- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.099
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.241
Teşekkür ederim boncuğum senin de haberlerini alalım en kısa zamanda insAllah
Merhaba kızlar bnmde yarın adet günüm göğüs ağrısı bide gece karın guruldaması var acıkıyorum 3 4 gibi daha önce dış gebelik geçirip sol tüpüm alındı pekte belirgin bi belirtimi yok bana kalırsa bakalım kısmet
Evet canım sıcaklık yaptığı için catlamaya yardımcıymıs bende burda öğrendim hamile kalanlar varAdet bitimi demi kuzum. Bu aklımda bukunsun
Anladım kzuucummEvet canım sıcaklık yaptığı için catlamaya yardımcıymıs bende burda öğrendim hamile kalanlar var
Bende yakı yapıştırmışdim adet bittikten sonra yapılıyor ucgun kalması gerekiyor fakat çok feci yakıyorYaa ilk defa duydum. Yakıyı duymuştum ama onun için olduğunu bilmiyordum. Yumurtlama zamanı mı yapılıyor kuzuuu
Hayırlısı olsun inşallah Eylül de çift çizgi görürsünHayırlı akşamlar bende geldim bugün ovulasyon testim pik oldu artık yarından sonra bekleme süreci benim için tahmini bat 8 Eylül bu heyecanı burada sizlerle paylaşmak isterim
Mavi Boncugumm
İnşaallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah Eylül de çift çizgi görürsün
Hayırlı akşamlar bende geldim bugün ovulasyon testim pik oldu artık yarından sonra bekleme süreci benim için tahmini bat 8 Eylül bu heyecanı burada sizlerle paylaşmak isterim
Mavi Boncugumm
Evet canım biliyorum. Bide kötü kokuyor sanırımBende yakı yapıştırmışdim adet bittikten sonra yapılıyor ucgun kalması gerekiyor fakat çok feci yakıyor
Evet kokusu da oluyor işte bir umut herşeyi yapıyoruz ☺Evet canım biliyorum. Bide kötü kokuyor sanırım
Aynen canım Rabbim nerden nasip edecek bakalımEvet kokusu da oluyor işte bir umut herşeyi yapıyoruz ☺
bu ay da olmazsa ben vazgeciyorum eşim çok yıldırdi beni doktor gitmek de istemiyor doğal yolla olur dedi diye oda olmuyor ben de vazgeciyorum yok adet oldum du yok yumurta catladiydi falandi filandi amannnAynen canım Rabbim nerden nasip edecek bakalım
Kaç aydır deniyorsunuz canımbu ay da olmazsa ben vazgeciyorum eşim çok yıldırdi beni doktor gitmek de istemiyor doğal yolla olur dedi diye oda olmuyor ben de vazgeciyorum yok adet oldum du yok yumurta catladiydi falandi filandi amannn
İki yıl oldu işte canımKaç aydır deniyorsunuz canım
Yaa eşin neden gitmiyorki doktora. Bayağıda olmuşİki yıl oldu işte canım
En son Nisan ayin da gittik işte eşim de tahlil verdi morfoloji %1 çıktı işte doktora dedik hocam asilamami tüp bebek ikisini de gerek yok doğal yolla olur dedim eşim de bu lafı duyduya gitmiyor işte neymiş doktor olur demiş o ay da işte son klomen + çatlatma iğnesi oldum ama gebe kalamadim işte böyleYaa eşin neden gitmiyorki doktora. Bayağıda olmuş
%1 iyi mi kötü mü canımm. Zaman gerek demekki. Bazen erkekler fazla umursamaz olabiliyorEn son Nisan ayin da gittik işte eşim de tahlil verdi morfoloji %1 çıktı işte doktora dedik hocam asilamami tüp bebek ikisini de gerek yok doğal yolla olur dedim eşim de bu lafı duyduya gitmiyor işte neymiş doktor olur demiş o ay da işte son klomen + çatlatma iğnesi oldum ama gebe kalamadim işte böyle
Kötü bir iyisi 100 tane de bir tane sağlık sperm demek sanırım bilmiyorum da tam olarak%1 iyi mi kötü mü canımm. Zaman gerek demekki. Bazen erkekler fazla umursamaz olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?