Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bende dijital alindan olecer aldim. Weewell den aldim . Suanda sikinti gorunmuyor. Insallah sikinti yasamam. Xinominin icin ii diyolar urunlerini. Bende akilli sattini kullaniyorum gayet memnumum insallah sende sorun yasamazsin.

İnşâllah canım teşekkür ederim
Bende xiaomi'nin telefonunu kullanıyorum
Eskiden hep samsung alırdım sıkıntı verirdi bi süre sonra. Bunun mâşallahı var hem bataryası büyük olduğu için pili hemen bitmiyor hemde süper hızlı bi telefon saatlerce elimden düşmese bile ısınmıyor
Mâşallah iyi yapmışlar:) daha üst model telefonlarda olan özelliklerin çoğu bundada var çok tercih edilen bi marka olduğu için artık bütün telefoncular satıyor bende araştırmalarım sonucu aldım zaten iyiki almışım tek favorim bu artık:) bu arada weewell'in görüntülü bebek telsizi var bende çok faydalı bişey gerçekten bana bi arkadaşım sağolsun hediye etmişti çok işime yaradı mesela çocuk uyurken telsizi elime alıp yukarı komşuya çıkabiliyodum çocuğumu gözümle görebiliyodum teknolojinin gözünü seveyim:)

Aynen cnm ole arkadaslarimdada telefonunu kullananlar var onlarda cok memnun . Bende wewellde telsizide almayi dusunuyorum bakalim.

Aynen cnm ole arkadaslarimdada telefonunu kullananlar var onlarda cok memnun . Bende wewellde telsizide almayi dusunuyorum bakalim.

Alabilirsen al canım çok faydası oluyor
Özellikle ilk aylarda bebeğin uykudayken kusma ihtimaline karşı sürekli gözlemek gerektiği için yanında devamlı olamasan bile bununla izliyosun zaten sürekli yanında nasıl duracaksın şayet benim gibi evde yardımcın yoksa bu kesinlikle lazım diye düşünüyorum

Alacagiz cnm baska caremiz yok. Cokkk masrafli guznumuz bebebkleri

Benim tospiğim bu gecede hiç rahat uyuyamadı ağladı durdu bende haliyle uykusuz kaldım inşÂllah tez zamanda iyileşir...
Bizde de saçma sapandı, oğlan bi orda bi burda. Evde bitane damla buldum gece onu damlattım, 6 aydan büyük veletler için. Onunla rahat etti somunda. Ama ben ofise götürmek zorunda kaldım canımı çıkardı ya. Resmen süründüm. Yarın gitmicem oğlanla evde kalıcsz. Tek sorun burnu tıkalı o kadar. Ama ne kıymetli şey burun . Bi de gece ben tulum giycem diye tutturdu, oğlum dedim gece çişin gelirse komple soyunman gerekecek, bu arada ben gece asla radyatör çalıştırmam, zaten eksiye inmeden gündğz de çalıştırmam da
Neyse gece 3-4 derece burası yani.
Neyse tabii ki gece burnu yüzünden uyandı nası ağlıyor, soydum oturttum, hırsından yapmadı çişini çocuk
Boşuna soy giydir ağlatan çocuk stresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…