- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.586
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.701
sen yaptın mı cicişe alışverişÖle oluyor heyecanlı bekleyiş
Bende kesinleşince almaya basladım canım pembe taytlar elbiseler battaniye felan aldım daha alıcam inşallahhhhsen yaptın mı cicişe alışveriş
isim düşündünüz mü canım
ipek çok güzel ama ben kızım olursa nazlı koyacağımBende kesinleşince almaya basladım canım pembe taytlar elbiseler battaniye felan aldım daha alıcam inşallahhhhisim hala bişey yok bakım sürekli ama kafama yatan olmadı
Senin için çok dua ediyorumsen yaptın mı cicişe alışveriş
isim düşündünüz mü canım
İnşaaalllaahhh olucak eminim n koyarsın yakısırdaipek çok güzel ama ben kızım olursa nazlı koyacağım
inşallah yaa artık tavan yaptı çocuk hasretiİnşaaalllaahhh olucak eminim n koyarsın yakısırda
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah inan çok istiyorum hamile kalmanıinşallah yaa artık tavan yaptı çocuk hasreti
sağ ol kuzum benim.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah inan çok istiyorum hamile kalmanı
sağ ol kuzum benim.
ben de buradakiler için kendimden çok dua ediyorum valla. bu topik elli yıl sürsün torunlarımızı da konuşalım
Kızlaar bişey sorcam. Doktora cinsiyet için 14 haftalıkken gittim. Ve pipiyi gösterdi çok net erkek dedi. Yalnız bazen klitoriste böyle hipertropik olabiliyor. Ama kuvvetli muhtemel erkek dedi. Yüzde olarakta %70 dedi. Sizce alışverişe başlıyım mı
Çok net gördük ama değişen oldu mu böyle diyip
sağ ol kuzum benim.
ben de buradakiler için kendimden çok dua ediyorum valla. bu topik elli yıl sürsün torunlarımızı da konuşalım
Catı darlığı var bende canım o yüzden normal olmadı ilkinde de denedik ama sıkıştı doğmadı
Bir an hayal ettim de 60 70lerde gözümde yakın gözlüğüm elimde telefon ya da o dönemin teknolojisinde ne olursa tık tık kk ya yazıyorumBencede sürsün burda aile gibi olduk♥❤
Bir an hayal ettim de 60 70lerde gözümde yakın gözlüğüm elimde telefon ya da o dönemin teknolojisinde ne olursa tık tık kk ya yazıyorum
Benim de 3 sene olmuş şaka maka 3 sene önce ne haldeydim şimdi neGenelde çocuk sahibi olduktan sonra buralara girilmiyo ama ben oğlum olduğundan beri bırakmadım giriyorumyaklaşık 3,5 senedir burdayım
Günaydın kuzucukGünaydın bal kaymaklar
Ne haldeydin kiBenim de 3 sene olmuş şaka maka 3 sene önce ne haldeydim şimdi ne
3 sene önce annemi kaybettim kuzum. Çok zor zamanlardıNe haldeydin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?