- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.021
Kızlar kızlar yok burdayımNerelerde o yine yaramaz
Karadenizdeyiz canimhangi şehirdesin kuzu
Oy yerim yerimmm
Bugun gidicem canim bakalim ne dicek doktor cinsiyete@guzelgunler2019 89luyum canım.
S SiriusBlackK kız cinsiyet ne zaman belli olacak.
ya bebişler benim bu ay çörekotu kürü yaptım ya sürekli sancı ve gaz içindeyim ☺ bir de yoğun akıntı
ayhhhh çok heyecanlıBugun gidicem canim bakalim ne dicek doktor cinsiyetesejin bat ne zaman
günaydın ben sabah test yaptım koku hassasiyeti kusma ve kasık ağrısı olunca negatif çıktıGünaydınnngüzel haberler alacağımız bir gün olsun
Ben tam bat günü yapmıştım hemen çıkmıştı çift çizgi çok şükür. Bende acayip uyku hali vardı. Hiç öyle olmazdım bata 1 hafta kala başladı uyku hâli.günaydın ben sabah test yaptım koku hassasiyeti kusma ve kasık ağrısı olunca negatif çıktı
ama daha çıkmaz erken yaptım baya
bata 8 9 gün var canım.Ben tam bat günü yapmıştım hemen çıkmıştı çift çizgi çok şükür. Bende acayip uyku hali vardı. Hiç öyle olmazdım bata 1 hafta kala başladı uyku hâli.Hayırlısı olsun canım belirtiler inşaallah hamişliktendir.
İnşallah canım yaa hayırlısı bata birşey kalmamış zatenbata 8 9 gün var canım.
belim çok ağrıyor bir iki gündür ters bir şey de yapmadım
ama iş yerinde sürekli ayağımı uzatmak istiyorum.
kasıklarım fena baya kendini hissettiriyor.
regl olacakmışım gibi her gün
bakalım inşallah bebiş rahme yerleşiyordur
ay hadi bakalım hayırlısı kuzum benimmKızlar gittim hastaneye. Hpv taraması. Smear. Kolposkopi yapıldı. Ağrımadı şükür. Ama doktor dediki sen kaç çocuk doğurdun bu lezyonlar bu yaşına normal değil dedi. Bende hiç dedim ☹ O zaman da doktor şaşırdı Allah Allah dedi. Bende benim mi yanlışım acaba bunlar dedim. Güya temizlik vs onu kasdettim. Hayır senle alakası yok dedi. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak dedi. Parça aldım patolojiye yolladılar. 10-15 güne çıkacak sonuçlar☹☹
Doku bozuklukları varmış kuzummay hadi bakalım hayırlısı kuzum benimm
ne gördü ki sende
Kızlar gittim hastaneye. Hpv taraması. Smear. Kolposkopi yapıldı. Ağrımadı şükür. Ama doktor dediki sen kaç çocuk doğurdun bu lezyonlar bu yaşına normal değil dedi. Bende hiç dedim ☹ O zaman da doktor şaşırdı Allah Allah dedi. Bende benim mi yanlışım acaba bunlar dedim. Güya temizlik vs onu kasdettim. Hayır senle alakası yok dedi. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak dedi. Parça aldım patolojiye yolladılar. 10-15 güne çıkacak sonuçlar☹☹
İnşallah boncuğummRabbim hayırla sonuçlandırsın inşÂllah
Mavi Boncugumm canısıııı çok şükür büyüyoruz kalp atsnıı dyduk kontroller cinsiyete doğru yaklaşıyoruz işte sen naptn cnm Bayadır giremiyorum eşimde Akdeniz anemisi var yılda 1 kere böyle rahatsızlsnıyor tatildi falandı derken giremeidm
Kuzum ben yazdım sana özeleÇok sevindim canım 41 kere mâşallah sana kürtaj sonrası adet görmeden gebe kalan tek tanıdığım insansın:) bak Allah ne büyük hem alıyor hem veriyor... Eşinede tekrar geçmiş olsun arada yazarsın artık fırsat buldukça. senin herhangi kullandığın bir vitamin falan varmıydı? Bende aynıyım işte geçen ay çok umutluydum olmadı bekliyoruz işte napalım sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?