- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.041
Napıyım nurum. Annemlerdeydim de eve geldim tv izliyommm. Sen napamnnKurklu napan gı
Takılıyorum buralardayimNapıyım nurum. Annemlerdeydim de eve geldim tv izliyommm. Sen napamnn
Ohh takıl bakam. Oğlan uyydu muuuTakılıyorum buralardayim
Uyudu ekendenOhh takıl bakam. Oğlan uyydu muuu
Kız boncuk benimde 30ağustos 2013Bende celdumçay demledim oturayım biraz ya bütün gün koştur koştur
Yarın evlilik yıldönümümüz
23.08.2014
Kırmızı pro değil mi kızSende mi yeşillendin kürklüm seni hep kırmizi hayal ediyordum
Kaç yıl oluyor boncukkkBende celdumçay demledim oturayım biraz ya bütün gün koştur koştur
Yarın evlilik yıldönümümüz
23.08.2014
Kız boncuk benimde 30ağustos 2013
Kiz benim 30,agustos 2013 zafer bayraminda evlendik türk bayrağı açmiştilar düğün salonuna kocaman herkes ayakta alkişladı girisler türk bayraklariyla donatılmısti cok guzeldi bu arada eşimin adida Zafer tam adina layik bir düğün olmuştu yaa cok güzeldi
Kürklu parmaklarınla say kac sene oldugunu yada abaküsleKaç yıl oluyor boncukkk
heee fer nur u şimdi anladımKiz benim 30,agustos 2013 zafer bayraminda evlendik türk bayrağı açmiştilar düğün salonuna kocaman herkes ayakta alkişladı girisler türk bayraklariyla donatılmısti cok guzeldi bu arada eşimin adida Zafer tam adina layik bir düğün olmuştu yaa cok güzeldi
Oooo maşallahhh nice 5 yıllara sağlıkla huzurla inşallah kuzuuu5 yıllık olduk artık bebeğim
Seni çakal seniheee fer nur u şimdi anladım
Oooo maşallahhh nice 5 yıllara sağlıkla huzurla inşallah kuzuuu
heee fer nur u şimdi anladım
Oooo maşallahhh nice 5 yıllara sağlıkla huzurla inşallah kuzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?