Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kuzum 3 aydır eşimle yumurtlama dönemi görüşemiyorum ondan bu konudan uzak durmaya çalıştım daha az düşüneyim istedim bir de başka Özel konular var onlara yoğunlaştım canım kimler hamile kaldı neler oldu ben yokken insallah hamile kalmışsındır

Günaydın dostlar napıyosunuz bakalım pazar sabahı çalışanlar yatıyodur heralde
Dream1988 son durumun ne canım?

Kuzummm bgn regl oldm 47. Gunde:)
5. Gun klomene basliyoruz sans dileyin bana bu ay insallah gebelik olur Cok heyecanliyim. Bu arada yogaya basladim belki onla soktu reglm bana oyle geliyor. Belki kendimi cok kasiyodum bilmiyorum.

Kuzummm bgn regl oldm 47. Gunde:)
5. Gun klomene basliyoruz sans dileyin bana bu ay insallah gebelik olur ♥ Cok heyecanliyim. Bu arada yogaya basladim belki onla soktu reglm bana oyle geliyor. Belki kendimi cok kasiyodum bilmiyorum.

İnşâllah canım ya niye o kadar geciktiki kaç günde oluyosun normalde?

İnşâllah canım ya niye o kadar geciktiki kaç günde oluyosun normalde?

30-32 gunde bir oluyodumda bebek denemeye baslagimizdan beri duzen bozuldu:) ilk 32ydi sonra 38 simdi 47-48 olunca doktor klomen verdi. Normalde adet duzensizlgm yoktu aslinda stres yaptm bence

30-32 gunde bir oluyodumda bebek denemeye baslagimizdan beri duzen bozuldu:) ilk 32ydi sonra 38 simdi 47-48 olunca doktor klomen verdi. Normalde adet duzensizlgm yoktu aslinda stres yaptm bence
Günde 2 defa mı al dedi canım ? Bana bir demişti her sabah kahvaltıdan sonra içtim aynı saatte

Bn de kullandım yumurtlama olmadı kıste donustu 2 3 ay onunla ugrastım 2 defa ıcıyordum ben de sabah ve aksam aynı saatte aclık tokluk onemlı degıl

Doğrudur stres hormonları çok etkiliyor
Ovulasyon kullanıyomusun peki?
O zaman 47-48'de olduğuna göre senin adet olman gereken günlerde yumurtlaman oldu demekki o günlerde denemişmiydin peki

Hoş buldum canım teşekkür ederim bir haftayı full değerlendirmeyi düşünüyorum

Doğrudur stres hormonları çok etkiliyor
Ovulasyon kullanıyomusun peki?
O zaman 47-48'de olduğuna göre senin adet olman gereken günlerde yumurtlaman oldu demekki o günlerde denemişmiydin peki

evet bu ay iki kere yumurtlamışım değerlendirdik ama kaçırmışta olabiliriz. çünkü doktora gittigimde hep dün çatlamış gibi falan diyordu.

Bn de kullandım yumurtlama olmadı kıste donustu 2 3 ay onunla ugrastım 2 defa ıcıyordum ben de sabah ve aksam aynı saatte aclık tokluk onemlı degıl

çatlatma iğnesi olmamışmıydın? bana yapıcak diye biliyorum. çünkü denememin 2. ayında yumurtam büyüyüp çatlamamış (ilaçsız normal gelişen yumurtam) yani tahminimce yumurtam çatlamamaya zaten meyilli. bu ay kendiliginden çatlamıştı ama doktor çatlatma iğnesi yapıcam demişti yapar diye düşünüyorum. devam etmiyor musun klomene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…