• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uyumadan bir hayırlı olsun diyeyim dedim
malum yarın iş var.
ben vazgeçtim bebek yapmaktan.
hepinizi anne edeceğim burda.
sonra bebişler doğunca beni burda yalnız bırakacaksınız biliyorum 🥺
Öyle deme ben vazgeçtiğim ay kaldım son dediğim ay kaldım. Nolur umutsuz olma. Sadece gebelik olayını hiç düşünme ovu movu takip etme. Bak görürsün. Denedim yaşadım gördm Elhamdülillah 🥰🥰🥰

Öyle deme ben vazgeçtiğim ay kaldım son dediğim ay kaldım. Nolur umutsuz olma. Sadece gebelik olayını hiç düşünme ovu movu takip etme. Bak görürsün. Denedim yaşadım gördm Elhamdülillah 🥰🥰🥰
canım ben öyle yapamam çünkü yumurtalarım büyümüyor benim tedavisiz

doktorumla görüştüm şimdi regl olabilmem için duphaston verdi reglde görüşelim dedi.
ya ne yapsam acaba bir dahaki ay bana fikir verin.
Bence bi dahaki ay gerçekten umursamaz olmaya çalış kuzum. Takip vs yapma. Emine ablanın dediği gibi zevk için yap bebek için değil 😍😍 bide kırbaç al

Bence bi dahaki ay gerçekten umursamaz olmaya çalış kuzum. Takip vs yapma. Emine ablanın dediği gibi zevk için yap bebek için değil 😍😍 bide kırbaç al
kuzu diyorum ya benim yumurtalıklar büyümediği için umursamama gibi bir lüksüm yok. çünkü umursamadığımda ve ilaç kullanmadığımda yıllarca adet olmayabilirim.
sivilceler basar, ağır kıllanma yaşar, kilo alırım, saçlarım dökülür.
mecbur takipte kalıcam yumurta büyüdü mü çatladı mı vs diye. ya da doğum kontrol kullanıcam devam...
ama biz zaten denerken hiç mecburiyet gibi yapmadık hep keyif aldık.
sizce bir dahaki ay tüp bebek mi yaptırsam aşılama mı ilaç tedavisi mi hiçbir fikrim yok.

kuzu diyorum ya benim yumurtalıklar büyümediği için umursamama gibi bir lüksüm yok. çünkü umursamadığımda ve ilaç kullanmadığımda yıllarca adet olmayabilirim.
sivilceler basar, ağır kıllanma yaşar, kilo alırım, saçlarım dökülür.
mecbur takipte kalıcam yumurta büyüdü mü çatladı mı vs diye. ya da doğum kontrol kullanıcam devam...
ama biz zaten denerken hiç mecburiyet gibi yapmadık hep keyif aldık.
sizce bir dahaki ay tüp bebek mi yaptırsam aşılama mı ilaç tedavisi mi hiçbir fikrim yok.
Bebeğimm eğer tüp bebek çok masraflı olmazsa acaba direk tüp mü yaptırsanız

Bebeğimm eğer tüp bebek çok masraflı olmazsa acaba direk tüp mü yaptırsanız
doktorum da onu söyledi
vücudun artık ilaçlara tepki göstermiyor çok yıprandın psikolojik olarak hem de bu ilaçları çok kullanmak kanser riskini arttırır dedi.
direkt tüp bebek yapsak mı dedi
ama maddi olarak karşılayamayız ben de çıktım işten

Back
X