- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.821
Cnm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Kızlaaaar nasılsınız ben bugün kontrole gittim ve oğlusum olacagın öğrendim çok güzel Bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin insllah o düşen bebeklerim kız gibiydi sanki kızım olacak gibi hissetmiştim ama çok sükür rabbim onları yanına aldı ama bana cok güzel Bi oglus verecek insllah
Varim kuzumSumeyyeKk neden topikte yokkı
Gunaydin kizGünaydın bebiktolarrr
Şükürler olsun döndümGunaydin kizdöndün mu evine
Şükürler olsun döndümrüyamda dağ bayır mağara taş tepe müze gezdim bugün
Rüya da yoruyor insanı yadaha cok gezersin. Esimde tatilden donunce gece araba suruyodu uykusunda
Oyle gercektendeRüya da yoruyor insanı ya
Ya 4 gün boyunca inceledim ortamı dedim benim çocuğum olsa nasıl yapardım şuan dedim. Ay kız zor geldi valla düşüncesi bileOyle gercektendebizde seneye insallah bebisler bi karadeniz turu planliyoruz burnumuzdan gelmezse
şero ne diyon gıı korktun mu bebekli hayattanYa 4 gün boyunca inceledim ortamı dedim benim çocuğum olsa nasıl yapardım şuan dedim. Ay kız zor geldi valla düşüncesi bileen basiti yatak olayını düşündüm biz öyle lüks otellerde kalmıyoruz amacımız gezmek olduğu için misafirhanelerde kalıyoruz. Zaten meşhur yemekleri yiyelim istiyoruz o yüzden otel vs istemiyoruz. Misafirhanede de yemek olmuyor zaten. Nereye gelcem. Beşikmiş çocuk için park yatak vs olan misafirhane yok nerde kalcak nerde yatcak bu bebek diye düşündüm bulamadım aramızda sanırım sonra gezdiğimiz yerleri göz önüne aldım dağ taş yok zor yani bebekle. Bebek arabası da kullanılmaz
Sonra bide emzirme olayı var
Sonra yemek yerken rahat olamayacağım önce ona sonra bana falan her yerde mama sandalyesi vs.
Ay kzuu gözüm korktu kız
Sonra dedim heralde Rabbim ertelemekte haklı ben daha anne olacak olgunlukta değilim
Tabiii nasip olunca başım gözüm üstüne ♥♥
Ama zor geldi kız
Ay bana bi fenalik geldiYa 4 gün boyunca inceledim ortamı dedim benim çocuğum olsa nasıl yapardım şuan dedim. Ay kız zor geldi valla düşüncesi bileen basiti yatak olayını düşündüm biz öyle lüks otellerde kalmıyoruz amacımız gezmek olduğu için misafirhanelerde kalıyoruz. Zaten meşhur yemekleri yiyelim istiyoruz o yüzden otel vs istemiyoruz. Misafirhanede de yemek olmuyor zaten. Nereye gelcem. Beşikmiş çocuk için park yatak vs olan misafirhane yok nerde kalcak nerde yatcak bu bebek diye düşündüm bulamadım aramızda sanırım sonra gezdiğimiz yerleri göz önüne aldım dağ taş yok zor yani bebekle. Bebek arabası da kullanılmaz
Sonra bide emzirme olayı var
Sonra yemek yerken rahat olamayacağım önce ona sonra bana falan her yerde mama sandalyesi vs.
Ay kzuu gözüm korktu kız
Sonra dedim heralde Rabbim ertelemekte haklı ben daha anne olacak olgunlukta değilim
Tabiii nasip olunca başım gözüm üstüne ♥♥
Ama zor geldi kız
accuk korktumşero ne diyon gıı korktun mu bebekli hayattanoku oku bitiremedim korkularını
Tatil için tatilse kolay olur kuzuAy bana bi fenalik geldikiz bizim oteller cok guzeldi konforlu oyle pahali felanda degil yani max odedigimiz 150 tlydi. Bulabildigimiz yerde askeri gazinoda kaliriz idare ederiz artik bide biz cogu yerlerini gezdik dagina tasina pek çıkmayız artik yeter. Maksat evden ve ailelerden uzak tatil
accuk korktum
Tatil için tatilse kolay olur kuzuama gezip görmek için zor yaniii
Gerçi kzuu eşlerle de ilgili aslında bu olay. Eğer eşlerimiz de ilgilenir bakar ederse o zaman güzel olur gerçibakalim o zamana neler olur . Bebek bakmaktan halim kalip hadi gidelim der miyim
Şuanlik eşimden umutluyum ama bakicaz artikGerçi kzuu eşlerle de ilgili aslında bu olay. Eğer eşlerimiz de ilgilenir bakar ederse o zaman güzel olur gerçi
Ben zaten normalde de havuza giremiyorum ki kzuum enfeksiyon zıkkımı anında giriyor naciz bedenimeŞuanlik eşimden umutluyum ama bakicaz artikbu yaz havuza giremedim icimde kaldi bebisi 6 aylikken havuza sokma hayallerimde var benim. Insallah nasip olurda bu yazda sen giremen havuza
Bende bu yaz ondan giremedim havuzada denize kaldimBen zaten normalde de havuza giremiyorum ki kzuum enfeksiyon zıkkımı anında giriyor naciz bedenimeinşallah istediğin her şeyi yaparsın
Ben eşimden bilmiyorum umutlu muyumçok istiyor bebek evet aama öyle çok sabırlı değil bizim şapşik ben yeğenimle ilgilenirken çok sabırlıyımdır hatta annesinden bile sabırlıyımdır ama sadece yeğenime karşı oda çok sevdiğimden ötürü ama eşim hemen sinirleniyor çocuklara
Hadi bakem hanginiz daha sabırlı olacenizzzBende bu yaz ondan giremedim havuzada denize kaldimhic sevmem. Neyse benim dilegimin amaci belli sen yinede gireme baska sebepten oturu bizdede tam tersi benim esim cok sabirli cocuklara daha cok sever cocuklari. Ben kendi sabrimdan korkuyorum
Bakicaz artikHadi bakem hanginiz daha sabırlı olacenizzz
Daha çıkmadı kiBakicaz artiksenin sonuclar noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?