- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.361
Hatun de gitsin annemMavi Boncugumm boncuğum yaşımız tutmuyor bilmiyorum ben onları
fer_nur la ben niye kül kedisi oldum
Hayhatun naber hatuncan. Gıı senin adın hatun mu reyhan mı sana ne diyek
Bak yine isim sordumguzelgunler2019
@benibekleyin yavru senin çıkmıyoorrr
Belimde karnım da ağrımıyor şükürler olsun.
Bugün araba sürdüm araba
Yaa burun tıkanması da çok zor ya ☹☹
Bende çayla şöyle biskrem falan olsada yesem ☹3-4 aydır eve abur cubur almıyoruz. Dün canım çok çekti petibör varmış hiç sevmem bi dene yedim. Keşke bugün alsaymışım bak
kızlar, bugün yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. silinince gene mi denemek gerek?
Cnm bu buyuk konusmak degil. Olmasi gerekn diye dusunuyorum.Büyük konusma kız
Hamile misinizMerhaba kızlar bnmde yarın adet günüm göğüs ağrısı bide gece karın guruldaması var acıkıyorum 3 4 gibi daha önce dış gebelik geçirip sol tüpüm alındı pekte belirgin bi belirtimi yok bana kalırsa bakalım kısmet
En arkada çıkıyor o dişler canım, insan çıkmadan inanamıyor nereye sığacaklar fln.Çok düşüncelisin arkadaşım sağol almış kadar oldun
Ama benim oğlumun ağzında yer kalmadıki o 4 diş nereye sığacak?gerçekten merak ediyorum yani baktım hepsi çıkmış hiç yer kalmamış ağzı küçücük zaten kuş ağızlı
Benimkide ilk dişini 11 aylıkken çıkardı en son azıları çıkardı o da fazla değil 2-3 ay önce falandı belki dediğin doğrudur ama o 4 diş düşündürücü
pikiHatun de gitsin annem
21 indenSınav ne zaman?
Yok onu sevmiyom tadım olcakDominosss
Nasıııııl bilmiyo musun nerdesin kız sen yok mu ordaTadım diye pizza mı var
Yoo ben hiç duymadım kuzu kayserideNasıııııl bilmiyo musun nerdesin kız sen yok mu orda
Şaşırdım valla her yerde vardır sanıyordum ben neyse sen Ankaraya gel ben sana ısmarlarım pek güzeldirYoo ben hiç duymadım kuzu kayseride
Tamam kızzz gelirsem yiyimŞaşırdım valla her yerde vardır sanıyordum ben neyse sen Ankaraya gel ben sana ısmarlarım pek güzeldir ☺
Sipariş ver kız gelmiyor muO değil iyice çekti canım
Günaydın yeni anniş hayırlı cumalarrrgünaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?