- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.321
Cnm bende dijital alindan olecer aldim. Weewell den aldim . Suanda sikinti gorunmuyor. Insallah sikinti yasamam. Xinominin icin ii diyolar urunlerini. Bende akilli sattini kullaniyorum gayet memnumum insallah sende sorun yasamazsin.
Frryo ne laaferrari diye okudum
@MaviBoncuğumm frroyu da listeye alsana gebişi ☺
Kız ne izni belediyeye işçi mi girecek Allasenİzinsiz iş yapmam baciii
Kız ne izni belediyeye işçi mi girecek Allasen
Frryo ne laaferrari diye okudum
Fero yazcaktım yaaa
Aynen cnm ole arkadaslarimdada telefonunu kullananlar var onlarda cok memnun . Bende wewellde telsizide almayi dusunuyorum bakalim.İnşâllah canım teşekkür ederim
Bende xiaomi'nin telefonunu kullanıyorum
Eskiden hep samsung alırdım sıkıntı verirdi bi süre sonra. Bunun mâşallahı var hem bataryası büyük olduğu için pili hemen bitmiyor hemde süper hızlı bi telefon saatlerce elimden düşmese bile ısınmıyor
Mâşallah iyi yapmışlar:) daha üst model telefonlarda olan özelliklerin çoğu bundada var çok tercih edilen bi marka olduğu için artık bütün telefoncular satıyor bende araştırmalarım sonucu aldım zaten iyiki almışım tek favorim bu artık:) bu arada weewell'in görüntülü bebek telsizi var bende çok faydalı bişey gerçekten bana bi arkadaşım sağolsun hediye etmişti çok işime yaradı mesela çocuk uyurken telsizi elime alıp yukarı komşuya çıkabiliyodum çocuğumu gözümle görebiliyodum teknolojinin gözünü seveyim:)
bak bu iyiydiKız ne izni belediyeye işçi mi girecek Allasen
Aynen cnm ole arkadaslarimdada telefonunu kullananlar var onlarda cok memnun . Bende wewellde telsizide almayi dusunuyorum bakalim.
Alacagiz cnm baska caremiz yok. Cokkk masrafli guznumuz bebebkleriAlabilirsen al canım çok faydası oluyor
Özellikle ilk aylarda bebeğin uykudayken kusma ihtimaline karşı sürekli gözlemek gerektiği için yanında devamlı olamasan bile bununla izliyosun zaten sürekli yanında nasıl duracaksın şayet benim gibi evde yardımcın yoksa bu kesinlikle lazım diye düşünüyorum
Alacagiz cnm baska caremiz yok. Cokkk masrafli guznumuz bebebkleri
Bizde de saçma sapandı, oğlan bi orda bi burda. Evde bitane damla buldum gece onu damlattım, 6 aydan büyük veletler için. Onunla rahat etti somunda. Ama ben ofise götürmek zorunda kaldım canımı çıkardı ya. Resmen süründüm. Yarın gitmicem oğlanla evde kalıcsz. Tek sorun burnu tıkalı o kadar. Ama ne kıymetli şey burun . Bi de gece ben tulum giycem diye tutturdu, oğlum dedim gece çişin gelirse komple soyunman gerekecek, bu arada ben gece asla radyatör çalıştırmam, zaten eksiye inmeden gündğz de çalıştırmam daBenim tospiğim bu gecede hiç rahat uyuyamadı ağladı durdu bende haliyle uykusuz kaldıminşÂllah tez zamanda iyileşir...
Aynen öyle ilk çocuklarda çok masraf oluyor ama diğerlerinde o kadar olmaz
Şimdiki veletler şanslı herşeyleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?