- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.781
Allah im insallah oyledir
Inşallah öyle olmuştur O kadar çok istiyorum ki. Evet gönderdim. Yukarda kaldi galibaEğer erken yumurtlama olduysa mümkün yani
Adete kaç gün var? Resim yolladınmı gelmedi
Çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren sayarsam kani gorene kadar 8 9 gün geçmiş oluyor
Adet dongum değişiyor sürekli ama genelde o aralık en fazla 2 gün oynarAdet döngün kaç peki normalde?
25-26 günde bi adet görüyosan erken yumurtlamış olursun
bebekim olsun istiyorumNoldu ☹
Ah canım arkadaşım ahhh. Rabbim görüyor biliyor. İnşallah muradını tez zamanda versinbebekim olsun istiyorum
Ağlıyomusun ☹ biliyorum takmamak imkansız keşke elimizden bişey gelse
nolur kendini harap etme kuzum inancını kaybetme Allah'tan yaşın çok ileri değil
hepimize yaaaAh canım arkadaşım ahhh. Rabbim görüyor biliyor. İnşallah muradını tez zamanda versin
C sağ da kalan çizgiler evet. Su şekilde daha met olmuştur inşallah.Eki Görüntüle 2304173
Üzülme lütfen ben inanıyorum birgün dileyen herkese verecek Rabbim. Lütfen üzülme dua edelim çokça dua.bebekim olsun istiyorum
Ilk pik adetin bitiminin 3. GünüydüEvet şimdi iyi oldu 4 pik olmuş o gün kaçıncı günündü? 5 yada 6'da çatlamıştır muhtemelen
hepimize yaaa
ağlamıyorum da çok sıkıldı içim.
kafamı dağıtmam lazım.
Hadi müzik aç kop kophepimize yaaa
ağlamıyorum da çok sıkıldı içim.
kafamı dağıtmam lazım.
Hadi müzik aç kop kopben fero ac kimler gelsini dinle
hahahaha hiç sevmem kız mezdekeŞeri şeri doğru söylüyobenibekleyin
Şimdi beraber olsak kızlar partisi yapardık en güzeli de mezdeke haa iyi oynarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?