- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.099
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.281
Yok kuzum kv de de yattık da. Sanırımmm o şuan hazırlıyor sesler geliyor ama duymazdan geliyorumodadayım
Yok boncuğum yalandan seslermiş kalktı şuan ben hazırlıyom yineHazırlasın hep gelinler mi yapacak
Merhabalar kuzum 3 aydır eşimle yumurtlama dönemi görüşemiyorum ondan bu konudan uzak durmaya çalıştım daha az düşüneyim istedim bir de başka Özel konular var onlara yoğunlaştım canım kimler hamile kaldı neler oldu ben yokken insallah hamile kalmışsındırN Nisanesintisi01 kuzummm sen de yoksun?
Yok boncuğum yalandan seslermiş kalktı şuan ben hazırlıyom yine
Günaydın dostlarnapıyosunuz bakalım pazar sabahı çalışanlar yatıyodur heralde
Dream1988 son durumun ne canım?
Kuzummm bgn regl oldm 47. Gunde:)
5. Gun klomene basliyoruz sans dileyin bana bu ayinsallah gebelik olur ♥ Cok heyecanliyim. Bu arada yogaya basladim belki onla soktu reglm bana oyle geliyor. Belki kendimi cok kasiyodum bilmiyorum.
Klomeni sabah mi aksam mi icmeliyim fark eder mi kizlar var mi bilginiz? Ac tok vs? Saatler onemli mi?
İnşâllah canım yaniye o kadar geciktiki kaç günde oluyosun normalde?
Günde 2 defa mı al dedi canım ? Bana bir demişti her sabah kahvaltıdan sonra içtim aynı saatte30-32 gunde bir oluyodumda bebek denemeye baslagimizdan beri duzen bozuldu:) ilk 32ydi sonra 38 simdi 47-48 olunca doktor klomen verdi. Normalde adet duzensizlgm yoktu aslinda stres yaptm bence
Ben hiç kullanmadım bilgim yok canım ama bilenler yardımcı olurUmutumut82 biliyodur
Bn de kullandım yumurtlama olmadı kıste donustu 2 3 ay onunla ugrastım 2 defa ıcıyordum ben de sabah ve aksam aynı saatte aclık tokluk onemlı degıl30-32 gunde bir oluyodumda bebek denemeye baslagimizdan beri duzen bozuldu:) ilk 32ydi sonra 38 simdi 47-48 olunca doktor klomen verdi. Normalde adet duzensizlgm yoktu aslinda stres yaptm bence
30-32 gunde bir oluyodumda bebek denemeye baslagimizdan beri duzen bozuldu:) ilk 32ydi sonra 38 simdi 47-48 olunca doktor klomen verdi. Normalde adet duzensizlgm yoktu aslinda stres yaptm bence
Hoş buldum canım teşekkür ederimHayırlı akşamlar canım hoşgeldin iyi yaptın burda hep beraber bekliyoruz zatenseni de alayım o zaman listeye bence 3 gün daha dene neden diyecek olursan mesela benim geçen ay 2 gün pikti ertesi gün silikleşti ama adetim 16-17 gün sonra geldi yani tam olarak ne zaman çatladığını bilemediğimizden silikleştikten sonrada denemek lazım
Allah hepimizi sevindirsin inşÂllah sağlıkla çift çizgileri bu ay görürüz
Doğrudur stres hormonları çok etkiliyor
Ovulasyon kullanıyomusun peki?
O zaman 47-48'de olduğuna göre senin adet olman gereken günlerde yumurtlaman oldu demekkio günlerde denemişmiydin peki
Bn de kullandım yumurtlama olmadı kıste donustu 2 3 ay onunla ugrastım 2 defa ıcıyordum ben de sabah ve aksam aynı saatte aclık tokluk onemlı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?