- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.861
Ayıp ediyon heeeniye kedi ismi olmaz mı hele birde erkek kedi ismi gibi ?
Kız benim eşimin de adının kısaltması sero oluyor seni görünce aklıma gelioAmonin bidr şirret oldum
Kiz benimde karnim buyudu baya ama asiri kilo almadim anlamadimİyyim diyelim sadece kasıklarım ağrıyor gün gectikçe karın büyüdükçe onun dısında ödemeler oldu birde varis oldu uğrasıoz sağlıkla gelsin de katlanırım dıorum sen napıyosun nasıl gidiyor basladın mı tekmeleri hissetmeye zira benimki canımı okuyor
Maşallah 20.haftada artık iyice patlatır sana içeridenKiz benimde karnim buyudu baya ama asiri kilo almadim anlamadimtekme degilde kipirtilari hissediyorum emin olamasamda. Sadece bel agrim oluyo bastan beri. Onada katlancaz saglikla gelsinlerde
Maşallah 20.haftada artık iyice patlatır sana içeriden
Sende reho musunKız benim eşimin de adının kısaltması sero oluyor seni görünce aklıma gelio
Masallaj bu senede oglan senesi sanirim
Teşekkür ederim kızlar bence de oğlan senesi bu seneHayırlı olsun canım
Kürklüye nooldu yaav nesini beğenmedinizkısaca şero diyoruz biraz kedi adı gibi ama adını sevdi
Kuzu accuk kv hakkında konuştum da ben ondan korktum değiştimKürklüye nooldu yaav nesini beğenmediniz
HahahayyKuzu accuk kv hakkında konuştum da ben ondan korktum değiştim
Abooo kız o daha kötü varyaHahahayyiyiymis ya. Bende duydum eltim buralardaymis hemen degistim
Hic sormaAbooo kız o daha kötü varya
Allahtan bende elti yok. Görümce yok. Kv deninde tel android değilHic sormaanam burdada rahat yok
Allahtan bende elti yok. Görümce yok. Kv deninde tel android değil
Şero diyince bulamıcak yani seniKuzu accuk kv hakkında konuştum da ben ondan korktum değiştim
demi demiolsun olsun sen saglam kaziga bagla esegini . Komsu kizi cikar yenge cikar mazallah
Zaten demiyondaŞero diyince bulamıcak yani seni
Bak bi de bizim isimlerimizi ulu orta sorup duruyodunbizi de yakacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?