan uyurken ya da işteyken yazıyorum ben hep buraya
Yani gelişiminde bazı gerilikler fark edersen pedagoğun ilk söylediği şey tv yi kesin oluyormuş , bi de bi park edinsen hep aynı saatte oraya gitseniz illa oğlun birileriyle arkadaş olur, sonra birlikte aynı saatte gidersiniz. Biz hrp öyşe yaptık da insanlarla tanıştık almanyada. Ama ben zaten anne olarak başka bi hayatım olmadığını kabul ettiğimden beni pek etkilemiyor. Bi de biz ailecek de tv izleyen tipler değiliz, eşimin ailesi de öyle. Haftada 2 fln açıyo onlar da tv o da yarım saat dizi yarım saat haber.
Alt komşu yolar bisiklet alırsan kızAh canım ah çok güzel söylüyosun keşke bizdede öyle olsa çok isterdim ama benim şartlarım elverişli değil malesef benim eşim tv hastası zaten gündüz çocuğa açmasam o eve gelince açmadan durmaz daha ne anlamı kalırki sen o yönden şanslısın eşinde izlemiyormuş ne güzel . Park var burdada ama hergün götüremiyorum işlerimi gece bile yatsam olmuyor götürdüğüm zamanlarda ordaki çocuklarla oynamaz zaten birileriyle oyun oynayacak kadar büyümedi 23 aylık daha. Pedagoglar iyi güzel söylüyolarda benim gibi annelerin başka seçeneği kalmıyor
Ha ama dediğim gibi sürekli tv izlemez zaten
Benim oğlum çok sıkılıyor evim büyükde değil zaten hani büyük olsa bi bisiklet alırım koştura koştura oynar falan yani sıkıntılıyım o yönden ama yinede küçük bi bisiklet almayı düşünüyorum oyalansın diye:-(
Canım eşim rahatsızdı onla ilgilendim sonra memlekete falan gittim çok şükür büyüyoruz canım sen ne yaotn nasılsınKızlaaarrrr napıyonuzzzz. @fer_nur hele sen hiç sesin çıkmıyorrr @SumeyyeKk bizi unuttu. Monaezop dan ses yok. @guzelgunler2019 hepten terk etti burayı. @Eneaciz cimmm nasıl oldun daha iyi misin, evin işleri bitti mi?? @Lostinparadise senden de ses yok . Mavi Boncugumm bi sen varsın yaşam belirtisi gösteren. @hayaksii sende gözükmüyonnn.
Çok zor günlerdi ama çok sükür atlattım canım sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet nedir doğum yaklasıyor heyecan var mıAyy sen böyle yazınca hemenMonaezop geçmişine baktım. Kürtajı bilmiyordum ben yaa ikizi düşmüştü diğeri duruyordu en son. Neler kaçırmışım öyle
Ve şimdi tekrar hamile öyle miiii. Hay maşaAllah yaaaa. Rabbim nazardan korusun. Sende dahil herkese hayırlısıyla nasip etsinnn can arkadaşımmm
Alt komşu yolar bisiklet alırsan kızçocuktan çocuga değişiyor demek ki bizimki baya 1.5 yaşından beri arkadaşlarına çok bağlı, naber nasılsın fln diye bile konuşuyolardı o zamanlardan. El ele tutuşup kaçıp gidiyolardı bizden2 yaş civarı. Şu ara çok kavga ediyolar çok yoruluyorum, çok erkek koğuşu gibi hepsi erkek, sırf inadına keyfine kavga ediyorlar. Bi de hercocukla da oynamıyor, 4-5 yakın arkadaşı var, onlar dışındakilerin yüzüne bakmaz. Belki siz de daha doğru arkadaşlarla tanışmamışsınızdır.
Ay benim abim de öyle sürekli tv karsısında. Ya biz kitap okuruz iş yaparız. Bazen eşim ders çalışıyo ben dikiş yapıyorum, arkada klasik müzik çalıyo flnbiz baya ente takılıyoruz ya. Bi de canım şeyden sanırım, eşim türkçe bilse de Alman, ben almanca bilsem de türküm. Neyi ortak açıp arka fonda bırakabiliriz ki? Ben onların şeylerini sevmiyorum , o da bizimkileri.. tv den soğuduk resmen.
Benim hiç arkadaşım yok evime gelenAlt komşum yokki müstakil burası giriş katta oturuyorumüstte sadece ev sahibimiz var o da anam yaşında zaten arada bi görüşsemde yaşıtım olmayınca
Ortak yönünüz o konuda olmayınca en doğrusu dediğin gibi hiç izlememek isabet olmuş. Aynen çocuğuna göre değişiyor bide benim oğlumun arkadaşı olmadığından onunda etkisi vardır tabi eğer olsaydı alışıp daha çabuk konuşabilirdi. İnşallah çok geçmeden bi kardeşi olurda bu yönden iyi olur bizim için . Bende öyle Tv meraklısı değilimdir olmasada olur benim için ama sürekli kapatınca ev iyice sessizleşiyo o yüzden kapatamıyorum o sessizlik beni sıkıyor
Hani birileri olsa açmam sorun değil zaten arkadaşlarım geldiği zaman muhabbet sohbet derken tv ile ilgilenmiyoruz
Merve tekrar gebe mi kaldı? Bu ne hız? Hadi hayırlısı olsunMonaezop nerelerdesin canım bende sormuştum seni merak ettim iyisindir inşallah bebeğinde? Kaç haftalıkmış kalp atışını duydunmu
Merve tekrar gebe mi kaldı? Bu ne hız? Hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?