- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.099
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.221
Mavi Boncugumm bak hele oldu demi
Tebrik ediyorum oldu
En azından bize seslendiğin zaman bildirim alırız artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi Boncugumm bak hele oldu demi
Ya ne kadar kötüsünüz ben bunca ay sadece @ bu isaret yüzünden kimseyi etiketleyemedim mibirde bilgisayar programcisiyim.tüüü bana
Yeminle bilmiyordum o kadar kes kopyala yapiyodum eksik harf varmi diye olmuyodu yinede demek bi @ lazimmiş başınaHakikaten bilmiyomuydun sen? Ben bilerek yapmadığını sanıyordum☺
Yeminle bilmiyordum o kadar kes kopyala yapiyodum eksik harf varmi diye olmuyodu yinede demek bi @ lazimmiş başına
Artik.yaparim.kesin kurtuluşunuz yokAy kız alemsin soraydınya şekerim biz yapıyoruz sonuçta![]()
Kızlar halen inanamıyorum![]()
Artik.yaparim.kesin kurtuluşunuz yok![]()
birde telde diger sekiller nasil.yapiliyo emojiler
EvetTelefonda mı anlayamadım canım![]()
Anladım kuzum doğru öyle demiştin. Ama aşama aşama olduğu için demekki direk tüp yapmıyorlar. İnşallah kzuumada bunlara gerek kalmadan versin RabbimCanim hic cocuk olmama kosuluyla 3 asilama yapildiktan sonra karsiliyor dite biliyorum.ama yinede bir miktar para veren arkadaslar var
Anladım kuzum doğru öyle demiştin. Ama aşama aşama olduğu için demekki direk tüp yapmıyorlar. İnşallah kzuumada bunlara gerek kalmadan versin Rabbim![]()
benibekleyin
Adetten üç gün sonra üç gün boyunca durması gerekıyormus :) her gece ilişki tabiYaa ilk defa duydum. Yakıyı duymuştum ama onun için olduğunu bilmiyordum. Yumurtlama zamanı mı yapılıyor kuzuuu![]()
Pes etmebilmiyorum ki çatlaması değil de çok fazla yumurtam da oluyor o da sorun

Teşekkür ederim boncuğum senin de haberlerini alalım en kısa zamanda insAllahHayırlı olsun canım
Adet bitimi demi kuzum. Bu aklımda bukunsunAdetten üç gün sonra üç gün boyunca durması gerekıyormus :) her gece ilişki tabi