- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.681
benimkininde 13 eylül ama düğünümüz var o gün ne yapacaz şaşırdık
Amin inşallahh KuzucumAyyy yeni yaşı sağlık , huzur , mutluluk getirsin Rabbim sizinle birlikten nice nice seneleri olsun inşallahhhh Benim için öp ❤
Burdayım sahipK KurkmantoluS pisicik nerdesin?
ben de burdayım
Ben ordu da geziyorumİyi akşamlar dostlar napıyorsunuz?
Grubu kızlar önde götürüyor 5/3
bakalım diğerlerinin ne olacak
Ben ordu da geziyorumsiz napıyonuz bal böcekleri
Gesiyom kızzz tatile geldikkNapıyosun orda kız Şeri?
Sana özel kedi gülüşü
Gesiyom kızzz tatile geldikk
Makat geliş pozisyondaymıs bizimki zaten sezeryan olacağı için sorun olmadı oda ama kasıklara vuruyor cadı
Catı darlığı var bende canım o yüzden normal olmadı ilkinde de denedik ama sıkıştı doğmadıNormal doğum olma ihtimali yokmuymuş? Son haftalarda kanala girenlerde oluyor ama normal istemiyosan o ayrı
Allah yardımcın olsun sezeryan deyince tüylerim ürperiyor benim
Amann bugün son gün tadı kaçtı artık. Bizim beyde triplerde hiç çekemicemmOh oh benim yerime de gez bu yaz gezemedim benyaz da bitti offff kış gelmesin
Detaylıyı bekle derim canım en azından 20 yi gec sağlama alKızlaar bişey sorcam. Doktora cinsiyet için 14 haftalıkken gittim. Ve pipiyi gösterdi çok net erkek dedi. Yalnız bazen klitoriste böyle hipertropik olabiliyor. Ama kuvvetli muhtemel erkek dedi. Yüzde olarakta %70 dedi. Sizce alışverişe başlıyım mı
Çok net gördük ama değişen oldu mu böyle diyip
Detaylıyı bekle derim canım en azından 20 yi gec sağlama al
Öle oluyor heyecanlı bekleyişYaa annem cinsiyeti öğrenince bissürü minik minik elbise almış kafayı yiycemonları gördükçe deli gibi hevesleniyorum. Günler geçmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?