- 6 Mayıs 2016
- 9.192
- 9.091
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.401
Bize her yer Türkiyeboncuk
Kesinlikleay benim yurtdışına hiç hevesim yoktur zaten imkânım olsa Türkiye'nin her yerini gezmek görmek isterdim bizim ülkemiz gibisi yok zaten hiçbir yere değişmem
Bizim hatunun banı kalkmadı mı hala kızlar? Nerde mavi boncupum?
Yapmadım ki bidaha test kozBurdayım gözümçoktan kalktıda biraz beni özleyin dedim bu arada aramıza tekrar dönmene sevindim testler silikleşti mi?
Herseyin hayırlısı canım benim sen ne yaptın ovulasyon testiniKızdır o kızseninde bayramın mübarek olsun canikom
Yapmadım ki bidaha test kozo kadar vardı . Zaten bende o kadar silikleşiyo adete kadar öyle gidio sonra. Bi de ben uyuya kaldım ilişki olmadı 2. Gün neyse ya valla kısmet. Biz de kaynana yolundayız, münich tarafı. Ordan avusturyaya tatile..
Ben 30 sene istanbulda yaşadım kaldıramıyorum trafiği çok insanı bana göre değil resmenAvusturya'da neler var gezilecek güzel yerler varmısen alışmışsındır tabide ayy yurtdışı hiç bana göre değil ya bide bizim burayla saat farkı ne kadar bilmiyorum sadece almanya 1 saat bizden gerideydi sanırım
Bizde bugün karşıya geçtik belki bayramda İstanbul biraz rahatlamıştır dedim ama yok anam millet doldurmuş yine heryeri ana baba günüydü onlar yetmiyo bide turistler
Ama trafik sıkıntısına rağmen seviyorum ben burayı yaa♥ benim oturduğum muhitte trafik yok Allah'tan
Ben 30 sene istanbulda yaşadım kaldıramıyorum trafiği çok insanı bana göre değil resmenburda çok rahatım hep ufak kasabalardayız, kaynanam da ufak bi kasabada yaşıyo biz de, hani şu herkesin birbirini tanıdığı cinsten. Ben bu bölgeleri çok seviyorum, özellikle avusturyayı, alpleri.. biz pek turistik yerlere giden bi aile değiliz, nerde dağ tepe doğal güzellik var biz ordayız. Ben küçük göllerini, dağlarını yeşilini seviyorum. Dersen ki Türkiyede yok mu, var özellikle Karadeniz bölgesi.. gidip de göremedim içimde kaldı hep.. biz çocuk yokken motorla baya türkiyede de gezmiştik ama yurt dışına hep malum kaynana kayınbaba görme adına gittiğimizden hep bi tatil ordan bağlandı. Ama 13 senedir evliyiz işte, sdce bir kere türkiye dışında biyerde denize girme tatili yaptık. Diğerleri hep kültür tarihi gezi tatiliydi.
Peter ,büyuk dede ,detie teyzeHani şu Heidi'nin yaşadığı Alp dağları mı
bende sakinliği severim hele dediğin gibi yeşillikler dağlar göller çok cezbedici resmen içimdeki resim yapma aşkını depreştiriyoruzun zamandır resim yapmıyorum ama bu tarz ortamlarda ilham geliyo bana
Aah ahh bekârken ne güzel tablolar yapardım
O zaman Karadeniz tam sana göre hele o yaylaları görmelisin bigün nasip olur belki...
P
Peter ,büyuk dede ,detie teyze
Sonradan düzeldi suratsız dadıHee onlar vardı dimi bide clara'nın şu mahkeme duvarlı suratsız dadısı
Vallaha mi yine mi yeni mi ?kürklüyü yine avlamışlar gari
Ay ben hepsini unuttum , kaç sene olmuş izlemeyeli. Biz hala oğlana tv izletmiyoruz daHee onlar vardı dimi bide clara'nın şu mahkeme duvarlı suratsız dadısı
Ay ben hepsini unuttum , kaç sene olmuş izlemeyeli. Biz hala oğlana tv izletmiyoruz da
32 ayı bitti kaldı 4 ay. Cd çalardan almanca hikaye cdsi dinliyoruz, o hikayeleri anlatıyo şarkılarını söylüyor. Ben tv tablet vs izletmemenin çocuk gelişiminde acaip yararını gördüm. Zeka, yorum, konuşma.. dil pabuç kadar teriminin hakkını veriyorbir de bişeyle 15-20 dakika konsantre şekilde tek başına oynuyor, hiperaktivite olmaması için bu önemliymiş öyle duydum... benden de dağlar kızı Reyhanı öğrendi bozuk türkçesiyle evde bağıra bağıra dağlar kızı reyhan söylüyor çok komik yaaa çocuğun gelişimi için atılacak en büyük adım görsel tv vb şeyleri onlardan uzak tutmak bence gacılar. Bilmiyorum sizin fikriniz ne bu konuda.
Ay ben hepsini unuttum , kaç sene olmuş izlemeyeli. Biz hala oğlana tv izletmiyoruz da
32 ayı bitti kaldı 4 ay. Cd çalardan almanca hikaye cdsi dinliyoruz, o hikayeleri anlatıyo şarkılarını söylüyor. Ben tv tablet vs izletmemenin çocuk gelişiminde acaip yararını gördüm. Zeka, yorum, konuşma.. dil pabuç kadar teriminin hakkını veriyorbir de bişeyle 15-20 dakika konsantre şekilde tek başına oynuyor, hiperaktivite olmaması için bu önemliymiş öyle duydum... benden de dağlar kızı Reyhanı öğrendi bozuk türkçesiyle evde bağıra bağıra dağlar kızı reyhan söylüyor çok komik yaaa çocuğun gelişimi için atılacak en büyük adım görsel tv vb şeyleri onlardan uzak tutmak bence gacılar. Bilmiyorum sizin fikriniz ne bu konuda.
İlk 11 ay bizim de kimsemiz yoktu canım, ben hrp aldım koydum bisiklete çıktık. Ya da kanguruya.. ev işlerini gece yaptım hep. Şuan yuva yoksa da kimseyle buluşamıyosak bile alıp çıkıyorum. 2 saat evde tutsam yerlere tükürmeye başlıyo, sonra işleri gece yapıyorum napıyım.tv açmadım kendimden ödün verdim ben hep. Mesela watsap kk klübü fln hiçbişeye de üye değildim hiç telefonuma bakmıyodum. Böyle durumlarda da bakmıyorum telime, ya oğlan uyurken ya da işteyken yazıyorum ben hep burayaHaklısın dostum izletmemek en doğrusu ama mecburiyet olunca yapacak bişey olmuyorben mesela evde yalnızım komşu yok bi arkadaşı yok kimse yok burda...sadece teyzesinin oğlu var o da seninki gibi yakında 33 aylık olacak beraber olduklarında TV izletmiyorum zaten ama onunlada herzaman görüşemiyor evde tek başına sıkıntıdan beni çekiştirip duruyor bişeylerle oylamaya çalışsamda yetmiyor yani benim gibi durumda olanlar için zorunluluk ... Arkadaşı vs birileri olsa bende hiç açmam beraber oyalanırlar zaten ama şu da var TV açık olsa bile devamlı izlemez sıkılıyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?