Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz benimde karnim buyudu baya ama asiri kilo almadim anlamadim tekme degilde kipirtilari hissediyorum emin olamasamda. Sadece bel agrim oluyo bastan beri. Onada katlancaz saglikla gelsinlerde

Kiz benimde karnim buyudu baya ama asiri kilo almadim anlamadim tekme degilde kipirtilari hissediyorum emin olamasamda. Sadece bel agrim oluyo bastan beri. Onada katlancaz saglikla gelsinlerde
Maşallah 20.haftada artık iyice patlatır sana içeriden

K Karakurukus bu arada benim oğlan geçen bıraktı bezi. Öyle bi gecede devrim gibi bişi oldu , gece bezsiz yattı 12 saat çişe kaldırmadan tutabildi. Hiç kaçırmadı çiş kaka. 2.5 yaşında işte.
Belki de kararı çocuklara bırakınca hazır olduklarında hersey daha kolay oluyor.
Yuvada da tuvalete yapıyor topladım kaldırdım tüm bezleri. Sokaklarda yanımda bi çanta lazımlık taşıyorum.
Çok hikaye duydum 2 yaşında başlayıp 3 yaşında hala altına kaçırıyo diyen. Belki erken başlayınca çocuklar alışkanlık olarak yapıyo bunu..
tecrübemi paylaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…